Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]CSS dla wybranych grup

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z różnych powodów wyłączony został HTML dla większości grup, jednak możliwość dodania własnego stylu do profilu. Nie zaszkodziłoby to w żaden sposób forum, a urozmaiciło profile użytkowników.

Chyba dobrze wiemy, co można zdziałać za pomocą kodu css. Nie tylko "upiększyć" sobie profilek. Jestem na tak, ale nie dla jakiś grup typu gold, blue, etc. Tylko dla osób, juz zaufanych, Vipów, elit, GM+.

Opublikowano

Jestem na tak.

Ale ograniczać to do grup GM/Elita/VIP/Admin, to tak jakby nie wprowadzać w ogóle. GMów, Elity, VIPów i Adminów razem jest gdzieś.. kilkadziesiąt? Strzelam, nie liczyłem. To mały odsetek w porównaniu do ogromu MPC.

Natomiast userów (od zwykłych po moderatorów) dziesiątki/setki tysięcy. Propozycje w takim dziale to głównie sugestie dla całego forum.

Jeśli zaś miałoby to negatywne skutki podczas instalowania dla każdego użytkownika bez wyjątku - jestem na nie.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Wrócimy do tego jak będzie mało brakowało do 1.000.000 użytkowników. Wtedy będzie okazja na zrobienie kilku dodatków dla nowych grup. ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...