Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netharia.pl [Dedyk] [Easy]

Kazdar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja rowniez zagram tylko dodajcie stala pelerynke czyli nieskonczona ilosc przywolywan bo poco marnowac miejsce w eq na pelerynki...

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja rowniez zagram tylko dodajcie stala pelerynke czyli nieskonczona ilosc przywolywan bo poco marnowac miejsce w eq na pelerynki...

juz jest dodana...

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano

Tak Zajebisty serwer ;) bede gral napewno..

Jestes ktos chetny zalozeniem gildi i graniem razem ze mna ? (jestem doswiadocznym graczem )

GG 15878021 pisac ;)

I mam pytanie : Dlaczego stronka nie dziala?:P

GG 46010466

sTEam - Facebook

Opublikowano

Strona zaraz będzie online , aktualnie zmieniam jej hostowanie :)

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Z miłą przyjemnością czyta się tę prezentację i oczywiście spodziewajcie się mnie na serwerze :)

Ja tak samo :p bo widać, że warto dużo nowości mam nadzieje, że na długo zawitam. /NIE ZAWIEDZCIE MNIE

Opublikowano

Rejestrujcie sie juz jak nie ma cie kont,

x

I po co podajesz żeby tobie SM przyznawali jako osobę polecającą.

Nie stać cię na SM <_<

Nie rozumiem takich ludzi spamują aby dostać troszkę sm-ów.

Aw@

Czy kupony SM nie są zbugowane,żeby później nie było żadnych niespodzianek że niektrórzy mają w uj SM-ów ;)

Opublikowano

I po co podajesz żeby tobie SM przyznawali jako osobę polecającą.

Nie stać cię na SM <_<

Nie rozumiem takich ludzi spamują aby dostać troszkę sm-ów.

Aw@

Czy kupony SM nie są zbugowane,żeby później nie było żadnych niespodzianek że niektrórzy mają w uj SM-ów ;)

czego nie rozumiesz?! administacja to wprowadzila aby ludzie korzystali z tego.., chce zaoszczedzic i to prawda...

Opublikowano

Mam problem z klientem. Patchuje wszystko, raz odpaliłem nawet clienta. Ale jak zamknę to już 2 raz nie mogę

klikam na ikonkę i nic się nie dzieje. Wcześniej w sysrer wyskakiwało coś nie że mam jakiś plików, ale teraz pusto.

fantazjalogos.jpg

Opublikowano

Mam problem z klientem. Patchuje wszystko, raz odpaliłem nawet clienta. Ale jak zamknę to już 2 raz nie mogę

klikam na ikonkę i nic się nie dzieje. Wcześniej w sysrer wyskakiwało coś nie że mam jakiś plików, ale teraz pusto.

Pierwsze patch, a później włącz clienta, jeżeli nie pomoże to PW.

Opublikowano

Nasz ts to ts.netharia.pl

Oszust

o co chodzi z tym ,,Identity Security Level" na waszym ts ? nie moge wbic bo takie cos mi sie pokazalo ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...