Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MicroVault

Halt2452

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

5 marca rozpoczyna się Open Beta. Wciąż nie wiadomo czy będzie do wyboru język angielski bo twórcy są mało rozgarnięci.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

WItam. Chciałabym się doradzić ponieważ chciałabym bardzo zagrać na tej wersji. Wszystko zainstalowałam. Jak wchodzę w Luncher to ciągle mi aktualizuje. A jak chcę odpalić grę tą 'aplikacją' w folderze Bin to wyskakuje mi okienko ładowania tak jak w angielskim MV, ale i też: You Most Excute Luncher. 

Prosiłabym o pomoc co z tym zrobić. 

Opublikowano

Musisz czekać aż się zaktualizuje.

Jeżeli aktualizuje się bez końca spróbuj zainstalować grę jeszcze raz.

Opublikowano

Po co stworzyli MicroVault jak jest MicroVolts? Tam dostaje sie 10 mln mp. Za latwe. A co jezeli MicroVault podbije MicroVolts i padnie MicroVolts? Jest MicroVolts to czemu podróbke tworza?

Opublikowano

@Zientez ... Facepalm ... To nie jest podróbka microvolts tylko oni zrobili microvault dla ludzi z azji żeby nie grali na serwerach eu bo pewnie mają wysokie pingi i z ich własnym językiem bo większość ludzi nie zna tam angielskiego..

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...