Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe PSD by Zielsko

MrZielsko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.
Witajcie,

Ostatnio stworzyłem paczkę darmowych elementów na stronę, mam nadzieje że wam się przydadzą:

http://mrzielsko.deviantart.com/art/Oriental-WEBUI-Free-PSD-429394049

Podgląd:

184331405692683975232.png

Dodaje zanim jakiś dzieciak nie zrobi tego za mnie :)

Edit: Zapraszam na fanpage, kliknij lubię to i otrzymuj na bieżąco podobne pliki: https://www.facebook.com/mrzielskoart

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest orientalne? Od kiedy?

Zwykły abstract się kłania.

Te znawca, chyba nie wiesz co to abstract :)

W abstrakcji nie ma połączenia do natury i dzieło jest totalnie pozbawione porządku.

Oriental zaś odnosi się do egzotyzmu, barw natury/zieleni, więc nie wymądrzaj się znajomością tematu bo mniemam, że tak nie jest.

P.S. Fajne sygnaturki, robiłem takie jakieś 4 lata temu, Pozdrawiam

Opublikowano

Świetna robota :) Trzeba było podać jeszcze FB to byś więcej lajków miał :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Te znawca, chyba nie wiesz co to abstract :)

W abstrakcji nie ma połączenia do natury i dzieło jest totalnie pozbawione porządku.

Oriental zaś odnosi się do egzotyzmu, barw natury/zieleni, więc nie wymądrzaj się znajomością tematu bo mniemam, że tak nie jest.

P.S. Fajne sygnaturki, robiłem takie jakieś 4 lata temu, Pozdrawiam

Styl orientalny masz np w chinach czy japoni a Ty wyskakujesz tutaj z kolorem zielonym? Egoztyzm to egzotyzm.

Pokaż mi porządek w Twojej pracy.

PS. To nie mnie by wyśmiewali na ubplanet. ;)

0LsM05U.png

Opublikowano

Styl orientalny masz np w chinach czy japoni a Ty wyskakujesz tutaj z kolorem zielonym? Egoztyzm to egzotyzm.

Pokaż mi porządek w Twojej pracy.

PS. To nie mnie by wyśmiewali na ubplanet. ;)

Widzę, że grafik - hejt bo ktoś zrobił coś lepszego :>?

Opublikowano

Naid nie udzielaj się bo Zielsko to jeden z najlepszych grafików w Polsce.

Praca super, zrobiłbys mi znaczek gm w formie napisu ?

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Daj sobie spokój dzieciaku bo zaraz Cię wyśmieją. Wracaj lepiej do robienia sygnaturek.

Dobrze, Ty też wróć do robienia dziurawych stron z layoutami robionymi na podstawie elementów Evila.

UP: Nie pouczaj mnie bo bez powodu bym się nie przyczepił a Zielsko nie jest jednym z najlepszych grafików, dostał tutaj taką etykietę bo robił strony do Metina i tyle.

Edit: Zielsko pamiętasz bajer w swoich stronach? Tworzy konto z loginem mrzielsko i z automatu gracz ma GM na serwerze.

Konkret bajer, ja bym czegoś takiego klientom nie robił.

0LsM05U.png

Opublikowano

&nbsp;

Dobrze, Ty też wróć do robienia dziurawych stron z layoutami robionymi na podstawie elementów Evila.

&nbsp;

Evila? chyba mnie pomyliłeś z #BombWork :D

To, że udostęniam jego prace na moim FP to tylko wyraz podziwu dla tego Pana, szczerze to nawet tej paczki od niego nie pobrałem:)

// Edit

Kolega przynajmniej sobie trochę postów nabił przez te przegadywanie się, więc nie stracił na tym :)

UP: Nie pouczaj mnie bo bez powodu bym się nie przyczepił a Zielsko nie jest jednym z najlepszych grafików, dostał tutaj taką etykietę bo robił strony do Metina i tyle.

Edit: Zielsko pamiętasz bajer w swoich stronach? Tworzy konto z loginem mrzielsko i z automatu gracz ma GM na serwerze.

Konkret bajer, ja bym czegoś takiego klientom nie robił.

Chyba za dużo Ci koledzy bajek naopowiadali, jak już coś to login był Admin albo Zielsko pod warunkiem, że takie konto nie istniało, a mogło nie istnieć z jednego powodu, ktoś skopiował sobie z teamu dla którego robiłem stronę i użył ją do innego serwera. Za wycieki plików nie OPOWIADAM :)

Opublikowano

@Naid, robi strony do metina, a Ty tylko sygnaturki :D

Zielsko, czytaj PW.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Orientalne to nie jest ;), ale dzięki wielki.

30 min robótki pod kodowania :

qor8.png

Edit:

Szkoda, że tła PSD nie ma : /.

Opublikowano

Szybko się robi z psd ;). Scal elementy i dodajesz do css .

To była ironia, taka 'stronka' to kwestia kilku minut.

Specjalista
Opublikowano

Strona ładna,i nie ma się czego przyczepiać,każdy robi po swojemu,jednemu tak się podoba drugiemu inaczej.

Mi się podoba,jak każda twoja praca.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Praca fajna graficznie .

Masz do tego talent i smykałkę.

Co do wcześniejszego postu .. to Zielsko nie jestem Najlepszym Grafikiem :)

Jest dużo znanych albo anonimowych grafików , a przede wszystkim tańszych i nie robiących dziur :D ( bez obrazy ;P - tak było kiedyś a czy teraz tak jest nie wiem ;P)

Masz swój styl .. zlecenia .. trzepiesz niesamowitą kasę i rozprzestrzeniasz się dalej :) GJ:)

A wracając do tematu , Bardzo dobra robota :) Co raz więcej fanów na fb oraz deviancie :)

Ps: Powinieneś częściej udostepniać takie rzeczy . Zwłaszcza swoje małe fikuśne elemenciki :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Praca fajna graficznie .

Masz do tego talent i smykałkę.

Co do wcześniejszego postu .. to Zielsko nie jestem Najlepszym Grafikiem :)

Jest dużo znanych albo anonimowych grafików , a przede wszystkim tańszych i nie robiących dziur :D ( bez obrazy ;P - tak było kiedyś a czy teraz tak jest nie wiem ;P)

Masz swój styl .. zlecenia .. trzepiesz niesamowitą kasę i rozprzestrzeniasz się dalej :) GJ:)

A wracając do tematu , Bardzo dobra robota :) Co raz więcej fanów na fb oraz deviancie :)

Ps: Powinieneś częściej udostepniać takie rzeczy . Zwłaszcza swoje małe fikuśne elemenciki :)

Ja pierdole, co ma grafika do kodowania strony?

Poziom użytkowników przez ostatni rok tak zajebał pod ziemię, że przez następne 20 lat będziecie wychodzić.

Grafikę robi zajebistą, co do kodowania się nie wypowiem, to na tyle.

Ps. z tymi dziurami jest jak z Yeti, każdy o nich mówi a nikt ich nie widział.

Elo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...