Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które anime was najbardziej wciągnęło?

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Death note (zjadłem w 3 dni), mirai nikki (2 dni), steins gate (2 dni), high school dxd & dxd new (1.5 dnia), toradora (1dzień!!!)

1373637009-U477327.png

Opublikowano

toradora, code;geass, steins;gate, angel beats, bokurano, one piece, kami nomi zo shiru sekai, DN, nurarihyon no mago, one outs, another, natsume yuujinchou, level e, kampfer (tak śmiejta się :D_), Beelzebub, otome wa boku ni koishiteru, tsubasa chronicle, baccano, toaru majutsu no index, mondai ji tachi ga isekai (...), sao, zetsuen no tempest do połowy.

Ale wtedy to jak widać dużo wciągało:) ostatnimi czasy wciągnęły mnie następujące anime (co świadczy o tym że napawdę są dobrze zrobione i trafiają w moje gusta):

kingdom (2 dni na pierwszą serię, a obecnie manga co 3 dni po 3 chaptery ;D), kino no tabi the beautiful world (skończone gdzieś o 4 w nocy), yugo the negotiator (do 3 w nocy, rano kończenie 2 epów)

Opublikowano

Steins;Gate

18 odcinków jednego dnia

Całe death note w jeden dzień xDD Oprócz tego Bleach,One Piece,Mirai Nikki,Higashi no eden, Gantz + cała manga, Fairy Tail, Hajime no ippo, One outs, Great Teacher Onizuka

NJxbd4x.png

Opublikowano

Całe death note w jeden dzień xDD

15h z death note ?

Tyle to ja bym nie wyrobił nawet oglądając różne tytuły.

Wszystkie serie po 12-13 odcinków w jeden dzień, ale to chyba nic dziwnego

s2c77Oa.png

Opublikowano

Bleach, Sword Art Online , Angel Beats , Wolf's Rain , High school DxD , High school of the Dead , Fullmetal Alchemist Brotherhood.

Opublikowano

Shakugan no Shana, 3 sezony w 4 dni.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

A to dużo? Jak masz wolny dzień, a anime Cię wciąga to tyle można przesiedzieć.

Tak, to jest dużo. Toradora ma 25 odcinków czyli około 8 godzin. Powstrzymywałem się od sikania, jedzenia i picia. Dupa mnie bolała od siedzenia. To nie było przyjemne, ale same oglądanie już tak. Nie wyobrażam sobie jak by to miało wyglądać przy death note. No chyba, że wstałbym wczesnie rano i jakieś przerwy sobie robił.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Death note, code geass, Shingeki no Kyojin, steins gate. Każde z nich oglądałem w 2-3 dni. No i bleach, którego swego czasu cisnąłem 120 odc/ tydzień xD

Opublikowano

Bardzo mi przykro z tego powodu, że anime jest utożsamiane z naruto. Czemu te anime jest tak znane w polsce?

Bo dużo tego leciało w polskiej telewizji

Na jetixie czy jakoś tak

Baka to Test to Shoukanjuu też mnie wciągnęło.

Hideyoshi <3

s2c77Oa.png

Opublikowano

Najbardziej mnie wciągnął Hunter x Hunter 2011,potem to Full Metal Alchemist Broterchood (1 seria też,ale troche mniej),Dragon Ball Z , Naruto razem z Shippudenem,Bleach od 15-20 odcinka po prostu nie mogłem się oderwać,One Piece (od 100 odcinka wciągneło na maksa),DEATH NOTE,Shaman King no i oczywiscie Ao No Exorcist !

Opublikowano

One Piece, Monster, Hajime no Ippo, Mushishi, One Outs

No i oczywiście Dragon Ball, który był moim pierwszym anime. Wciąż pamiętam jak się śpieszyłem by zdążyć na DB. xD

1373662483-U83583.png

Opublikowano

up 12h dziennie ? :D liczmy standard 7h snu to 19h + 4h na żarcie kibel no da radę ^^

ten temat trochę zboczył z toru :D każdy zaczął się przechwalać ile to spędził na obejrzeniu serii :D

mnie wciągneło jeszcze sao , zetman i każde inne anime z akcją , walkami + romansem :D

ow fuck 666 post :D

satan is here :D

8zdzlj.jpg

rmoiyq.png

Opublikowano

Hmmm jakby to ująć... Jak zaczynam oglądać anime i mi podpasuję to obrabiam je najszybciej jak to możliwe ale jeżeli już zarywam nocki żeby obejrzeć całe wtedy znaczy, że mnie wciągnęło :D

Nudne wakacje? Nikt cię nie kocha i nie masz z kim wychodzić na dwór bo wszyscy zapomnieli, że żyjesz? Tak to czas na obejrzenie One Piece hahahaha :D Nie wiem w ile obejrzałem ale nie odchodziłem od komputera. Jak leciał opening to szedłem po jakieś żarcie i do wc. Chyba tylko na tym anime udało mi się zrobić 3 nocki pod rząd ;)

Fullmetal Alchemist: Brotherhood też mnie wciągnęło ale nie tak jak One piece.

Może nie anime a manga ale drugą seria która tak niesamowicie mnie wciągnęła jak One Piece był Berserk którego czytałem słuchając tylko muzyki Susumu Hirasawy... Wrażenia? Niezapomniane ;) Mam zamiar za jakieś 9 lat przeczytać znowu może go do tego czasu skończą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...