Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na beta test :o

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogólnie udało mi się wbić na innym koncie, a na tamtym nadal nie mogę mimo że nie zmieniałem hasła przez 2 miech jakoś :/ możliwe ze nie mogę wbić na serwer przez tzw warna lub raport ? bo zabilem swojego + ujow pluton :D

za wysoka sygnatura

Opublikowano

ogólnie udało mi się wbić na innym koncie, a na tamtym nadal nie mogę mimo że nie zmieniałem hasła przez 2 miech jakoś :/ możliwe ze nie mogę wbić na serwer przez tzw warna lub raport ? bo zabilem swojego + ujow pluton :D

W 8.11 wprowadzili nowe zabezpieczenia dot. team kilerów i do testów ustawili, że każdy team killer dostaje perma na serwer testowy :)

Opublikowano

Po prostu serwer jest przeciążony. Jak po kilku razach nie da się to czekasz na ranek, późny wieczór bądź południe podczas dni roboczych i wchodzisz bezproblemowo. Nie warto forsować siłą bo i kilkadziesiąt razy może nic nie dać. A akurat ta kolejka nie działa tak jak poprzednie i nie jest gwarantowane dołączenie po dojściu do 0. Może się wyświetlić server busy.

Opublikowano

W 8.11 wprowadzili nowe zabezpieczenia dot. team kilerów i do testów ustawili, że każdy team killer dostaje perma na serwer testowy :)

Niekoniecznie. Wszedłem w piątek na moim starym koncie, postrzelałem do sojuszników i dostałem bana (na testowym oczywiście). Dziś już mogłem normalnie wejść do gry na testowym i pograć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...