Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][BETA] Ethandia.pl Oldshool

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Aktuazacja

Po wejściu w Status naszym oczom ukaże się przed buttonem Zadania button Bonus, zlicza nam on wszystkie bonusy jakie mamy na sobie / w sobie.

1390966367-U1.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z chęcią zostanę testerem na becie oraz zagram na officialu tylko jedna mała prośba z mojej strony, mianowicie zróbcie jakiegoś launchera 10-20mb, żeby gracze ze słabym łączem też mieli możliwość pograć.

Sam jestem w takiej sytuacji i na domiar złego mam jeszcze limit miesięczny 3gb i czasami to ..uj człowieka może strzelić jak wyjdzie fajny serwer i nie ma jak pobrać clienta. Także gorąco proszę o rozpatrzenie mojej propozycji odnośnie launchera.

Opublikowano

administracja chyba nie rozumie pojęcia oldschool

edit. ten serwer jest dużo bardziej medium niż hard

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

edit. ten serwer jest dużo bardziej medium niż hard

Dokładnie to samo mam zdanie

Wchodzę w zapowiedzi patrze jakiś oldschool (1 myśl, nareszcie!)czytam prezke wynika ze medium (dla mnie trochę gorzej ale chu... ) czytam czytam a tu patrze System kostiumów ( i odrazy pierwsza myśl co to kur.. ma być oldschool jprdl <_< . i udaje się do magicznego guziku "x")

tak więc podsumowując kolejny serwer który prawie się nie różni od innych :ninja:

edit jako ze nie lubię spamować

Pierdolnij baranka o parapet. Od kiedy oldschool oznacza hard? Wszystkie dodatki odbiegające od dawnego PL`a są dodatkami, aby było jednak na coś popatrzeć i coś pozdobywać, a nie ściśle określona treść - stal - truta -> potem epiki i siema.

Ulepki są dobrze... Maksymalne bony zniszczą serwer, poza tym zmianki są u npc za podobno tanią kaskę, wiec puścisz bs`a i będzie na pewno perfekt.

czy ja pisałem gdzieś ze wole harda (preferuje easy) ??? a z tą stal - truta to tak powinien wyglądać prawdziwy metek a nie jakieś ubrania piłkarzy itp. (czy klimat gry wygląda na XXI wiek ??? chyba nie wiec dlatego nienawidzę kostiumów )

Chodzi Chodzi to nie jest easy serwer tylko medium/hard

A fajnie jest coś dobrego umilającego wygląd postaci zdobyć tzn. kostium czy fryzurę :)

Oj dobrze, jeżeli widzisz jakie masz bonusy nie trzeba liczyć, moim zdaniem bardzo dobrze, że to wprowadzili.

no zależy dla kogo dla mnie fryzurki tabela bonusów itd. mogą być ale kostiumy piłkarzy i tym podobne są już tragedią metina jedyny kostium jaki mi się podoba to bojownik czy coś takiego

Opublikowano

No w końcu !! Jak z ulepszaczami na bronie legendarne ? I jak bony, odrazu max ? Jeżeli tak to wpadam :)

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Proponuję tak. Ulepki tylko na epoki tzn stale bronie 65 biżu 54 lvl od 0 do 9 bez ulepków wyżej tak jak macie ustawione. Maksymalne bony od razu. Może ciut więcej yang a mniej expa, co spowoduje ze więcej ludzi przyjdzie na serwer a zeby wbic lvl bd trzeba nieco więcej wydać na ISa na pdki ale za to będzie łatwiej z eq standardowym. Osobiscie wpadnę z gildią około 50 osób podbijamy chunjo :) czekam na start.

Jeśli szukacie moderatora lub SGM to prosze adres TS na pw mam duze doswiadczenie. Dziekuje za uwagę czekam na informacje

titan.jpg
Opublikowano

Wchodzę w zapowiedzi patrze jakiś oldschool (1 myśl, nareszcie!)czytam prezke wynika ze medium (dla mnie trochę gorzej ale chu... ) czytam czytam a tu patrze System kostiumów ( i odrazy pierwsza myśl co to kur.. ma być oldschool jprdl <_< . i udaje się do magicznego guziku "x")

tak więc podsumowując kolejny serwer który prawie się nie różni od innych :ninja:

Pierdolnij baranka o parapet. Od kiedy oldschool oznacza hard? Wszystkie dodatki odbiegające od dawnego PL`a są dodatkami, aby było jednak na coś popatrzeć i coś pozdobywać, a nie ściśle określona treść - stal - truta -> potem epiki i siema.

Proponuję tak. Ulepki tylko na epoki tzn stale bronie 65 biżu 54 lvl od 0 do 9 bez ulepków wyżej tak jak macie ustawione. Maksymalne bony od razu. Może ciut więcej yang a mniej expa, co spowoduje ze więcej ludzi przyjdzie na serwer a zeby wbic lvl bd trzeba nieco więcej wydać na ISa na pdki ale za to będzie łatwiej z eq standardowym. Osobiscie wpadnę z gildią około 50 osób podbijamy chunjo :) czekam na start.

Jeśli szukacie moderatora lub SGM to prosze adres TS na pw mam duze doswiadczenie. Dziekuje za uwagę czekam na informacje

Ulepki są dobrze... Maksymalne bony zniszczą serwer, poza tym zmianki są u npc za podobno tanią kaskę, wiec puścisz bs`a i będzie na pewno perfekt.

Opublikowano

Będą ale zajmie to dużo czasu a to nie o to przecież chodzi

Chodzi Chodzi to nie jest easy serwer tylko medium/hard

A fajnie jest coś dobrego umilającego wygląd postaci zdobyć tzn. kostium czy fryzurę :)

Oj dobrze, jeżeli widzisz jakie masz bonusy nie trzeba liczyć, moim zdaniem bardzo dobrze, że to wprowadzili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...