Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką klase wybrać ?

Michu_PL117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Boże, wałkowane to było już milion razy!

Ale nie zaszkodzi jeszcze raz napisać xdd

Wszystko zależy od stylu grania. Każda postać ma swoje SP do PvP i PvE.

Jedynie mogę powiedzieć, iż mag jest dobry, jednakże dopiero na wysokim poziomie! Dodatkowo zwykły nowicjusz w NosTale nie powinien nim zaczynać.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Z mojego doświadczenia wynika że najlepszy do pvp jest wojownik dlatego że ma o wiele wiecęj hp niż inne klasy postacie, łuk i mag szybko podają mając znacznie mniej hp od woja ! :D

Opublikowano

hymekk to żeś dojebał ... Ja preferuje maga ale tak jak mowili na wiekszym lvl . Łuk jest jeszcze dobry na tym Sinie swoim :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

To ja tez powiem , mialem i woja i maga. w pvp, wojownik moim zdaniem jeden z lepszych dzieki nowej sp - mnichowi xD

niektorzy nigdy nie grali magiem i co kazdy temat piszą : Mag jest najsilniejszy. nie graj magiem na początku.

Nie graj magiem na poczatku to prawda. lecz porównując wszystkie sp wojownika do sp maga na tym samym lvl itd. Mag troche mieknie.

jezeli na wyzszym lvl wg was jest to maszyna to chyba mowimy o 90 lvl u7+9 eq z oslonami na gangstera.

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...