Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[jSro] Silkcore Falcon 120Cap 13DG Vote 100silk 12h

muchamen123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gmowie juz chyba 2 dzien pod wieczor zamykaja pisza co chwile cos o update BattleArenie i wprowadzeniu WebShopa ciagle probuja te BA oraz inne rzeczy ;d Staff fail na +14 ;c ^^

Opublikowano

mam problem nie moge sie zalogowac pisze ze "Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączony host nie odpowiedział." i  Error while initializing network interface
[21:11:42] WSA 10060 at step 3
Prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zmienili max plusa z +32  na max +17 z adv  teraz server super, suny mozna z batte areny za coins zbierac lub z uniqatow co 12 h i CTF Za kile , wiec aby byly checi do gry bez problemu kazdy zrobi dobrego chara

Opublikowano

Witam, po dlugim poszukiwaniu dobrego priva stwierdziłem ze wbiję tu. Polecacie mi serwer? Gralem na Elamidasie, ale brakuje EU rasy. Jestem doswiadczonym graczem, zaczynałem za czasów otwarcia Taklamakan na iSRO :)

Opublikowano

właśnie zaczynam pobierać, da ktoś link z forum do bota który bedzie chodzić jak należy? :) z góry dzięki nick jaki zrobie Skunwalker

Opublikowano

Dziś zacząłem gre na tym serwie i mogę go polecić każdemu. Co prawda trochę mało graczy ale przyjemnie się gra. Jestem w polskiej gildi i atmosfera rownież okej.

Przechodząc do konkretów... Chodzi o mbota. Wlaczam, chcę dac log in ale nie chce zalogowac, pisze coś o up-date. Dodam ze mam Win 8.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...