Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto wygra dzisiejszy mecz?

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Jak wiecie dzisiaj o 20 będzie mecz Fnatic vs Roccat. Na kogo obstawiacie ? Ja powiem że jestem za Roccat ale wiem że jest możliwa przegrana bo Fnatic to bardzo dobra drużyna i będzie ciężko. W końcu jakiś ciekawy mecz ;p

xh56.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś mi mowi że Roccat to wygra, ale z drugiej strony oni sami nawet na streamach mowia że przegrają.. Pogratulować nastawienia ^^

Btw., Jak taki temat, to proponuje ankiete.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Myślę, że Roccat ma szanse wygrać jeśli nie będą popełniać głupich błędów. Jednak w ostatnim czasie Fnatic bardzo dobrze gra.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Coś mi mowi że Roccat to wygra, ale z drugiej strony oni sami nawet na streamach mowia że przegrają.. Pogratulować nastawienia ^^

Btw., Jak taki temat, to proponuje ankiete.

Jakby mówili, że wygrają to by było, że są zbyt pewni siebie i są bucami. Lepiej tak mówić w tym kraju xD

BTW.

1743706_10152180184612720_2107319089_n.j

Opublikowano

Roccat jak narazie gra na bardzo wysokim poziomie. Powiedziałbym ,że (nie licząc tej gry z CW gdzie moim zdaniem przegrali prez leone i błedy Jankosa który zbyt wiele razy został złapany przez leone. Właściwie przegrali bo to była gra 1v5 i zaraz 4v5. 5v5 Byli lepsi ale ciągle walczyli w 4.) grają na wyższym poziomie niż reszta EU LCS jak narazie. Tyle ile playsów już zrobili to inne teamy tyle w całej karierze nie mieli. Nawet komentatorzy mówili ,że Roccat gra podobnie do koreańskich drużyn.

Rozum mówi: Fnatic

Serce: Roccat

Nos: Roccat

Opublikowano

Mogą wygrać jeśli nie popełnią dużych błędów, nie przegrają zbytnio topa i mida oraz zaorają bota, na którym już tylko czeka Rekkles z YellowStarem ;p

Opublikowano

Niech zbanują Renektona i inne op postacie z Fnatic i gg wp xD

Tak jak większość u góry. Rozum mówi Fnatic, serce mówi Roccat. Stawiam na roccat :)

Opublikowano

Nie zapominajmy, że Fnatic może popełnić błąd tak jak to było vs C9 :)

Sam nie wiem komu kibicuje.. Roccat poznałem dopiero teraz na LCSach więc kibicując im byłbym "sezonowcem", a Fnaticowi kibicuje odkąd xPeke doprowadził do płaczu Ocelota XDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...