Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Hacki

mrbabyskills

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem miedzy innymi zadne hacki mi nie dzialaja nawet menu nie ma a ten jeden WarRock Geoning D3D Menu dziala mi widac juz menu wybierac mozna itp ale gdy wchodze na gre wchodze juz na rooma to wywala calego warrocka... nie ma zadnego błedu POMOCY

Opublikowano

Pobiera Ci sie plik dll, nastepnie pobierasz injector z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/243428-spis-wszystkich-dzialajacych-injectorow/page-3#entry9742148

Polecam Naeron lub Adrenalina PL.

Wrzucasz te dwa pliki do jednego folderu np na pulpicie robisz folder hack i tam wrzucasz plik dll i injector. Zmieniasz nazwy tych plikow na IDENTYCZNE. Czyli przykladowo hack.dll i hack.exe. Nastepnie klikasz prawym na injector (hack.exe) i klikasz uruchom jako administrator. Po tym wlacz gre

Opublikowano

no zrobilem folder hack.dll i hack.exe podpisalem folder na pulpicie klikam na hack.exe i blad : Error!

Could not find dll-file to inject:

c:/Documents and Settings/baanka/Pulpit/sss/hack.exe.dll

Please make sure that the dll-file and the injector have the same name!

:////

a i pobralem Naeron

Opublikowano

Zmień hacka jeśli masz failed to inject oraz zainstaluj te programy:
NET.Framework 3.5
NET.Framework 4
Microsoft Visual C++ Redistributable 2008 lub 2010

Wyłącz antywirusa.

Opublikowano

mam wszystko oprucz Microsoft Visual C++ Redistributable bo mam problem tez z zainstalowaniem service pack3 a trzeba go miec by zainstalowac to :/

ale sadze ze to nie przez to wyskakuje ten błąd nazwy sa dobre wciąz takie same a pisze zeby sie upewnic czy sa takie same...

co mogloby jeszcze pomoc

Opublikowano

Zacznijmy od nowa, użyj tego hacka:

http://www.mpcforum.pl/topic/1137219-2901-cyberturkac-return/

1. Jak uruchomić hacka?

2. Co jeśli hack nie działa?

Zainstaluj wszystkie potrzebne programy :

-Net Framework 3.5 i 4.0
-Service Pack 3 (Windows XP oraz Vista)
-Service Pack 1 (Windows 7)
-C++ 2010

Uruchamiaj jako administrator jeżeli masz system , Windows Vista , Windows 7 i wyżej :)
Wyłącz również antywirusa i wszystkie zbędne programy :)

Również możesz uruchomić w trybie zgodności.

Dla uwizualnienia masz filmik:

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

problem mam z service pack 3 zatrzymuje sie na instalacji i pisze konczenie instalacji a w szczegolach pisze uruchamianie procesow po instalacji nie da sie ani anulowac ani nic ale to nie jest zawieszone ani nie pisze ze BRAK ODPOWIEDZI. Hack okey juz nie mam tego bledu ale jest failed injector to przez sp3?

Opublikowano

problem mam z service pack 3 zatrzymuje sie na instalacji i pisze konczenie instalacji a w szczegolach pisze uruchamianie procesow po instalacji nie da sie ani anulowac ani nic ale to nie jest zawieszone ani nie pisze ze BRAK ODPOWIEDZI. Hack okey juz nie mam tego bledu ale jest failed injector to przez sp3?

Bądź przez injector lub też złe nazewnictwo plików dll i exe ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...