Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się odżywiasz ?

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko jestem ciekaw jak się odżywiają juserzy MPC Czy jedzą tonami chipsy popijają kolą i na deser tłusty kotlet polany olejem czy też kotlet z jajka i sałatą lub grroszek iinne takie xD

Ja osobiście jem na śniadanie

Tosty z boczkiem kawa i kitkat xD

Na 2 śniadanie do pracy biore jakaś kanapeczke która się można najeść i jest zdrowa (mięso dużo warzyw)

Obiad

Zazwyczaj II dania nie gustuje w barszczu czerwonym,krupniku,rosole i kurczaku indyku i tym podobnych.

Podwieczorek o ile mi starcza czasu to jakiś owoc.

A na kolacje zazwyczaj wpycham jajka,serki topione,pleśniowe ogólnie dużo białka.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Chipsy, słodkie napoje, słodycze, zupki chińskie, smażone mięso, pizza itd.

Waga od lat stoi w miejscu, więc zbytnio nie muszę zmieniać nawyków żywieniowych, bo i tak nie tyję.

s2c77Oa.png

Opublikowano

wszystko co mama ugotuje, za to m.in. ją kocham

pije wodę, czasem piwo<#gimbuscopijepiwobomyśliżejestfajnyaletaknaprawdępodkradataciektórykupujepiwoaitakgoniepije> żadne energetyki i inne gunwa.

Opublikowano

zy jedzą tonami chipsy popijają kolą i na deser tłusty kotlet polany olejem

Kiedyś tak i żałuje bo teraz przez to trzeba ograniczać żarcie w chuj ;_;

Aktualnie? Sniadanie o 12, jakieś 2-3 kanapki zdrowe z sałatą i innymi duperelami, obiad ok 15-16 to juz od matki zalezy i o 20 kolacja jakas lekka

Opublikowano

Chipsy, słodkie napoje, słodycze, zupki chińskie, smażone mięso, pizza itd.

Waga od lat stoi w miejscu, więc zbytnio nie muszę zmieniać nawyków żywieniowych, bo i tak nie tyję.

Zupki chińskie ciekawe jestem kiedy trafisz do szpitala kolega po 2 latach jedzenia zupek chińskich wylądował na operacji jelita.

A co do mnie to do obiadu pije wode a do kolacji herbatka.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Śniadanie, parówki z biedronki ugotowane do tego 2 bułki popijam wodą

Obiad, ziemniaki/frytki kotlet schabowy, jakieś sorówki i popijam wodą.

Kolacja: kanapki z ogórkiem ,pomidorem i serem (na zdrowo). Popijam oczywiście herbatą owocową. Tyle. ;)

Opublikowano

Zupki chińskie ciekawe jestem kiedy trafisz do szpitala kolega po 2 latach jedzenia zupek chińskich wylądował na operacji jelita.

Żebym ja jeszcze te zupki kilogramami jadł

2-3 na miesiąc

s2c77Oa.png

Opublikowano

Wszystko to co praktycznie jest w lodówce. Kiedy mi się chce i co mi się chce. W chuj niezdrowo . ^^ Mam wyjebane, a co będzie później to mnie chuj obchodzi...

Logo.JPG

Opublikowano

Jem to co jest i tyle. Nie dbam o jakieś tam diety czy inne pierdoły.

Jak już robię sobie coś do jedzenia do się streszczam i nie przykładam się do przygotowywania jedzonka bo komputer czeka :))

HBV27j.png

Opublikowano

Jem to co jest w lodówce jako ze jestem na diecie na mase, to jest w większości dużo nabiału albo parówki, kurde wszystko co wpadnie w rączki. A w week pizza i piwko. Piątek typowo PIEROGI

Opublikowano

Wszystko to co praktycznie jest w lodówce. Kiedy mi się chce i co mi się chce. W chuj niezdrowo . ^^ Mam wyjebane, a co będzie później to mnie chuj obchodzi...

typowy gimb

Opublikowano

Chodzę na siłownie. Praktycznie nie jem słodyczy, chipsów, soków ze sklepu np. garden itp. nie piję coli od 7 miesięcy (oczywiście jak by zliczyć wszystkie szklanki to z 1 l by się nazbierał) do tego staram się jeść jak najwięcej :D Ryż, mięso, jajka itd.

Opublikowano

Omlety , bułki z ziarnami , ryż , kasza , stejki, woda , kubuś marchew , naleśniki z białym serem , kurczak , NIE MA LIPY! tak jak eryk napisał : MASA MUSI BYĆ! :P

..

Opublikowano

Jem to na co mam ochotę... No może oprócz mięsa (Mięso z ciastem? Bleee).

A co piję, hmm... Zazwyczaj jedynie wodę, choć zdarza się też oranżada i soki. Nie mam zamiaru nigdy pić alkoholu.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Generalnie dieta dużo jajek, każde śniadanie to jajecznica, kolacja też. Tłuszcze roślinne typu olej wyeliminowane. Nabiału zbytnio brak z powodu nietolerancji laktozy.

Makaronu żadnego, ryż brązowy. Ziemniaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...