Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki na EliteMT2

MCDiaxowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam hacka na priva Elitemt2 na wykrywanie bossów. Wiem, że jest hack od Kamera czy jakoś tak ale gdy go odpalam to mnie buguje w ziemi i nie mozna się ruszyć :/ Proszę o odpowiedź :) Z góry dziękuje.

Opublikowano

Chciałbym tego Waithacka na priv'a ale link nie działa masz może tego hacka? Poprosiłbym o linka :) Thx z góry.

Opublikowano

GG nie posiadam ale skype mam. A chcialbym jeszcze takiego hacka co mi wyszukuje bossy i metiny na EliteMT2. Ale tego WH tez bym chciał :)

Opublikowano

http://istvanpl.tk/

To jest link do strony kolegi z forum IstvanPL zjedź na sam dół i tam masz WH do EliteMT2.org

Działa na 100% bo sam go używam jak wbije na Elite :D

(DO MODERATORA: Jak nie wierzysz że to link do IstvanaPL strony i chcesz mi dać warna to sprawdź na jego profilu ;) - Już kiedyś dostałem warna na innym koncie o takie coś i 2x nie mam zamiaru o to dostać ;) Z reszta... Istvan to w miarę znany człowiek na forum to problemów nie będzie :D)

Pomogłem?? - Daj LUBIĘ TO :D

Opublikowano

To wyszukiwanie metinów/bossów masz w kamer modzie:

http://metin2mod.tk/

Czytales to co napisalem ? Nie. Pisze, ze mi buguje postac w ziemi gdy gram na kamer modzie...

A co do tego Istvana to pobrałem to z samego dołu ale gdy chce wypakować to musze podać jakies bezsensowne hasło :( Proszę o dalszą pomoc.

Opublikowano

Okej, nie czytałem nic przyznam się bo czas gonił :P Ale dzięki zobaczę czy śmiga i dam edit :)

@edit Zrobiłem tak jak pisało przerzuciłem pliki zmieniłem to hasło ale nic nie działa. Jeśli można to napisz mi co i jak bo w hackach to jestem trochę zielony ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...