Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zagralibyście, na całkowicie Innym serwerze od innych, który wprowadza nowy Tryb?

Ankieta o nowiuśienkim serwerze!!  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy taki typ serwera, się wam podoba?

• Tak, zagram na 100%
    • Neutral - Nie mam bladego pojęcia, ale z nudów mogę pograć :)
    • Nie, pomysł nie wypali, ponad to nie interesuje mnie taki tryb
    • Nie, raczej nie wyjdzie, ale gdyby się udało, to zagram :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha. Koleś ty nie odróżniasz worldguarda od world edita.

@down

Pomysł dobry, tylko wątpię aby "tobie" wypalił.

Jak można mylić takie podstawy ?

b_560_95_1.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kiwiszon

Jeżeli tryb się spodoba, oczywistą rzeczą będzie, że urozmaicimy serwer jakimiś dodatkami :)

11paczek11, czy ta wypowiedź była skierowana do mnie? Wytłumacz "dokładniej" o co Ci chodziło.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@ref

Przedostatnie odświeżenie tematu :)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@REF!

Ostatni refresz!

Tak, czy tak podejmiemy próbę stworzenia takiego serwera.

W sieci: Survigames :)

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@REF

Z racji tego iż temat utracił zainteresowanie, proszę moderatorów o zamknięcie tematu :)

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

minecraft6565

Jeżeli serwer wypali na samym starcie, nie omieszkamy zbudować mapki pod Władca Pierścieni :)

Tak jak ty jestem fanem (I już to wymieniałem) i jak taki serw ma powstać dzięki mnie, to musi być minimum jedna walka z LOTR <3

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Administracja 14+, bo nie chcecie bachorów? Face palm, jeśli nie chcesz "bachorów", to powinna być od 17/18+. Reklama w telewizji? Człowieku, masz pojęcie o obecnym świecie i ile to kosztuje czy zatraciłeś się całkowicie w minecrafcie?

Opublikowano

Domers, to było pisane pod wpływem impulsu, kiedy tworzyłem Temat.

A zdziwiłbyś się, widząc administrację 14+.

Niektórzy z nich mają większy ogar niż Ci których wymieniłeś, a czasami można się z nimi latwiej dogadać.

Sam mam 16 lat i wychodzi z Twojej wypowiedzi tyle, że nazywasz mnie "bahorem".

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...