Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netharia.pl [Dedyk] [Easy]

Kazdar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O lol ! :D

Cudeniko !!!!!!! Jeżeli wszystko będzie ok na serwerze utrzymacie około 1k osob to hiciorek jak w pizdeczke :)

Na pewno wbije :) nie spierdo*****cie tego !

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server naprawdę na pierwszy rzut oka był ciekawy . Niestety start przesunął się o godzinę. Po tym wywalało cały czas z gry . To da się zrozumiec bo wiadomo DDoS i tak dalej .. Lecz Na TeamSpeakie wspaniały Ambrozjak, miał wszystkich w dupie wmawiając, że nie ma żadnego kontaktu z Kazdarem . To jaki to jest team ? Gdy server ruszył, było dużo WaitHacków ITP . Po zgłoszeniu do Ambrozjaka, okazało się, że nie ma konta ? Co tu jest grane ? Administrator nie ma konta ? Ponad to, siedząc na t's z ekipą, poszedłem na główny kanał, posluchac co mają do powiedzenia . Tak jak myślałem, wspaniały Ambrozjak poszedł grac w LOLA z innymi użytkownikami typu "Typas podawający się za FuBu) ITD . Nie polecam servera ze względu na Administrację, chodzi mi tutaj o Ambrozjaka i komunikację między nimi . POZDRAWIAM

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Server naprawdę na pierwszy rzut oka był ciekawy . Niestety start przesunął się o godzinę. Po tym wywalało cały czas z gry . To da się zrozumiec bo wiadomo DDoS i tak dalej .. Lecz Na TeamSpeakie wspaniały Ambrozjak, miał wszystkich w dupie wmawiając, że nie ma żadnego kontaktu z Kazdarem . To jaki to jest team ? Gdy server ruszył, było dużo WaitHacków ITP . Po zgłoszeniu do Ambrozjaka, okazało się, że nie ma konta ? Co tu jest grane ? Administrator nie ma konta ? Ponad to, siedząc na t's z ekipą, poszedłem na główny kanał, posluchac co mają do powiedzenia . Tak jak myślałem, wspaniały Ambrozjak poszedł grac w LOLA z innymi użytkownikami typu "Typas podawający się za FuBu) ITD . Nie polecam servera ze względu na Administrację, chodzi mi tutaj o Ambrozjaka i komunikację między nimi . POZDRAWIAM

Konta nie mam bo Kazdar nie mial czasu robic. W lola nie gralem, siedzialem z ponad 100 Graczami na poczekalni przez 8h... probowalem zabawic itp. Poniewaz co mialem innego robic? Pisalem kazdemu, zeby mi podawali nicki osob na wh, zebym ich obserwowal jak juz bd mial konto. I taka jest prawda.
Opublikowano

Wracamy na antene o 11:50 !

Aby móc zagrać na serwerze musicie ! spatchowac klienta autopatcherem bez tego nie zagracie !

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

To opłaca się grać? Ile osób? Często wywala? Są bugi?

Było 600 online, bugów nie ma jak na razie.

Opublikowano

Wracamy na antene o 11:50 !

Aby móc zagrać na serwerze musicie ! spatchowac klienta autopatcherem bez tego nie zagracie !

CHuja wrócił. Nic nie działa.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Dokładnie, 1,4gb client i na dodatek ściągam 3 razy ze względów technicznych... (thank you mega. :))

Ściągaj z ich prywatnego hostingu, śmiga bez żadnych limitów.

Opublikowano

No i co z tym serwerem, o 11:50 podziałał pół minuty przy czym nawet nie miałem swojej postaci na koncie i już nie działa.

Jakieś info by się przydało czy gramy od nowa czy zły backup czy kij wie co innego.

Opublikowano

Strona działa ale kanały off co jest ?? :) kiedy bedzie on

Tego nie wiedzą najstarsi prorocy kiedy będzie on ;)

Zero informacji od administracji,forum nie działa <_<

Jeżeli tak będzie dalej stracą trochę graczy bo o 14 startuje inny serwer ^_^

@Down

No tak pliki Alien i jak każdy serwer na tych plikach ma jakieś problemy <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...