Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][BETA] Ethandia.pl Oldshool

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie, Administracja widać skoro do rozmów i odpowiadania na pytania, może zawitam . Powodzenia :) Gdybyście szukali Administracji Ts3 pw :)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za bardzo mi to nie przypomina OLD SCHOOLA bardziej to wygląda na zwykły serwer jakich teraz dużo.. Skąd bronie 75, w ile 99 z full isem?

Fajna prezentacja, ale niedawno wyszedł już pewien oldschool i gra na nim bardzo mało osób.

Z tego co pytałem admina itp to ma być taki resp metków, że każdy będzie miał co robić, przeczytajcie też sami. co 4 minuty metki się respią i jest ich naprawdę dużo więc zajebiście. Kurwa POLSKI SHIRO2 przypomina, jeśli tak to mega pompa i wbijam z ekipą. Nie zawiedźcie nas proszę.

Opublikowano

Prezentacja ładna co do samego serwera to jak mam rozumieć oldshool i w ogóle co to jest xD powinno być "oldschool" przez ch taka poprawka xD a co do serwera mnie takie coś jakoś nie ciekawi a jeśli ktoś myśli że poprzez dodanie starych zbroi i tego jak niby kiedyś było wróci sporo ludu to powiem wam że to jest błąd stare chwile nie wrócą za dużo jest "Czitów" a co do "Dzieciarni" to nic się nie wypowiem bo sam mam 17 lat a grałem jak miałem hmm 13 tyle że znacznie się różniłem bo ortografię miałem ogarniętą i nie wyzywałem na prawo i lewo xD ogółem fajnie jakbyście dodali taki serwer lecz z całkiem innymi plikami :) i jakbyście mieli do tego porządną maszynę zabezpieczenia anty ddos i wielką reklamę :) wtedy na 100% byłoby dużo ludu xD ale mimo tego polecam każdy ma inny gust i na 100% wbije ktoś kto "chciałby" pograć tak jak kiedyś ludzie grali xD

Opublikowano

Pełno było serwerów ''odlschool'' na każdym mało osób, tu będzie to samo. Niestety, w tych czasach liczą się tylko ''nowości'' najlepiej autorskie, w pełni odbugowane. No ale cóż.. mogę wam jedynie życzyć powodzenia, mnie tu niestety nic nie przyciąga, bo każdy liczy na nowości ( jest tylko garstka osób, która lubi oldschool ) czyli serwer bez przyszłości, jak większość na rynku.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Pełno było serwerów ''odlschool'' na każdym mało osób, tu będzie to samo. Niestety, w tych czasach liczą się tylko ''nowości'' najlepiej autorskie, w pełni odbugowane. No ale cóż.. mogę wam jedynie życzyć powodzenia, mnie tu niestety nic nie przyciąga, bo każdy liczy na nowości ( jest tylko garstka osób, która lubi oldschool ) czyli serwer bez przyszłości, jak większość na rynku.

Powiem Ci że wam (Graczom) nic nie dogodzi. Jest mało nowości to chcecie nowości jest dużo nowości to nie chcecie w ogóle nowości, dla was (Graczy) żaden serwer nie będzie idealny. Uwierz mi to nie kolejny serwer z serii oldshool które wychodziły, jest to inny serwer i da się zauważyć od razu po prezentacji, a w grze jeszcze lepiej do dostrzeżesz.

Opublikowano

Powiem Ci że wam (Graczom) nic nie dogodzi. Jest mało nowości to chcecie nowości jest dużo nowości to nie chcecie w ogóle nowości, dla was (Graczy) żaden serwer nie będzie idealny. Uwierz mi to nie kolejny serwer z serii oldshool które wychodziły, jest to inny serwer i da się zauważyć od razu po prezentacji, a w grze jeszcze lepiej do dostrzeżesz.

Może tak, może nie.. zobaczymy, specjalnie wejdę na serwer i go ocenię. I raczej każdy według mnie woli nowości ( autorskie, a nie zaje* z innych serwerów. To tylko takie moje zdanie. :)

PS: Nie gram już w metina, jedynie ''latam'' po serwerach.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Może tak, może nie.. zobaczymy, specjalnie wejdę na serwer i go ocenię. I raczej każdy według mnie woli nowości ( autorskie, a nie zaje* z innych serwerów. To tylko takie moje zdanie. :)

PS: Nie gram już w metina, jedynie ''latam'' po serwerach.

Ta autorskie nowości, gdzie tyle serwerów jest z 'autorskimi nowościami' a tak mało ludzi na nich, podasz jakieś przykłady, oprócz helium, bo to akurat jest wyjątek.

Serwer tworzy atmosfera i gracze na nim grający, a nie nowości twoje. Jeśli to jest serwer nieco 'upodabniający' się do shiro2 to ci mogę szczerze powiedzieć, że na shiro2 grało do 3k ludzi online, a ten jest podobny, lecz ze swoim klimatem.

Ja na pewno wbijam z ekipą i modlę się aby nie było bugów, a jak będa żeby były szybko eliminowane.

Opublikowano

Widzę że powstaje serwer na który wyczekiwałem, szczerze mówiąc już mam dosyć serwerów z pseudo nowościami. Chętnie zawitam w waszych progach.
Świetny pomysł !
Polecam i życzę powodzenia.

Opublikowano

czytam te wasze posty o tym ze oldschool to lipa i nie wiem o co wam chodzi. ten serwer bedzie najlepszym obecnym jaki jest pod PVP (malo ulepszen, dobry balans postaci) mysle ze przy 400 osobach juz bedzie miazga :-)

Opublikowano

jak zagra tutaj dosc duza ilosc graczy, to serwer ma przyszlosc, nie ma najebanych nie potrzebnych nowosci z mpc

gz i zycze powodzenia

Opublikowano

Calkiem ladnie sie zapowiada.Mam nadzieje,ze pod wzgledem trudnosci bedzie przypominal balantie.

Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc wam powodzenia.Widzimy sie na starcie ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Nigdzie nie jest napisane o starcie, więc nie wiem z czego wnioskujesz :) Beta będzie prawdopodobnie jutro.

Serwer beta planujemy odpalić w tym tygodniu do piątku.

A jeżeli nam się nie uda to dopiero w piątek następnego tygodnia.

Liczymy na pomoc z waszej strony bo mamy nadzieje że serwer wam przypadnie do gustu gdyż dawno takiego oldshoola nie było.

Planowanych miejsc na bete jest 100 +/- ~ Za pomoc w becie oferujemy nagrody pieniężne (SM) jeżeli będziemy widzieli aktywność na serwerze beta danego gracza.

Niech pan się dowie co udostępnia w prezentacji

START BETY W TEN PIĄTEK BĄDŹ W PIĄTEK ZA TYDZIEN + TYDZIEN NAPRAWA BUGÓW = ZA TYDZIEN / DWA :)

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Tak wiem o tym, wiem co napisałem lecz nie chodzi mi generalnie o to.

Błędów może być zasadniczo mało więc nie np. 7 dni a 4 godziny a może też być dużo i będzie 7 dni.

Nic nigdy nie wiadomo, myślę że uporamy się z tym szybko jak będzie ok 10-20 osób na becie :)

Opublikowano

Liczymy na pomoc z waszej strony bo mamy nadzieje że serwer wam przypadnie do gustu gdyż dawno takiego oldshoola nie było.

Planowanych miejsc na bete jest 100 +/- ~ Za pomoc w becie oferujemy nagrody pieniężne (SM) jeżeli będziemy widzieli aktywność na serwerze beta danego gracza.

Niech pan się dowie co udostępnia w prezentacji

START BETY W TEN PIĄTEK BĄDŹ W PIĄTEK ZA TYDZIEN + TYDZIEN NAPRAWA BUGÓW = ZA TYDZIEN / DWA :)

Weezy

Czyli beta moze wystartowac jutro (miejmy nadzieje)
Już z kolegami z niecierpliwoscią czekamy
Opublikowano

Weezy

Czyli beta moze wystartowac jutro (miejmy nadzieje)
Już z kolegami z niecierpliwoscią czekamy

Zawsze tak jest że cos ma wystarrtowac do piątku a okazuje się że startuje za tydzien w piątek .

poza tym i tak start conajmniej za tydzien ..

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano
Prezentacja świetna, nie grałem w Metina ale ten serwer mnie skusił.

Coś czuje, że spędzę tu pierwsze godziny w Metinie ;)

Dokładny start na kiedy przewidywany? :P

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...