Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Hearthstone

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że sugestia była , ale dosyć dawno. Gra ma potencjał i się rozwija.

Do rzeczy:

MKmwZ6s.png

" W grach strategicznych sukces nie zależy od szczęścia lecz wyłącznie od ciebie i twoich decyzji. W wypadku tej gry jeszcze od tego jakie karty masz prosto przed sobą.

Wydawcy Blizzard nie trzeba przedstawiać nikomu. Wydaje się że każda gra, która została wydana przez tą firmę była strzałem w dziesiątkę. Niemniej jednak Hearthstone jest maleńką premierą ponieważ gra jest pierwszym tytułem free-2-play znanego wydawcy. Hearthstone jest kolekcjonerską karcianką, której akcja rozgrywa się w znanym już większości graczy uniwersum Warcrafta. Jednak zamiast sterować dzielnym bohaterem po bujnym świecie trójwymiarowym, tym razem siedzisz przy stole jakieś spelunki i wraz z twoim oponentem na zmianę wykładacie swoje karty. Sukces polega nie na szczęściu lecz na strategii, za pomocą której dysponujesz talią kart. Talia jest gromadzona w okół karty bohatera. Bohaterowie, ich profesje i wiele czarów są prawie identycznie przejęte z gier popularnej serii. Jednak nie wygrywasz w tym wypadku gry za pomocą siły bohatera lecz dobrą kombinacją kart, które masz do dyspozycji. Ponadto powinieneś zawsze mieć bystre oko na karty i każdy ruch przeciwnika.

Podstawowa wersja gry dysponuje inwentarzem trzystu kart. Zabawę zaczynasz oczywiście mniejszą ilością kart. Wraz z poziomem awansowania rośnie twoja talia i również twoje możliwości. Ponadto będziesz miał okazję dokupić dodatkowe karty poprzez system gry. Podobnie jak znalezione przedmioty w cieszącym się powodzeniem MMORPG, karty są kategoryzowane za pomocą specyficznych kolorów. Zaczynając od białych kart, będącymi zwykłymi (common), aż po niebieskie (rare) i pomarańczowe, określające coś legendarnego (legendary). A że żaden tytuł Warcrafta nie obejdzie się bez rzemiosła (uwaga słaby gag, warCRAFT craft - ang .rzemiosło), Hearthstone oferuje tobie możliwość stworzenia własnych kart i korzystania z nich w późniejszych partiach. Gra Hearthstone – Heroes of Warcraft będzie również grywalna na iPadzie. "

Opis z Browsergamers

Video

Bugi niby są a boty napewno się znajdą. Gra popularna już w Polsce i wiele osób w nią gra.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

tak, można spróbować z działem, zawsze znajdą się gracze tej gry, którzy będą szukali na mpc miejsca dla siebie.

Opublikowano

Gra jest teraz w trakcie open beta testów ;) Tak jak już pisałem wyżej proponuje zrobić dział gier blizzarda i tam wszystko wrzucić ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Sam miałem pisać taką sugestię :p

Hearthstone jak dla mnie jest po prostu świetny. Mamy mnóstwo możliwości, strategii, decków, są organizowane turnieje, dużo osób streamuje na Twitchu. Gra po prostu dobrze się rozwija. Sam wyczekiwałem na open bete i się doczekałem, a po otwarciu open bety na pewno przybyło wielu nowych graczy. Według mnie dział HS był by bardziej "zaludniony" od DoC, ponieważ, nie oszukujmy się HS jest po prostu lepszy oraz bardziej przyjazny dla początkujących.

Za, za i jeszcze raz za! xD

PS. Modzie zanim powiesz, że nie, bo jeszcze beta to pomyśl, że jest już open beta i każdy do tej gry ma dostęp, a im wcześniej powstanie dział tym więcej osób zainteresuje się nią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...