Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega Gotowiec do Moda - Items PandoraMT2

cls500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam pytanie na liscie w Read.txt nie ma Sztuka wojny Wu zi/sun zi/ i wealio zi jakas tak to ostatnie bylo moje pytanie jak zrobic aby zbieralo mi to??

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem ci, że mi to nie działa robiłem to już chyba z 10 razy i dalej nic możesz jakoś pomóc moda mam tego z update 06 10 2014 może być????

Opublikowano

Witaj ;) Mam taki problem że nie widzę mobów. Wszystko zrobiłem tak jak trzeba działało przez jeden dzień a dziś wbijam i nie widać mobów. 

Poradzisz co i jak ?

Opublikowano

Witaj ;) Mam taki problem że nie widzę mobów. Wszystko zrobiłem tak jak trzeba działało przez jeden dzień a dziś wbijam i nie widać mobów. 

Poradzisz co i jak ?

Wrzuć jeszcze raz :D jak problem będzie się powtarzał to skontaktuj się ze mną :D

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Aktulizacja Tematu 7.02.2015r.

Przeniesiona aktualna wersja paczki do postu #1. Aktualizacja Skanu.

Przeniesiona starsza wersja paczki do postu #25. Aktualizacja Skanu.

Aktualizacja przeprowadzona ze względu na problemy z odnajdywaniem paczki pod właściwą wersję Moda. Mam nadzieję, że po tej aktualizacji takowe problemy nie wystąpią.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

g...prawda mod spx ale nie działa loch pająków v2 i te nowe mapy robilem wszystko co tu pisaliscie i na filmikach

Właśnie zauważyłem, że była aktualizacja moda 8.02.2015, pobrałem i wrzuciłem do klienta Pandory, Loch Pająków V2 działa.

Wrzuciłem paczkę Items+ Map PandoraMT2 V2 z pierwszego postu i mapy 110, 120, 150 działają.

Niestety nie jestem w stanie powiedzieć co zrobiłeś lub czego nie zrobiłeś, że ci nie działa.

Gdy tylko ogarnę głos i mikrofon nagram nowe filmiki jak poprawnie używać opcji Zaznacz, Kopiuj, Wklej.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...