Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziura w ziemi

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy przypadkowo nie przenosiłeś mapy z 1.6.4 na 1.7.2 ? Miałem kiedyś ten problem gdy tak zrobiłem :)

Opublikowano

Czy przypadkowo nie przenosiłeś mapy z 1.6.4 na 1.7.2 ? Miałem kiedyś ten problem gdy tak zrobiłem :)

Nie, gram tylko na 1.6.2 -.-

To rzadko sie trafia

No nie gadaj kuwa

Opublikowano

Ja takie coś miałem. Naprawiłem to używając mcedita. Zmieniałem opcje na chunk control(lub coś podobnego, ostatni przycisk), zaznaczałem cały chunk(w tym trybie powinien się cały zaznaczyć) i usuwałem go. PO ponownym uruchomieniu minecrafta wygeneruje się tu nowy chunk.

MINECRAFT LOGIC

mca.png

Opublikowano

Sam mam czesto ten problemy, mi pomaga zwykłe ponowne urochomienie minecrafta :P , a jeśli dalej nie pomoże... skończ z modami :P 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

w opcjach graficznych Rendering ustaw na TINY zresetuj minecraft ustaw na NORMAL Jak te Mody ReziEgo to jakis klocek np Teleport Tether Postaw może zresetujesz minecraft jeszcze raz i powinno zadziałać  

Opublikowano

w opcjach graficznych Rendering ustaw na TINY zresetuj minecraft ustaw na NORMAL Jak te Mody ReziEgo to jakis klocek np Teleport Tether Postaw może zresetujesz minecraft jeszcze raz i powinno zadziałać  

Mam właśnie te starsze mody reziego z tych pierwszych części...

Dobra, pokombinuje później.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...