Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z XVM

ByOdziobasky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie działa ale dzieki za starania

Edit@ support napisal ze nie rekomenduje tego typu modyfikacji i kaza mi ja usnuac

Niech ktoś mi zrobi ładną sygnature z napisam QuerTTrutcyQ lub DeadMau5 xD

Opublikowano

Ref

pisz do supportu, że masz taki problem. Oni są od rozwiązywania trudniejszych problemów ;p

Opublikowano

Niby ta ale WG eu nie wspiera modow a je jedynie toleruje a to jest problem z modami a nie WoT'em więc to nie ich problem jako firmy i "najlepiej / bezpieczniej" jest napisać to graj bez modow...

#Edit

A co do problemu mi to wyglada na moda "location minimimap hd" i z doświadczenia to bedzie zwiazane z "Mmap.xml" jak nie zawartoscia to jego umiescowieniem ...

signature.png

Opublikowano

Tzn nie zabardzo liczylem na pomoc WG a co do mapki to ona byla bez xmv i bylo to samo nie wiem dlaczego ale ja chce miec staty pokazane moze w 8.11 bedzie ok bo na kazdej poprzedniej wesji dzialalo

Opublikowano

Tzn nie zabardzo liczylem na pomoc WG a co do mapki to ona byla bez xmv i bylo to samo nie wiem dlaczego ale ja chce miec staty pokazane moze w 8.11 bedzie ok bo na kazdej poprzedniej wesji dzialalo

To może dlatego, że miałem 2 różne mody na to samo? Weź wgraj od 0 jakiś cały modpack

Opublikowano

Juri xD pozniej dogralem taka mapke osobno bez xvm juz nic nie bylo tylko ona

i dalej ten błąd? W końcu się pogubiłem, bez modów to samo?

Opublikowano

bez modow (wszystkich) jest ok ale jak jest juz sama mapka czy sam xvm to juz jest ten blad

To musi być wina modów.

Opublikowano

Tak to jest wina modów. Miałem ten sam problem (pokazywał ten napis), który z modów ingeruje w pliki WoT.

PS. Miałem ankietę w szkole i nie było WOTA!

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Tak to jest wina modów. Miałem ten sam problem (pokazywał ten napis), który z modów ingeruje w pliki WoT.

PS. Miałem ankietę w szkole i nie było WOTA!

Yyy ?? jaka ankiete? ;p

Edit@ to napewno nie wina modow jak juz pisalem wczesniej mialem zmodyfikowany win xp na cos podobnego do 7 i moze to prez to bo narazie paczki mi dzialaja, ale zobacze co po resecie i dam znac

Opublikowano

Przepraszam za doubleposta ale nie moge edytowac (nie wiem dlaczego) dobra a tak w temacie to chyba wina lezala po stronie modywikacji windy bo teraz juz 2 resety byly i dziala dalej dzieki za pomoc :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...