Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium] [Beta]

Deliner

Czy zagrasz na serwerze Deliner.pl?  

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze Deliner.pl?

• Tak.
      96
    • Nie.
      32
    • Nie Wiem.
      33
  2. 2. B?dzie pompa na starcie?

• Tak.
      108
    • Nie.
      50

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gumiś poleca serwer. Z administracją da się dogadać tak trzymać chłopaki ^_^

Dzięki i pozdrówki dla was :D

Reklamy u kamera nie ma, TS rozyebany, beta padła... Jakiś dowód, że serwer ma być na poważnie? ;f

Reklama będzie dopiero na starcie mam już dogadane z kamerem i cene i czas :), TS nie jest rozwalony po prostu wyłączony, beta nie padła tylko serwer jest offline :D. Dowód ? Może to ile pieniędzy inwewstuje <hehe>. Oczywiścię że podchodzę do sprawy serwera na poważnie nie po to szukałem technika 2 miesiące żeby teraz coś zwalić. Przyjdzię Szybka i włączy ponownie TS jak i serwer.

Opublikowano

Coz tak bywa ale, boli mnie pare spraw min :

-Oklamaliscie graczy, mam na mysli to ze powiedzieliscie ze znacie Larsona z rl'a...

-Nie pytaliscie sie o jego przeszlosc z serwerami, dowody ze to larson z balantii ?

Asfen i dziura, o boze <3

Opublikowano

Coz tak bywa ale, boli mnie pare spraw min :

-Oklamaliscie graczy, mam na mysli to ze powiedzieliscie ze znacie Larsona z rl'a...

-Nie pytaliscie sie o jego przeszlosc z serwerami, dowody ze to larson z balantii ?

Asfen i dziura, o boze <3

Nikt nie mówił że znamy Larsona z reala :D Chyba że sam pisał tak z tego konta bo miał do niego dostęp. Co do graczy jestem zawsze uczciwy i myślę że każdy to potwierdzi kto jest na TS. Nie pytałem bo nie wiedziałem :D wszedlem do ekipy i ten robaczek już tam był, grunt że udało się go pozbyć tak szybko.

Opublikowano

Na Waszym forum nie wysyła linku aktywacyjnego na mejla ;D

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Na Waszym forum nie wysyła linku aktywacyjnego na mejla ;D

Zaraz to sprawdzimy dzięki za info. Tutaj SS aktualnych bonów na serwerze:

zi7fnk.jpg

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer :D

PS: Zauwazylem buga, iz jak wsiadam na konia z full hp i zsiadam w miare szybko to mam pol hp :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Serwer na prawde mi się podoba, tylko irytuje mnie jedna sprawa...

Kiedy w końcu serwer będzie gotowy do gry!? :D (Nie chodzi mi o betę)

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Serwer na prawde mi się podoba, tylko irytuje mnie jedna sprawa...

Kiedy w końcu serwer będzie gotowy do gry!? :D (Nie chodzi mi o betę)

ten piątek :)

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer :D

PS: Zauwazylem buga, iz jak wsiadam na konia z full hp i zsiadam w miare szybko to mam pol hp :)

E to nie tak źle na 99,9% serwerów tak jest jak nie 100%. Jak przy użyciu skilli stracisz HP to możesz krzyczeć xD i protestować,ale przy koniu zbytnio nie ma co. A tak to ogólnie polecam i wpadam jutro na TS ;)

Opublikowano

E to nie tak źle na 99,9% serwerów tak jest jak nie 100%. Jak przy użyciu skilli stracisz HP to możesz krzyczeć xD i protestować,ale przy koniu zbytnio nie ma co. A tak to ogólnie polecam i wpadam jutro na TS ;)

Zapraszamy już teraz :)

Opublikowano

Pytanie odnosnie serwera.

W prezce nie ma trytona, czyli z bojowego odrazu jakis miecz? czy tryton i dopiero po trytonie te nowe 3 sety.

Opublikowano

Pytanie odnosnie serwera.

W prezce nie ma trytona, czyli z bojowego odrazu jakis miecz? czy tryton i dopiero po trytonie te nowe 3 sety.

Są trutony, Szpony itp lecz na privach jest to normlane więc nie dodawalem tego do prezentacji :)

Opublikowano

Są trutony, Szpony itp lecz na privach jest to normlane więc nie dodawalem tego do prezentacji :)

W sumie istotne ;)

O kt. jutro start?

Opublikowano

Rafał, podaj konkrety kiedy ten start. Która godzina i na ile przed startem będzie client ?

Można by powoli temat zapowiedzi zmieniać, że beta skończona i start jutro.

Jak z reklamą u was ?

Mam nadzieję, że 500 jutro będzie

Opublikowano

Rafał, podaj konkrety kiedy ten start. Która godzina i na ile przed startem będzie client ?

Można by powoli temat zapowiedzi zmieniać, że beta skończona i start jutro.

Jak z reklamą u was ?

Mam nadzieję, że 500 jutro będzie

Start jutro 17.30-18.00

Reklame mamy już u 2 youtuberów po wyślę baner do kamer moda i wstawi na stronę + dodatkowo jeszcze szukam youtyuberów :) 500 to minimum jaki bym chciał osiągnać na starcie.

Serwer bardzo fajniy , jutro start , zagram napewno i zapraszam wszystkich tradycyjnie do shinso :)

Dzięki i zapraszamy :)

Do prezentacji oficjalnej dodam jeszcze SSy innych dostępnych dunegów typu katakumby + 3 rajdów: )

Opublikowano

Start jutro 17.30-18.00

Reklame mamy już u 2 youtuberów po wyślę baner do kamer moda i wstawi na stronę + dodatkowo jeszcze szukam youtyuberów :) 500 to minimum jaki bym chciał osiągnać na starcie.

Dzięki i zapraszamy :)

Do prezentacji oficjalnej dodam jeszcze SSy innych dostępnych dunegów typu katakumby + 3 rajdów: )

Napiszcie do DariuszaIII

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...