Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto wygra dzisiejszy mecz?

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do xpeke nic nie mam, nawet go lubie ale jezeli chodzi o fnatic to nie, dziekuje :)

Licze na roccat, nie bede pisal jak inni ze wygra fnatic bo skad mam wiedziec skoro jeszcze nie widzielismy jak graja przeciwko roccat :>

Mam nadzieje ze nie zbanuja thresha vanderowi ;)

Opublikowano

Oczywiscie jestem za swoimi . Ale raczej dostawiadeczenie Fnatic wygra. Maja firsta ale ROC jest na poczatku slabszy a potem lepszy zawsze tak jest z tego sa znani . Ale FNC maja juz wieze i wiecej golda ;c

signature5y.png

Opublikowano

Przegrali, ale w pięknym stylu :)

FNC pewnie przez pewien czas się już tam srali, że przegrają xDD

No cóż, nie wyszło, ale to nie koniec świata, zagrali dobry mecz ;)

Opublikowano

Wierzyłem w Roccat do końca . Jak dla mnie najlepszy mecz jaki w zyciu widzialem. Co z tego ze przegrali dali z siebie wszystko jestem dumny z nich i pokazuja ze polacy tez sa dobrzy w e sporcie .

A tak omijajac temat czy dzisiaj graja jescze jacys polacy lub kiedy ?

signature5y.png

Opublikowano

Dzisiaj na samym koncu MYM gra ;)

Co do tematu, zajebisty mecz, myślę, że to złapanie Overpowa przed Nashorem wygrało grę. Ale ogólnie piękny mecz.

Opublikowano

Fnatic wygrali, ale Roccat i tak stawiali bardzo duży opór. W jednym momencie nawet byli bliżej do wygranej niż Fnatic, ale ostatnia akcja w której Celaver został złapany przez munda, a nikt mu nie pomógł po prostu przegrała gre.

Opublikowano

Bardzo dobry mecz ,na pewno wyrównany ,pełno zwrotów. Tutaj myślę ,że wygrał starz FNC na scenie e-sportowej. Pożyjemy zobaczymy ,myślę ,że gdy Roccat się ugnieździ to będziemy mogli oglądać świetne mecze ,oczywiście z wynikiem po stronie Polaków :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...