Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Grać? + I - Metinów Pl Oraz Us

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up taak exp szybszy :D

a ceny cud miód i orzeszki :D

właśnie się loguję do gry, niedawno grałem w metina pl, więc zobaczę jak bardzo się różnią :D

Opublikowano

Us lepszy mniej noobów nikt nie ksuje metka . I najlepsze :

Metin2PL:

Kamień Duchowy - 10kk

Metin2US:

Kamień Duchowy - 100k :)

chyba w snach gdzie ty takie ceny wynalazl na Monolicie na PL kamien duchowy max 1kk chyba że na starych servach

us lepszy jest sam grałem tam kilkanaście razy ale oczywiscie sellalem all i paliłem xDDD wole privy ;d

a na usie prawie woogle nie trzeba marnować kasy na SM bo tam już łatwo expić i można dużo rzecz kupić

Dla początkujacych:

Radze wam doładowac za 10zl chociaż ZP Points(sm na usie) i kupcie takie coś jak MAGIC MIRROR one kosztuje 1.8k pt zp a za 10zl masz 6k chyba no i ich jest 200x a 1 za 30-50k schodzi:) można niezle zarobić ale trzeba cierpliwości

ja kupiłem 400x i przed 3dni sellnełem all i miałem 14kk(sellalem po 35k)a jak wystawicie za 50k to az 20kk

Najlepiej zrobić tak w :

1. W 1dzien wbić 30lvl doładować ZP points i kupić Magic Mirror

2.zrobić kilka kont i wystawić all magic mirror po 30-50k SZTUKA!

3.na swoich walić na FB (jakimś co można mieć zminimalizowane)

4.wbić new kontem z eq+4/5/6 itp. 20lvl i na besty :) jest aż 6ch to 1 jakaś bron na 30 powinna być albo zbroja z hp :)500/2k

Poradnik by Losiu jakby co xD ale to chyba każdy zna

w około tydzien zarobicie na spoxie ponad 50kk:)

btw.Magic Mirror-jest to itemek którym możemy pokazać itemek na wołaj tzn. Klikamy ALT na Itemek i na chat się pojawia nazwa na złotą itemka i ktoś może na to kliknać i zobaczyć Bony/kd itp.

@PS Grajcie na NewWorld nie FreeKingdom!!!!!!!!!!!!!!

fs.png

Opublikowano

Mam pytanie jak załadować te punkty w jaki sposób SMS-em ?

A i jeszcze jedno tam wszystko jest w $ jak zmienic na zl?

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Opublikowano

Takie małe pytanko, kto gra na new world? z mpc oczywiście, może by ktoś wspomógł, bo eq mam marne, a kasy nie mam :D

Opublikowano

masz FMS co najmniej +7/8??

Rób skille na metiny ci mi z 6 zazdrości dropły 2 silne i aura oraz BODZIO z czerni same poty i KD z Best kapitana Kamienie duchowe JA mam 35 lvl i silne m7 i 1 book do m8 na Pl'u mam 40 i silne m3 porównanie nie do porównania xD

@@@

UP ja

jinno

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

Ja polecam ci Metin2US do 20 lvl od misji polowania dostajesz 90% expa

Wygrasz Turniej PVP Dostajesz Hwanga na pol roku.

Tańsze ceny KU , KD i czesciej dropia bronie od 30 .

Nie Ma n3o , gracze mili (amerykanie - mozna pogadac o wszystkim)

Polecam :D

Opublikowano

aaaa na Us jest też fajna rzecz xD jak wbijesz 7 lvl idziesz do kowala że niby cos z wędka itp. gdy wrócimy do kowala mamy 1x ulepszenie za darmo (90% szans ze nie spali) i nie potrzebujemy ulepszaczy xD (pamiętam jak przez to miałem eq +9) :D ale nie jestem pewien czy ulepszenie za darmo ale chyba tak xD polecam wam sposób twożysz postać wbijasz 7 lvl robisz misje ulepszasz dajesz item do depo usuwasz postać i tak w kółko do +9 :D

PS: Jeśli to działa dawajcie + bo mam -13 za nic nie robienie :D

icecubea.png

Opublikowano

może ja dodam swoje 3 grosze. too tak.

PL : i US ksują metki tak samo bynajmniej mi.. prawda że za questy sie dostaje fajne itemy ale cóż do 21 loooz a potem haard. ;/ na tym i na tym sa "NEO kidsy" ceny podobne... widziałem na s22 orion aure za 220k a na NW(new word) 600-700k...

więc kto woli. ;D

PS@: Jeśli masz zamiar sellać potem konto jak JA! ;D to PL bo na US nikt prawie nie kupuje

.^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niewiem czy juz ktos o tym pisal bo nie czytalem drugiej strony ale na US można łatwo zrobić eq do 20lvla +9

Nawet byl gdzies na mpc taki tut

CX7Rrj.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kiedyś grałem na metinie PL . wbiłem 65 lvl . Z ekwipunkiem było bardzo słabo , w ogóle niema porównania między PL a US . na 35 lvl dostajesz miotełke do wyciagania spalonych kd na 50 lvl dostajesz dodawanie bonusów i zmiane bonusów oraz Marmur Błogosławieństwa . Co do ku ceny są przyzwoite Aura - Heroic Strike kosztuje około 500 - 700k . Metinów jest multum . Na metinie US wbiłem 70 lvl i 62 . Bez porównania . PL przy US to nic :P

Polecam ten serwer . Może zagramy od nowa ? Zrobimy własną gildię , dobre postacie .

Co wy na to ?

Opublikowano

@MaaTiii Czemu NIe :P

Ja na US'ie grałem z rok temu(mam tam 2x 33lvl) i chyba z nowu tam zacznę grac.

Tylko mam 2 pytania:

1.Czy tam działają hacki(jak tak to jakie,jak nie to nie.)

2.Powiedzcie w jakich królestwach gracie.

Opublikowano

Polecam US :>

Fajniej sie gra ;D ale hackow nie ma (expbot)

Zapraszam do Jinno;> nick Ostrowski666

(KidOfDeath wykorzystany !:( )

Skupuje Ku Aura Of Sword do 100k :>

6348517.jpg
Opublikowano

Na jakim serwerze gracie ? ja już mam 78 % zaraz mi się ściągnie .Mam tam 62 lvl .

Edit . hacki chyba żadne nie działają .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...