Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Gry [ OD zera do gier make-ra)

WOOODY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądam forum i nie znalazłem!!! Mianowicie Jak robić gry?, Poradniki do skryptów, Grafika do gier, ogólnie taki dział do GIER!!!! Jestem pewiem że dużo ludzi by tam się udzielało, coraz więcej osób się tym interesuje, ja sam długo już w tym siedzę i mnie to jara, odprężam się przy modelowaniu i chciałbym dawać poradniki dotyczące modelowania postaci itp.

Opublikowano

Szczerze nie taki głupi pomysł. Jest programowanie chetów to czemu nie gier, to w sumie bardziej interesujące.

Tak

Opublikowano

Mamy działy programistyczne w niezbędniku cheatera gdzie można się dopytać. A porządnej gry nie napisze się bez jakiejś większej wiedzy.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

@Up ale w nowym dziale wszystko by było w jednym miejscu, tamten dział jest do cheatów i stron internetowych, w NOWYM było by: Poradniki do gier, Skrypty- pomc, Modelowanie 3D i 2D, i ogólna tematyka z tym zwązana.

Opublikowano

Nowe działy przeważnie przechodzą okres próbny w postaci subforum, by zobaczyć, czy się przyjmą. Jak dla mnie ciekawa propozycją i myślę, że będzie dział cieszyć się popularnością, o ile znajdą się spece z tej dziedziny.

Tak.

Edit: Tylko... hm, to trzeba by było rozłożyć. Bo jeśli chcesz zaciągnąć wiedzy na temat modelowania postaci, to mamy od tego dział FanArt z tego względu, że jest to grafika 3d.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o modelowanie 3d to było by dobrze w tym dziale dać ponieawż nie jest to kontortowe tak skakać z jednego temetu na drugi, co nie?, Jeżeli chodzi o ''Spece'' znam się dobrze na modlowaniu, ogarniam też program Unity 3D, Blender. W zasadzie to 3-4 osoby powinny by wystarczyć do tego działu

Opublikowano

Na tak, warto spróbować, być może stworzenie takiego działu będzie strzałem w 10 :D

Opublikowano

Na tak, warto spróbować, być może stworzenie takiego działu będzie strzałem w 10 :D

Otóż to.

Dać dział na próbę to nie problem, a kto wie czy nie przyciągnie to tłumów.

Tak.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Tak, moddersi mogliby się w końcu wykazać swoją wiedzą w takim dziale ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...