Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[29.01] CyBerTürk™ Return

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działą również na win 8

I weź to jakoś wyśrodkuj, bo coś ci nie wyszło :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

idzie z niego crashowac innych graczy ?

Nie. Takie funkcje mają raczej hacki w wersji VIP

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Witam, posiadam win7 32bit, zrobiłem wszystko co na filmiku, i pokazuje mi failed to inject. Posiadam programy net framework 4.0, i 4.5, a także microsoft visual c++ 2010 x86 redistributable. Bardzo prosiłbym o pomoc.

Opublikowano

Mi tam nie dziala ten hack pomozecie mi ?????

Wejdz PPM w własciwości i daj Uruchom w trybie zgodnosci z Win XP (service pack 3)

Spróbuj jeszcze na tym samym injectorze co kingDevil (jakoś tak)

320551442138510845087.png
Opublikowano

Zmieniałeś injector? Z tego co widzę na innym forum to ludzie z windowsami x32 mają problemy ...

MAL

Opublikowano

Zmieniałeś injector? Z tego co widzę na innym forum to ludzie z windowsami x32 mają problemy ...

Ale jakbym zmienił injector to mógłby zadziałac?

Po zmienieniu injectora, faktycznie udaje się zinjectowac, ale po włączeniu WR hacka nie widac ;/

Opublikowano

Czy to jest ten ciągle sam hack ?

Jest tak ciągle sam ten... <_<

Tak, to ciągle ten sam hack. Jedynie wersja się zmienia mniej więcej co tydzień.

Opublikowano

Można wiedzieć dlaczego się zmienia ?

Można wiedzieć o co Ci chodzi? Jeśli o wersję, to dlatego że zmieniają się adresy i autor hacka musi go zaktualizować, tym samym wydaje nową wersję aby było wiadomo która to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...