Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrivatelyTale 3.3

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hammer to the Top and win the Prizes!

Top 1-3 Players won 1500 PTC (NosDolars) and Boxer Bushi on the Official Server

Top 4-7 Players won 750 PTC (NosDolars) and Sweet Bunny on the Official Server

Top 8-10 Players won 375 PTC (NosDolars) and Sick Bushi on the Official Server

Let's fight to the Top, NosTale Fans! /Kubaman

PrivatelyTale powraca!

Otwieramy betę na okres około 2-5 dni.

Po więcej informacji zapraszam na czat:

http://privatelytale.ugu.pl/home.html

albo nasz facebook:

https://www.facebook.com/Privatelytaleofficial

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Kubaman się poddał, bo live brał mu 99% procesora (nawet nie wie, że trzeba wyłączać programy przed takim czymś) i nie ma ŻADNYCH informacji na temat serwera :)

To takie info przed spamem.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No cóż, problemy techniczne. Jest to niestety brak profesjonalizmu z Twojej strony. Nie ma żadnego info, wszystko jest w bałaganie. Mam nadzieję, że to nie koniec i nie poddałeś się.

1389652693-U623174.png

Opublikowano

No cóż, problemy techniczne. Jest to niestety brak profesjonalizmu z Twojej strony. Nie ma żadnego info, wszystko jest w bałaganie. Mam nadzieję, że to nie koniec i nie poddałeś się.

No Kuba, panienka na Ciebie liczy, czas otwierać serwer xDD

jutro start ??

Nie wiadomo kiedy start.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

juz nawet download nie działa moglbys upnac gdzies tego launcher'a. Pewnie sie zalogowalo z 20/30 osob i crash odrazu, heh

Opublikowano

wchodze przez nosfile.exe klikam na serwer jak sie zaloguje i nie dziala . A privately tale nie dziala na win32 ehh trzeba miec 64 bit >

signature5y.png

Opublikowano

Nie wiem czy tylko u mnie, ale jak uruchomiłem przez launcher to ciągle chce mi się uruchomić nosfile.exe klikam Tak znowu się włącza i klikam Nie to samo.

Mam tak samo :D Szkoda, że pewien miły pan totalnie olewa to co się aktualnie dzieje ^^. Może jeszcze nie ten wiek na podejmowanie się czegokolwiek. Bardzo się na Tobie zawiodłam Kuba ;)

1389652693-U623174.png

Opublikowano

win xp , zalogowałem sie wybieram serwer ale nie moge wejsc do wyboru postaci

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jeśli macie Windows 32bit, to otwieracie nosfile.exe (na 64 bit też powinno działać).

Jeśli macie Windows 64bit, to otwieracie PrivatelyTale Launcher.exe (na 32 NIE będzie działać).

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No to tylko na W7 działa 32bit, co jest według mnie dziwne.

U pana wyżej nie działa na Vista 32bit, mi na XP nie działa, no ale najwidoczniej tak jest.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja bym radziła interwencję moderatora o ile jakiś tutaj jest. Temat stał się miejscem do spamu. Serwera nie ma i nie będzie. Kuba zachował się jak tchórz, bez żadnego info, przeprosin, niczego. Pozostaje nam tylko czekać na serwer od Lukasz ;)

1389652693-U623174.png

Opublikowano

Ale wy spiny macie... Kuba jest tylko czlowiekiem, a wy sie tak dowalacie do niego. Nie dosc, ze proboje zrobic cos dla was, a przeciez nie musi, to jeszcze sie pluja. Sami byscie cos zrobili, a nie siedzicie na dupach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...