Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L2PHX

gacek242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie lepiej instrukcje do wersji 3.4.1 bo nie wiem co trzeba zrobic zeby pojawił sie jakiś pakiet. Nie wiem czy ten pieprzony server l2 tns jest tak dobrze chroniony czy ja cos zle robie.

Ale podajcie jakiś server gracia final hight rate na którym działa ten program.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem że używacie trochę starego L2 PH w załączniku najnowsza.

Powiem tak nie ma uniwersalnego środka na enchant czy itemy. Czytałem różne fora i próbowałem wszystkiego. Powiem że wiekszość bledów upoblikowanych na youtube sa znane od dawna i w 99% są usunięte. Tylko własne próby mogą coś dać. Gram na taki jednym serwerze (grałem bo jeszcze mam bana lub login wysiał). Jest on frakcyjny i adene zdobywa się przez PVP (1 kill = 1 adena oraz 1 kill = 1 Gold Dragon) B grade za darmo reszta za adene i gold dragony. Normalnie na serwerze w GM shopie nie można sprzedawać itemów i kiesyś mnie naszło aby sprawdzić czy da się oszukać serwer alby zyskac troche adeny. Po paru próbach udało się i teraz mogę mieć na zawlołanie milony adeny. Ale jeszcze brakowało Gold Dragonów ale to dało się przeżyć bo skupowałem od innych.

Jeszcze jeden błąd znalazłem. Kiedyś przeglądałem pakiety (tak z ciekawości) i zobaczyłem ze multisell ma dziwny numer ok.99998.

Pomyślałem sobie zobaczę inne edytując pakiet i znalazłem stare już nie dostępne dla normalnego użytkownika multisell które umożliwiają kupno item ów (broni i armorów bez scroli na enchant :/) za sama adene. Wiedząc to moglem mieć całego seta s i bron s która normalnie kosztuje 2k adeny i 2k gold dragonów (czyli sporo).

Gram tam sobie spokojnie bez rozdawania itemów czy czegoś podobnego bo wole żeby bugi zostały i miał jakieś korzyści :P.

Dlatego zwracam się do wszystkich tych którzy zaraz mnie zaspamoją prośbami o nazwę albo stronę tego serwera że NIGDY PRZENIGDY NIE PODAM JAKI TO SERWER.

PS. Nie wiem czemu ale admin zabronił podawania linków do strony główej L2PH :wacko:

l2phx.3.5.15.126.rar

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to nie ma udanego enchantu, spojżcie na tym Video gosciu sobie robil bronie na 4-5k i mogł je zakładac oraz jego m.atk, buffy chciałbym sie dowiedziec jak ON to zrobił ;]

Opublikowano

Jak to nie ma 100% na udany enchant, spojżcie na tym Video gosciu sobie robil bronie na 4-5k i mogł je zakładac oraz jego m.atk, buffy chciałbym sie dowiedziec jak ON to zrobił ;]

Opublikowano

Witam po dlugiej przerwie :) phx dziala na każdej kronice i działa praktycznie wszystko bufy enchant kupno broni na javie jak i tez na offie.

chaotic.jpg
Opublikowano

witam.

próbuję właśnie się tym bawić, mam niestety taki kłopocik (może wynika to właśnie z braku znajomości C++). Otóż jak chce mieć te wyznaczone pakieciki (use item, te 2 nastepny - send to warehous (czy jakos tak) to pomimo zakladania i zdejmowania broni / wkladania do wh, pojawiaja mi sie inne pakiety, a nie te ktore chce :P

co zrobic?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

programem l2phx sie enhatuje o tak sobie kupic sie nieda

wejdz mamy najnowsze l2phx na necie

Tutaj

działające pod Gracja part 2 i inne wersje

niedługo dojdą też l2walkery

Opublikowano

oczywiscie ze sie da tworzyć itemy za pomoca l2phx, wystarczy znac pakiety do broni jaka chcemy, i oczwysicie server na ktorym to dziala ^^'aha i jeszcze jedno, podales link do stronki, ale gdzie mam znalezc LINK do najnowszej wersji l2phx...? moze bys powiedzial, bo po co podajesz stronke jak nikt nie wie gdzie sa linki itp...?

Opublikowano

heh phx pochodzi od xkora wiec tu nie bedzie najnowszych bo tylko xkor ma najnowsze to rusek all znajdziecie na jego forum:) badz ftp

chaotic.jpg
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...