Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co może mnie spotkać za handel kontem

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałbym wiedzieć co mnie może spotkać jesli sie zamieniłem kontem i koles sie spina ze mu sie teraz nie podoba i chce pisac do adma???

Opublikowano

Przykro mi, nikt nie dostanie perma, bo nie ma ŻADNYCH dowodów na handel kontami.

Poza tym nie oszukałeś go w żaden sposób, więc czemu ma teraz zażalenia?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Z mojego doświadczenia bo wiele razy mnie to spotkało xD to powiem ci tak że jeżeli GameForge(GF) się nie dowie że handlujesz kontem lub kontami to ci nic i nikt za to nie zrobi :) ale jeżeli już GF się dowie to dostajesz ty i ten z którym handlowałeś bany na zawsze czyli inaczej permy xD

Opublikowano

ich to nie obchodzi nic nie moga ci zrobic

na dole pisze ze nie podawaj komus nigdy id i hasla robisz to na wlasna odpowiedzialnosc czy jakos tak xD

wiec bez spiny nic ci nie zrobia

70hs.png
Opublikowano

Zrobić to mogą wiele moi mili :) Wystarczy, że osoba z którą się wymieniałeś napisze jakiekolwiek dodatkowe dane o koncie. Email, nazwy postaci na serwerach, ilość złota z danego dnia, itemy, pety, nosdolary na koncie, wszelkie transakcje. Dużo można wymieniać. Ja osobiście odzyskałam w ten sposób swoje konto. Wystarczyło napisać jak doszło do kradzieży, jakieś dowody, dane konta. Niestety u Ciebie dokonaliście wymiany kont, także oboje możecie dostać bana na stałe. Aczkolwiek podejrzewam, że osobnik nie śmie nawet napisać do supportu jeżeli zależy mu na grze. Założę się, że zna również konsekwencje napisania do supportu, wspominając o wymianie/handlu kontami. Mógłby niby orżnąć support ale bez dowodów nic nie zrobi. Myślę, że nie musisz się martwić. To ty odpowiadasz za konto i musisz się jednak liczyć z tym, że po takich dalszych "transakcjach" stracisz konto. Mam nadzieję, że pomogłam.

1389652693-U623174.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...