Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z XVM

ByOdziobasky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :> Mam otóż taki problem nie widzę nazw czołgów i nie mam nazw na mapce myślę ze to coś z xvm ponieważ kiedy używam xvm updater to działa (ale nie zawsze) do momentu wyłączenia komputera a potem to już po grane i muszę mody usuwać

Proszę o szybką pomoc :>

sza5.jpg

6vf0.jpg

Niech ktoś mi zrobi ładną sygnature z napisam QuerTTrutcyQ lub DeadMau5 xD

Opublikowano

Wygrywałem juz kilka i tak mam z każdą mam dokana i NF 3.5 i 4.0 win Xp SP3 a jesli możesz to podaj mi jakis sprawdzony plik bo ja naprawde juz z 5+ paczek dodawalem i nic

Opublikowano

wgrałem wszystko dobrze i nadal to samo tyle że na mapce mam napis undefined

Wywal wszystkie mody jakie masz wgraj XVM i podaj tutaj czy dalej masz tak samo.

Opublikowano

z modów mialem tylko hitzony wiec to co moglo przeszkadzac, specjalnie wywalilem

Zapomnialem wzpomniec chociaz to chyba nie wazne na kazdej innej wersji wota mi wszystko dobrze smigalo

Ehh kolejny Edit mialem format pc i moze mi czegos brakuje ale chyba potrzebny jest tylko dokan i NF

Opublikowano

z modów mialem tylko hitzony wiec to co moglo przeszkadzac, specjalnie wywalilem

Zapomnialem wzpomniec chociaz to chyba nie wazne na kazdej innej wersji wota mi wszystko dobrze smigalo

Plik Mmap.xml musi być uszkodzony lub go nie usunąłeś do końca i powoduje, że nie widzisz czołgów.

Usuń wszystko co masz w folderze 8.10 i w res_mods, bo ten plik jest przyczyną, że Ci nie działa mapa.

Jak to nie pomoże to zrób reinstall clienta...

Opublikowano

Ale reinstall zajmnie mi z 5h ;/ no coz jak mus to mus

A to jest tylko przyczyna mapy a co z nickami ? przeciez to nie jest jedyny problem

Edit@Po skasowaniu wszystkiego dalej to samo

Opublikowano

Wszystko dziala dzieki panowie Nie daje jako rozwiazany bo nie wiem czy bedzie dalej dzialalo ;p

Jeśli nic nie będziesz "ulepszał" to będzie działać.

Opublikowano

I niestety byl reset pc i przestalo dzialac :<

Zaktualizuj te wszystkie sterowniki jak mówiłem i usuń mody. Zapewne jakieś kijowe zainstalowane masz i błędy są.

Opublikowano

Już sobie napisalem zgloszenie ale nie wyslalem, teraz reinstalowalem NF 3.5 bo byl na sp1 a mam sp3 i zrobie ostatnią próbe/Niestety nie dziala a zgloszenie za chwile wysylam a moje zgłoszenie bedzie wyglądało tak :: popraw mnie jeżeli coś jest źle

Witam mam otóż taki problem ze po wgraniu xvm nie widzę nazw czołgów,pasków hp(to nie wina configu) minimapka pokazuje dziwne napisy testowałem wiele paczek i mam tak samo z każdą.

Posiadam Net Framework 2.0 , 3.0 , 3.5 oraz 4.0 a także biblioteki dokan. Dodatkowa dołączam zdjęcia i link do forum gdzie o tym pisałem http://www.mpcforum.pl/topic/1135466-problem-z-xvm/#entry9766174 https://imageshack.com/i/5b6vf0j https://imageshack.com/i/ghnmz0j

Opublikowano

a skąd brałeś te paczki? Mi się wydaje, że to wina modów jest, najlepiej je wywal i zainstaluj własne mody, z http://www.mpcforum.pl/topic/1082528-spis-modyfikacji-na-wersje-810/

A XVM polecam ten:

Sam go używam i jestem zadowolony.

Jeśli jednak z każdym będzie problem, to pisz do supportu. Mimo wszystko stawiam na winę modów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...