Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Ten filmik jest w HD ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy moglibyście zobaczyć czy ten filmik jest w hd (nie chodzi mi o łapki czy subki ;), chciałbym posłuchać waszych opinii ponieważ jak ja włączam to jest tam opcja 720p HD ale jak to włączam to nic sie nie dzieje nawet po paru minutach, tylko jak bedziecie patrzec to patrzcie na rozgrywke a nie naprzykład intro bo chodzi mi o szczegóły jak naprzykład czy dobrze widać ile mam hp albo czy wyraznie widać chat, dzięki :) >

http://www.youtube.com/watch?v=7vc6wTTiCkY

Opublikowano

Kleas, odchodząc od tematu to powiedz mi dlaczego :) postaram się poprawić co jest zle :)

Rozumiem że chciałeś być zabawny co jest plusem,ale wypadało by na początku się przedstawić,powiedzieć co będziesz nagrywać itp. i dopiero w grze trochę pożartować.

Powodzenia w dalszych filmikach-oglądaj jakiś innych znanych youtuber'ów i powinieneś się nauczyć ;)

Opublikowano

@up, dzięki za rady ale to ja jestem tym z tym dojrzalszym głosem a tak dla żartów brat mnie przedstawiał w moim filmiku :D ale dzięki za rade i leci like

Opublikowano

coś pomyśle ;), czekam na dalsze rady

i przy okazji dziękuje za 2 łapki w dół ;) ci którzy je dali naprawde są SUPER ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...