Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy ADC na bot lane - dyskusja

Adriano™

332 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy ADC na bot lane?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jinx wymiata, e w TF i GG.

Caitlyn jest bardzo dobra w early, harras bo duży range i headshot. W Late odstaje sporo, np. taka tristana jest o wiele lepsza od caitlyn.

Lucian bardzo często grywalny ostatnio kupiłem go ale nie gram, nie wiem czemu nie podsiadł mi.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jestem pewien ale jinx ma jeden z najniższych współczynników attack speedu.

God Tier: Lucian, Jinx

Tier 1: Corki, Ezreal, Sivir, Caitlyn

itd. Tyle na temat.

Prędzej za Corkiego widziałbym Varusa, Dravena lub Vayne. Corki jeden z słabszych adc tera... Zmiana Q szczególnie.

Opublikowano

Dla mnie Jinx bo ma po prostu wszystko: global ulti , duży range ,slow , stun i ta pasywka po zabiciu xD

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

jinx jest najlepszym adc? od kiedy jeszcze nie przegralem ani 1 gierki na bocie na jinx gralem cait vayne mf ez i tristana kazda gra easy jestem w gold 1

To chyba grales na brazy

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Najlepszy ADC teraz? Lucian ma bardzo duży DMG na niskich levelach ze względu na swoją pasywkę, ale za to Vayne i late game... Z kolei Cait ma bardzo duży range na Q, przez co postacie z brakiem escape mechanizmu mają problem. Ogólnie najsilniesi ADC w tym momencie to Lucian, Vayne oraz Cait.

Opublikowano

Do early to oczywiście Caitlyn ale w late odstaje więc lepsze już Jinx i Lucek, jednak Vayne w dobrych rękach niszczy wszystko w late

Opublikowano

Lol , czytam to i mam banana na ryju , takie bzdury , urgot to nie adc tylko topper offtank , jinx gowno robi w late (tak bronzy , dobrze czytacie), najlepsze adc to tak zwane hyper carry , czyli vayne , kog maw oraz twitch , twitch zniszczy wasza gownianą jinx zanim to go zauważy , kogmaw robi każdego z W , a jak umrze to robi 700 true dmg , vayne to nie muszę mówić . Pozdrawiam

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Vayne - najbardziej skillowy adc w lolu (według mnie). Wymaga umiejętnośći użycia Q I E. Ale robi masakre ze wszystkim, nawet tanki są dla niej niczym.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Aktualnie Jinx,Lucian oraz Vayne ( zawsze na propsie ).

Opublikowano

Ja powiem że Jinx bo ma dość duży atack speed w sobie ten passyw ;d a poza tym jej skill ta rakieta w pare celów do trzech razy można chyba tak ;d jeszcze to że po zabójstwie, asyscię dodaję prędkości ruchu :D slow ult na całą mape stun z kolczatek + Leona razem wygrają bota ;D

2pqvmzs.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem Vayne niszczy late, i taka Jinx zjadam jezeli gram przeciw niej :D Vayne > Cait > Jinx. Chociaz po AD Tristana tez daje rade.

Opublikowano

1. Jinx

2. Lucian

3. Cait

4. Graves

5. Vayne

Tak klasyfikuje sie moja top 5 , Jinx to obecnie najlepszy adc i nie ma porownania z innymi.

phi

Kennen. Harass, ogromny dmg, pasywka na "w" lepsza niż pasywka u Caitlyn. Masowe aoe stuny, escape, burst. Easy carry.

Na linii jeszcze Urgot jest imba, ale to tylko na linii.

i do tego te wszystkie przeliczniki z ad... potęga

Jinx wymiata, e w TF i GG.

Caitlyn jest bardzo dobra w early, harras bo duży range i headshot. W Late odstaje sporo, np. taka tristana jest o wiele lepsza od caitlyn.

Lucian bardzo często grywalny ostatnio kupiłem go ale nie gram, nie wiem czemu nie podsiadł mi.

taaaa, ciekawe od czego odstaje

A co powiecie o niedocenionym Varusie?

Varusem nikt nie gra, bo nikt z mpcforum nie umie nim grać, wcale nie jestem zdziwiony, że tak propsują jinx, w momencie, kiedy draven ją miażdży pierdnięciem, ludzie tutaj myślą, że co nowsze to lepsze, a tak właśnie nie jest. Varus jest bardzo dobry, ale nie ma escape, Draven ma strasznie duży dmg ale to co wcześniej. To samo z jinx. Najlepszym ad carry jest tristana, tylko że ludzie nie potrafią nią grać i wskakują z w w teamfighty, co skutkuje śmiercią. BEKA

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...