Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium] [Beta]

Deliner

Czy zagrasz na serwerze Deliner.pl?  

161 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze Deliner.pl?

• Tak.
      96
    • Nie.
      32
    • Nie Wiem.
      33
  2. 2. B?dzie pompa na starcie?

• Tak.
      108
    • Nie.
      50

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu Gumiś się włamał i wyłączył serwer -.-

Grałem na beta testach i osobiście go polecam :D O ile teraz naprawią..

Opublikowano

Co do tematu Gumisia. Czekam na technika i wszystko powróci do normy, obecnie starams ię dowiedzieć co nie co na temat tej osoby napisalem do kilku administratorów różnych serwerów i nie pozostawimy sprawy. Co do samych zabezpieczeń posiadaliśmy je lecz przed atakami DDos bo nie sądziliśmy że ktoś bd chciał włamać się na serwer w fazie beta. Powrócimy jeszcze dziś, a przez czas gdy Szybka jest nie obecny zajmę się ustawianiem dropu :).

Pozdrawiam

Admin aka Rafal

Opublikowano

Stronka nie działa, nie da sie zarejestrować; <

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Co z tą stroną ? ogarnijcie temat...

Będzie dostępna niebawem.

Rzeczy które zostały poprawione lub naprawione w trakcie bety:

- Poprawiona komnata baronówny ( wejście w V3 )

- Poprawiona komnata smoka ( wejście pod DT )

- Poprawione dwa mniej znane rajdy ( wejście pod DT )

- Naprawa katakumb ukończona w 70 %

- Cofanie postaci typu ninja sura itp zostało poprawione i od tej pory nie będzie już cofało

- Lekko poprawiony system ulepszeń

- Od teraz można zakładać buty wiatru i PD jendocześnie

- Od teraz pety dają przypisane do nich bony

- Poprawiony drop z azreala ( bronie 75 itp szansa to 15 % )

- Zostało poprawione jeszcze kilka drobniejszych rzeczy lecz nie ma sensu ich wypisywanie.

Pozdrawiam Admin aka Rafal

Opublikowano

Jaką możemy mieć pewność że Asfenxdebil znowu zmieni nick, a wy powiecie ze macie nowego czlonka teamu.?

Larson dziś podał sie za gumisia i wykorzystał to że zapomnieliśmy zabrać mu kilka praw w grze i zaczął wyłączyć serwer itp. Podał się za gumisia i ja myśląc że to on udałem się na policję zapytać co grozi za takie przestępstwo i co mogę zrobić. Dowiedziałem się że podlega to karze kilku paragrafów + grozi za to kara od 3 m. do 5 lat pozbawienia wolności. Po powrocie do domu zacząłem jeszcze myśleć nad całą sprawą i nagle pojawił się przebłysk. Złapałem kontakt z prawdziwym gumisiem i okazało się ze on nie maczał w tym palcy i że to wcale nie on i wtedy dopiero sprawdziłem mysql i logi. Okazało się że to faktycznie larson wyłączył serwer + pobanował ludzi na TS. Tak to mój błąd że zapomniałem zabrać mu wszystkie rangi i muszę się do tego przyznać lecz sytuacja jest opanowana :). Pragnę także teraz przeprosić Gumisia którego podejrzewałem na początku lecz no jak dla mnie fakty były oczywiste. Sprawą Larsona zajmę się osobiście po oficjalnym starcie serwera w piątek gdyż teraz mam dużo pracy. Możecie mieć pewność że owy czlowiek odszedł na dobre i z tego co wiem i z tego pisał obecnie przeszedł na inny serwer. Przepraszam za wszystkie problemy i wracamy nie długo na pełnej pompie.

Pozdrawiam

Admin aka Rafał

Opublikowano

25qyn4l.jpg

Gość jest troszkę dziwny bo ja jako sponsor czyli Admin aka Rafal mam także 2 konto na MPC forum o nicku "turionmt2" na którym poszukiwalem technika koło 2 miesiący każdy zresztą moze sprawdzić. Zresztą jak każdy wie Fakel to technik a nie sponsor ^^ jakl bym miał umiejętności Fakela sa, bym zabrał się za sprawy techniczne a nie szukanie techników. Larson który był u nas w teamie nagrabił sobie strasznie i teraz próbuje robić dziwne akcje. Poinformowałem go że sprawę z tym co dziś zrobił będę wyjaśniał ale nie z nim tylko jego rodzicami :). On jest strasznie głupim człowiekiem o czym wie każdy i myślę że słuchanie dziecka 15-16 letniego nie jest dobrym pomysłem. Wyrzuciliśmy go z teamu i próbuje nas "upodlić" ale jak wiadomo jego reputacja jest tak niska że nic już nie da sie z tym zrobić.

Pozdrawiam

Admin aka Rafal

Opublikowano

Miałem zagrać, ale z tego co widze wokół serwa dzieją sie dziwne rzeczy. Jeśli sie wszystko nie wyjaśni, a ludzie nie potwierdzą że serwer nie jest na tydzień a team jest ogarnięty, to mnie i jeszcze paru graczy również nie zawita.

a.w start może przenieść? tydzień przed startem zapowiedź, to dużo ludzi raczej nie będzie

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy strona ON i czy beta będzie jeszcze dziś on ?;f

Tak będzie dziś jeszcze beta.

Miałem zagrać, ale z tego co widze wokół serwa dzieją sie dziwne rzeczy. Jeśli sie wszystko nie wyjaśni, a ludzie nie potwierdzą że serwer nie jest na tydzień a team jest ogarnięty, to mnie i jeszcze paru graczy również nie zawita.

a.w start może przenieść? tydzień przed startem zapowiedź, to dużo ludzi raczej nie będzie

Data startu pozostaje nie zmienna czyli ten piątek godzina 17-19.

Opublikowano

To co, jak Larson był w teamie i wszystko rozyebał, to teoretycznie mógł zostawić jakąś dziure na serwerze żeby później ją wykorzystać?

Opublikowano

To co, jak Larson był w teamie i wszystko rozyebał, to teoretycznie mógł zostawić jakąś dziure na serwerze żeby później ją wykorzystać?

Jak on ma 15 lat i ledwo hamachi umie postawić to jak ma ci dziure w plikach zostawić ? -.-

Opublikowano

Nic nie mógł i nic nie rozjebał :D on jedyunie mógł wpisać komende /shudwon i to zrobił + miał admina na TS i zbanował graczy, to wszystko co mógł owy PRO Larsonik zrobić. Nie ma co na jego temat dyskutować bo jest dużo pracy a mało czasu :) w końcu w piątek start.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...