Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MicroVault

Halt2452

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra ktoś tutaj w MicroVault? Jest to arabska wersja MicroVolts będąca aktualnie w fazie zamkniętej bety. Na początek dostajemy 10 milionów mp do wydania w sklepie i w kapsule. W grze nie ma lagów, serwery są podobno w Holandii. Dostępne jest angielska wersja językowa. Jak na ten moment nie ma rt.

http://join.tahadi.com/mv/en

Mój nick w grze: Halt

Opublikowano

Jak się na tym zarejestrować? Kliknąłem te "Closed Beta Sign Up" i czekam już 2 dzień ;c.

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Jak się na tym zarejestrować? Kliknąłem te "Closed Beta Sign Up" i czekam już 2 dzień ;c.

Z tego co wiem to najlepiej mieć konto na gmail. A jeśli nadal ci nie przychodzi to wchodzisz na stronę tahadi.com i tam dajesz opcję, że zapomniałeś hasła.

Opublikowano

Z tego co wiem to najlepiej mieć konto na gmail. A jeśli nadal ci nie przychodzi to wchodzisz na stronę tahadi.com i tam dajesz opcję, że zapomniałeś hasła.

Wielkie dzięki! Z tym przypomnieniem hasła to bym nie pomyślał :D łap 2 lajki.

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Hmm generalnie cbt mało oferuje, nie naprawili kilku bugów m.in Neightborhood bug z wchodzeniem na okno, rozgrywka taka sama, buguje się czat, w ogóle nie da się pisać, znaczy wyślesz wiadomość i nie wyświetla się na czacie... Ogólnie fajna odskocznia od tych hakerów, ale nic więcej. Poczekam na obt, wbije, zobaczę, ocenię! Póki co można pograć.

Opublikowano

Hmm generalnie cbt mało oferuje, nie napprawili kilku bugów m.in Neightborhood bug z wchodzeniem na okno, rozgrywka taka sama, buguje się czat, w ogóle nie da się pisać, znaczy wyślesz wiadomość i nie wyświetla się na czacie... Ogólnie fajna odskocznia od tych hakerów, ale nic więcej. Poczekam na obt, wbije, zobaczę, ocenię! Póki co można pograć.

Gra ma swoje wady, ale oferuje trzy rzeczy których nie ma MicroVolts:

1. Balans

2. Brak hackerów

3. Brak problemów z mp

Zbugowany chat to według mnie dodatkowa zaleta, bo 99% rzeczy pisanych przez graczy to albo "nub" albo "yyyyyyyyyyyyy" jeśli komuś lepiej idzie.

Swoją drogą MicroVaults jak na CBT oferuje moim zdaniem bardzo dużo. Ma większość rzeczy z MicroVolts nie licząc praktycznie wszystkich broni i setów za RT i kilku rzeczy za MP ze sklepu.

Co do connection failed to nie mieliście wtedy włączonych wynalazków typu cheat engine? Bo tutaj jest inne zabezpieczenie niż x-crap więc może takie rzeczy wykrywać. Mi wszystko działa, tylko czasem muszę dłużej poczekać przy ładowaniu się gry.

Opublikowano

Nie nie włączałem ce . A pozatym ta wersja mv ma jeszcze jedną wade . Mianowicie buguje google chrome . Jak włącze google przy włączonym mv to gdy otworze nową karte to za każdym razem mam szary ekran i nie moge wgl wejść na jakąś strone.

nostaleh.png
Opublikowano

Niestety nadal nic. Zapora sieciowa wyłączona, ce nawet nie próbowałem. Skype itp. też wyłączone. Jak wpiszę inne hasło od tego co mi wysłali to jest Bad password, a jak poprawnie to connection failed. W loginie email czy te Injaz-xxxxx?

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Gra ma swoje wady, ale oferuje trzy rzeczy których nie ma MicroVolts:

1. Balans

2. Brak hackerów

3. Brak problemów z mp

Zbugowany chat to według mnie dodatkowa zaleta, bo 99% rzeczy pisanych przez graczy to albo "nub" albo "yyyyyyyyyyyyy" jeśli komuś lepiej idzie.

Swoją drogą MicroVaults jak na CBT oferuje moim zdaniem bardzo dużo. Ma większość rzeczy z MicroVolts nie licząc praktycznie wszystkich broni i setów za RT i kilku rzeczy za MP ze sklepu.

Co do connection failed to nie mieliście wtedy włączonych wynalazków typu cheat engine? Bo tutaj jest inne zabezpieczenie niż x-crap więc może takie rzeczy wykrywać. Mi wszystko działa, tylko czasem muszę dłużej poczekać przy ładowaniu się gry.

Wiesz :P Ocenię balans na obt, kiedy już dodadzą rzeczy za rt i kapsułę.

Pytanie co do mp; czy na obt i dalej też będzie po 10000000 mp o.O? Trochę to dziwne, bo ulepszanie broni będzie wtedy za łatwe.

Opublikowano

Wiesz :P Ocenię balans na obt, kiedy już dodadzą rzeczy za rt i kapsułę.

Pytanie co do mp; czy na obt i dalej też będzie po 10000000 mp o.O? Trochę to dziwne, bo ulepszanie broni będzie wtedy za łatwe.

Raczej nie. Te 10 milionów jest pewnie po to, żeby beta-testerzy (hahaha) mogli przetestować wszystkie bronie.

Opublikowano

No nie rozumiem, jak ktokolwiek może uznać zbugowany czat za zaletę... koleś, co ty brałeś? O_o

Fajnie, bo można spotkać osoby z mpc, napiszesz trzy rzeczy i zero kontaktu ze światem - nie wyświetla się to, co piszesz, to, co oni piszą, no i radio messages typu 'nice shot' itp., chociaż dalej je słychać. Taka zaleta, MUCH WOW. Aham, no i jak wybuchnie bomba w item matchu, to się MV wyłącza, kolejna zaleta, co nie?

Opublikowano

Po przejściachz takimi miszczami MV jak SirToomas też byś to uznała za zaletę, "kolesiówo".

Zresztą wyluzuj trochę. Żartowałem z tych chatem, chociaż fakt faktem że MV ma chyba najgorsze community jakie kiedykolwiek widziałem i przydałaby się opcja wyłączenia chatu podczas meczu (możliwe że już taka istnieje i ja o tym nie wiem).

Co do bugów to jeszcze pomieszana kolejność wyrazów w komunikatach i whisperach.

Opublikowano

Jak się potrafisz zachować w grze i na czacie i nie płaczesz jak głupie dziecko o byle co typu zabił mnie z mg czy back albo inna głupota to czat jest naprawdę fajnym narzędziem, bo popisać można, a dzieciakami typu sirtomas bądź innymi się nie przejmuj. Niewyrośnięte gimbusy to 85% tej gry.

Halt czy to Ciebie widziałem dzisiaj w grze? :P

-

Dlshonored

Opublikowano

Konta pewnie zostaną zresetowane po CBT tak jak w ToyWars(TH).

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

A znacie może czas kiedy będzie można wypróbować tą wersję micro;)?

Prawdopodobnie 2-3 miesiące CBT. Potem konta zostaną zresetowane,10 milionów mp na start zostanie usunięte i rozpocznie się Open Beta która może potrwać z pół roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...