Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które anime was najbardziej wciągnęło?

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie wciągneło najbardziej Naruto & Naruto Shippuuden ale fajne jest też SAO , Bleach , Accel World , Fairy Tail , Prince of Tennis i Log Horizon.

~~~

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie wciągneło najbardziej Naruto & Naruto Shippuuden ale fajne jest też SAO , Bleach , Accel World , Fairy Tail , Prince of Tennis i Log Horizon.

Dasz mi linka do twojej listy anime?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Oczywiście anime dzieciństwa gimbusa "Dragon ball", potem był "Naruto" oraz "Naruto Shippuuden".

A ostatnie anime, które mnie wciągnęło oglądałem hmm, 2 lata temu. Było to "Death Note".

Opublikowano

Zależy, ale z anime w jeden/dwa/trzy dni to Toradora , Clannad , railgun (seria 1), fairy tail (do okolo 100 odcinka w 2 - 3 dni) .

Ciekaw jestem ile wynosi wasz rekord za jednym podejściem :D.

@edit:

up 12h dziennie ? :D liczmy standard 7h snu to 19h + 4h na żarcie kibel no da radę ^^

ten temat trochę zboczył z toru :D każdy zaczął się przechwalać ile to spędził na obejrzeniu serii :D

mnie wciągneło jeszcze sao , zetman i każde inne anime z akcją , walkami + romansem :D

ow fuck 666 post :D

satan is here :D

8zdzlj.jpg

dziwnie to przeliczasz

ja podczas wakacji (jak mam jakiegoś doła albo coś) potrafię wstać o 6/7 i do końca dnia non stop oglądać

NERD + NO LIFE POZIOM ULTRA HARD

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Są tacy co nie śpią i oglądają, PRAWDA SELWERON. xDDD

Ja owszem czasem oglądam do późnej nocy ale już wole sobie pospać i obejrzeć na spokojnie niż pół żywy.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Death note mnie tak wciągnął, że nie wiedziałem co ze sobą zrobić jak go skończyłem oglądać.

Opublikowano

Death note mnie tak wciągnął, że nie wiedziałem co ze sobą zrobić jak go skończyłem oglądać.

Ja miałem na odwrót, poczułem się tak spełniony, że prawie przez balkon wyskoczyłem (zero przerwy, od 1 epa aż do końca leciałem jak zombie). Ehh stare dobre czasy, a teraz co jakieś gówno wypuszczą to tylko idzie łbem o ścianę walić.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Ja miałem na odwrót, poczułem się tak spełniony, że prawie przez balkon wyskoczyłem (zero przerwy, od 1 epa aż do końca leciałem jak zombie). Ehh stare dobre czasy, a teraz co jakieś gówno wypuszczą to tylko idzie łbem o ścianę walić.

ZGADZAM SIE!

Co do pierwszej części ja mam czasami tak, że oglądam coś cały dzień a next myślę o nim cały dzień i muszę coś obejrzeć bo nie wyrobie :P.

Szkoda tylko, że taki szajs wychodzi. (1/100 jest z oceną +9/10)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Z ciekawości zapytam: Obejrzałeś inne anime oprócz Naruto i Naruto Shippuuden?

Zazwyczaj jak ktoś pisze coś takiego odpowiedź sama się nasuwa, ale co ja tam wiem potęga naruto nigdy nie dorówna moim 150+ serią xDDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Z ciekawości zapytam: Obejrzałeś inne anime oprócz Naruto i Naruto Shippuuden?

Tak, choćby Dragon Ball, Bleach, Fullmetal Alchemist oraz Remake FA czy choćby One Piece, które wciąż oglądam - było też kilka mniejszych jak Ixion Saga DT.

Opublikowano

Naruto & Naruto Shippuuden, Bleach oraz Death Note. To ostatnie takie epickie, że aż brak słów.

Opublikowano

Bleacha smignalem w 4 dni. bez fillerow

Code Geass i Guilty Crown są zajebiste, Hellsing Ultimate za swój klimat powinien dostać oskara

Opublikowano

Bleacha smignalem w 4 dni. bez fillerow

Code Geass i Guilty Crown są zajebiste, Hellsing Ultimate za swój klimat powinien dostać oskara

Nie żebym się czepiał ale przyjmując że jest 250 odcinków bez filerów (tak hipotetycznie nie wiem ile jest ale na pewno nie mniej) to obejrzenie ich zajmuje koło 80h tak non stop bez przerwy.

Gratuluje wytrwałości xDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie żebym się czepiał ale przyjmując że jest 250 odcinków bez filerów (tak hipotetycznie nie wiem ile jest ale na pewno nie mniej) to obejrzenie ich zajmuje koło 80h tak non stop bez przerwy.

Gratuluje wytrwałości xDD

To by musiał oglądać 20 godzin dziennie. Trochę w to nie wierzę

1373637009-U477327.png

Opublikowano

SAO

LLCL

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...