Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zagralibyście, na całkowicie Innym serwerze od innych, który wprowadza nowy Tryb?

Ankieta o nowiuśienkim serwerze!!  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy taki typ serwera, się wam podoba?

• Tak, zagram na 100%
    • Neutral - Nie mam bladego pojęcia, ale z nudów mogę pograć :)
    • Nie, pomysł nie wypali, ponad to nie interesuje mnie taki tryb
    • Nie, raczej nie wyjdzie, ale gdyby się udało, to zagram :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, no dobra.

Ale w każdym razie za skopiowanie serwera chyba mógłbym posądzić kogoś :)

A zresztą tryby zależą od pluginów. Tryb serwera zależy od pluginów, a wątpie żebyś zdołał zobaczyć całą listę pluginów, które wgrałbym na serwer.

A ponadto, prosiłem wyrażać opinie o propozycji serwera, a nie o prawach autorskich 0.o

Nie mógł byś nikogo posądzić - Jak to byś Ty stworzył MineCraft to tak.

Blok reklamowy w TVP1 w godzinach szczytu to 60000zł za 30s bodajże, więc powodzenia. Widzę nie jesteś realistą i nie wiesz o czym piszesz.

Serwery takie były typu war itp. na nie.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę?

Skoro piszecie, że jest wiele takich serwerów, to proszę pokażcie mi je.

@emakalion napisałem Ci na PW.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@REF!

Proszę pisać te opinie.

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

REFRESZ!

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@REF

Przedostatni REF

Jeżeli liczba odpowiedzi w ankiecie nie osiągnie minimum 30 głosów (Jakichkolwiek), zawieszamy jakiekolwiek prace nad serwerem, które się ledwie rozpoczęły.

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Serwer Ts3 będzie dodany, Antycheaty wgrane jak należy oraz zabezpieczenia wszelakie też będą dodane.

Mamy zamiar robić zapisy na serwer, albo coś w tym stylu. Być może uda nam się zgrac Ts3 i Serwer tak, żę graczy bez Ts3 nie będzie wpuszczać na serwa :)

A jeżeli nie to będzie Whitelista lub same zapisy.

Kto bez mikro, nie wbije na serwer.

Byłoby to trochę bezsensu... Ale rób jak uważasz.

Co do samego pomysłu na serwer, to na 100% bym zagrał. Byłaby to odskocznia od tych SV+Frakcje...

Ps

800 post! :)

Opublikowano

@UP

Właśnie dlatego chcemy stworzyć serwer inny niż te, które są..

Cały czas jedne i te same, za przeproszeniem, aż się chce nimi żygać.

Dlatego chcemy by serwer był czymś wyjątkowym, a nie jednym z masowych serwerów dla jakiejś tam dzieciarni.

Bardzo prosimy zostawiajcie oopinie, to na nich sprawdzimy, czy serwer się spodoba czy nie.

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł na serwer :) sama z chęcią zagram i myślę, że znajdzie swoich stałych graczy. Powodzenia ;)

Opublikowano

@ Nowość!

Nowy pomysł co do pomysłu ( xD)

Za wygraną bitwę Ci członkowie, którzy przeżyli bitwę i byli w wygranej drużynie otrzymują nagrody.

Nagrodą np mogłyby być takie itemki, jak 1 kox, diax mieczyk, enchantowany łuk, jakaś tam zbroja.

Wszystkie nagrody mogłyby zostać zachowane na następne bitwy.

Przykład:

1. Mój Team wygrywa bitwe, dostajemy w nagrode 1 koxa (Każdy uczestnik tego teamu, którzy oczywiście żyją :) )

2. Czekam na następną bitwę.

3. Następna bitwa, wpadam na mury, zjadam koxa i koxsze wszystkich przeciwników na murach :)

@EDIT

Pomysł z nagrodami dodany :)

|

Nowa ankieta, nowe opcje.

Poprzednia ankieta zebrała głosy:

20-Tak

1 - Nie

1 - Neutral

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Och, spokojnie.

Każdy kto zwinie mi pomysł, będzie się musiał liczyć z sankcjami prawnymi.

Poza tym od razu widać, że pomysł mi ukradła ta osoba, ponieważ ten temat już istnieje i jest zrobiony przeze mnie.

Sankcjami prawnymi?

Przeczytaj najpierw co to jest i jak działa.

A taka rozgrywka już istnieje np. Holenderski serwer thedarkage.

Opublikowano

@UP

Nie chodzi mi o walkę między dwoma zamkami.

Przeczytaj wszystko jeszcze raz...

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Dobry pomysł.

Tylko, że uważam, że administracja ma 15/16 lat (Może nawet i mniej? Kto wie)
Bo tylko dzieci mogą straszyć sądem, za zgapienie trybu (Nie chcę wzniecać kłótni).

Ale po co uruchamiać? Nie lepiej zrobic areny, i żeby oni mogli wejść? Wtedy np. Automatycznie by przydzielało

do danego teamu. A za wygraną walkę mogą być Coinsy, a za te coinsy można wtedy kupić jakieś Itemy.

Mam pełno pomysłów + Zgłaszam się na budowniczego. Jeśli jesteście zainteresowani współpracą, napiszczie na PW.

Opublikowano

@UP Wamakaz

Dla wszystkich, którzy się wypowiedzą/wypowiedzieli w teamcie napiszę wiadomośc na PW, odnośnie info o serwerze.

Ps: Tak mam 15/16 lat i nie mam pojęcia o sądownictwie, ale za skopiowanie serwa, raczej jakakolwiek kara powinna być. Ale nie o tym temat więc nie piszmy o tym, jeżeli chcecie pogadać to na PW :)

PPS: Napiszę do Cb w sprawie budowania. Pod koniec ferii (Moich) Powinienem wykupić serwer 100 slot, powgrywać pluginy i napiszę do Cb w sprawie budowania, oczywiście pierwsza mapka do zbudowania, to będzie zamek :)

A ten pomysł z arenami nie przypadł mi do gustu. Chcę z Divonem (Wspólnik) zrobić, że się tak wyrażę, masowe bitwy.

Żeby nie było 10 vs 10 ale przynajmniej 30 vs 30.

To odwzorowywałoby mniej więcej prawdziwe starcia + byłoby bardziej emocjonująco.

Chcemy, żeby serwer obsługiwał wyłącznie jedną arenę jeżeli jest włączony w danej godzinie.

Np.: Raz jest włączony na mapce z Minas Thirith, a raz jest włączony na mapce z Bitwą pod Grunwaldem, a jeszcze raz może być nawet oblężenie Malborka :)

Nie będziemy wprowadzać kilku aren na raz, bo frekwencja wynosiłaby pewnie 10vs10 albo i mniej :(

@Do wszystkich

Na razie nie chodzi mi o zgapienie trybu, tylko o serwer. Przecież na razie taki polski serwer nie istnieje (Z tego co się orientuje, ale może źle się orientuje).

Jeżeli serwer powstanie i wypali, to proszę bardzo, nie będziemy zakazywać budować serwerów z tym trybem.

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Fajne. Jednak wprowadzil bym duzo zmian. I znajac zycie nie wystartuje :p

Bo plugin... Bo maszyna... ;p

Jak oferujesx wynagrodzenie i nie masz tego to moge ci to napisac

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Ja też zastanawiam się jak to zrobię i cały czas próbuję to rozwiżać.

Serwer powstanie o ile komputera nie kupie.

Jeżeli nie kupie, to wykupię maszynę pod serwer i stworzę go.

Serwer będzie należeć do sieci "SurviGames".

I proszę nie pisać komentarzy w których piszecie, że tworzycie podobny, jeżeli go tworzycie to napiszcie sobie info o nim w "Publikacje serwerów". To temat w którym pytam o opinie na temat takiego serwera.

Informacja o tym, że wy taki robicie nic nie wprowadza do tematu (Trzeba było napisać własny).

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Ja nic o walce między dwoma zamkami nic nie napisałem. Ten serwer o jakim napisałem, jest to właśnie serwer ala oblężenie.

Opublikowano

Ja nic o walce między dwoma zamkami nic nie napisałem. Ten serwer o jakim napisałem, jest to właśnie serwer ala oblężenie.

Widzę, że nie znasz definicji słowa oblężenie... 

Opublikowano

Każdy serwer próbuje być oryginalny i się wybić. Niestety ten "tryb" mi się nie podobq. Nie zagram.

No cóż nie każdemu się musi podobać taki Tryb :)

Na sam początek, żeby rozkręcić serwer napiszemy temat w dziale "Publikacje serwerów" no i jak wcześniej pisałem napiszemy do wszystkich, którzy wzięli udział w ankiecie bądź dodali komentarz w tym temacie, sprawdzimy czy serwer się spodoba przynajmniej temu gronu osób :)

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Heh, no dobra.

Ale w każdym razie za skopiowanie serwera chyba mógłbym posądzić kogoś :)

A zresztą tryby zależą od pluginów. Tryb serwera zależy od pluginów, a wątpie żebyś zdołał zobaczyć całą listę pluginów, które wgrałbym na serwer.

A ponadto, prosiłem wyrażać opinie o propozycji serwera, a nie o prawach autorskich 0.o

Nie czytałem całego tematu, ale co do tego, to jedyne co możesz posadzić, to tyłek na toalecie.

Pomysł musiałbyś opatentować wraz z formą wykonania szczegółowo opisującą działanie twojego pomysłu. 

Co do serwera, to trochę nudne tak cały czas grać bez żadnego rozwoju, można wbić i się poklepać, ale potem staje się nudne.

Opublikowano

Jestem fane tego typu gier lecz mój komp przewżnie takich jak Mount Blade nie udźwignie ale Minecraft + taki tryb to co innego jeśli się uda daje +

<3 Udało mi się pomóc? Daj plusa!  <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...