Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na beta test :o

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma taki problem z moim kontem na becie tzn nie można się zalogować bo pisze "serwer busy. Please try again later" a za chwile piszę że hasło złe aż specjalnie hasło zmieniłem i dupa :(

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Chodzi Ci o serwer testowy? :P Jak tak, to ja pamiętam że byłem w kolejce 1000+ i trzeba czasem poczekać nawet i godzinę dwie, żeby się dostać na testa :)

Opublikowano

Klikaj żeby się zalogować, za którymś razem dołączysz do kolejki, a wtedy wystarczy czekać. Na ten serwer wchodzą tysiące osób, z każdego regionu świata :)

Opublikowano

Masz w rzeczywistości te same hasło, bo tam baza (?) się nie aktualizuje jak na globalnym wocie.

Wchodź teraz, bo ja przed chwilą wszedłem bez kolejki. :)

Opublikowano

Mega facepalm -_-

Byłeś w kolejce -_- Gdy wyskoczy Ci coś takiego jak na 1 obrazku, czekaj aż dojdzie do 0. Wtedy automatycznie wrzuci Cię na serwer.

Opublikowano

post-253726-0-17192400-1390583149.jpg

Gdy wyskoczy Ci takie okienko, jak za conecting, wystarczy czekać. Próbuj na test 1 i 2, jak 1 jest full to zazwyczaj 2 nie.

Opublikowano

A kiedy założyłeś konto na test? Zdajesz sobie sprawę, że pobierają informacje o kontach 2tydz przed testem jakoś (konto musi być założone około 3tydz przed testem)

Przecież mówił, że zmienił hasło, a nie konto, a gdyby wpisywał złe dane do logowania, od razu pisałoby, że złe hasło.

Opublikowano

Spróbuj jutro rano, przecież to są 2 małe (w porównaniu do oficjalnych) serwery na cały świat :>

Opublikowano

Przecież mówił, że zmienił hasło, a nie konto, a gdyby wpisywał złe dane do logowania, od razu pisałoby, że złe hasło.

Sorry, nie doczytałem xD

Ale ogólnie na EU coś ludzie się skarżą, że im CT nie działa. Tak jak juri mówi - spróbuj jutro rano. ;)

Opublikowano

Mój kolega wbil a mi pisze pierw ze serwer pelny a raz ze haslo zle a jest dobre -_-

Pewnie wbił zanim był full. Spróbuj jutro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...