Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[jSro] Silkcore Falcon 120Cap 13DG Vote 100silk 12h

muchamen123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer i strona leży od wczoraj, żadnego info, kompletnie nic. Fajnie się grało, można pomarnować czas gdzie indziej...

userbar592192xd7.gif
  • Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

jsro ksro kto dodaje takie tagi, powinien niezle sie jebnac w glowke, jedyne dostepne pliki serverowe to vsro 

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prawdziwe necro nie upada. A tak pozatym przejęcie falcon to nie był pomysł samego ownera a mnie i jeszcze jednej osoby z Core teamu blaze :) Ale no tak lepiej żeby dalej serverem falcon operował Victor który wszystko przekładał długo w czasie.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Blaze-Network nie upada ? na Necro kiedy grala masa ludzi na fw ledwo szlo wejsc ! a teraz? kazdy olal ten syf jak gmowie nic nie robili -.- i pare miesiecy bez immo ludzie grali ;o ostatnio wbilem 800 pare osob i co ? nikogo na pvp ;d

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zapraszam ponownie na serw ! 3 Dni temu chyba byl Open maja go ci sami gmowie ! Male zmiany zaszly max + to +15 Alchemia x5 I inny drop Moonow :D
Zapraszam spowrotem na serw Pwners Rekrutuje ! PM Miszczu_

Opublikowano

mam tak jak internet sie rozlaczy od kiedy win8 mam czasami internet sie rozlacza lub firewall blokuje , wlasnie sciagam zobacze czy tez taki problem mam       mi dziala normalnie

Opublikowano

mam tak jak internet sie rozlaczy od kiedy win8 mam czasami internet sie rozlacza lub firewall blokuje , wlasnie sciagam zobacze czy tez taki problem mam       mi dziala normalnie

miałem ten sam problem i okazało się, że to wina routera, który był w trybie N, który z kolei nie jest kompatybilny z windowsem 8 ;)

Ok działczy jakas gildia jest ktos tu gra ?

za kilka minut ja będę grał

PM Nemee jkbc ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...