Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L2PHX

gacek242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dajcie link do l2phx

wiesz mysle ze sciagniecie PHX nie jest zbyt trudne istnieje takie cos jak przegladarka internetowa a w niej jest teoretycznie wszystko :P minuta i znajdziesz

pozdro :P

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Ściąglem l2.phx, jednak jak odpalam to nie mam liter lecz same znaki zapytania zamiast czcionki. prosze o rade Pozdro

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie ma to znaczenia ważne by kod był nie musi być nazywany itd kod sam musisz potem przerobić

chaotic.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak czytam o tym cheacie to wydaje sie byc dobry, ale szukalem po necie i nie znalazlem linka zeby sciagnac go. jagbyscie mogli to prosilbym o link. z gory thx

Pomogłem, daj 5 ;]

Opublikowano

Ej albo ja jestem taki tepy albo nie rozkminiam co piszecie z tym phx mam ten program wersjie 3,18... czy jakos tak hoj z tym...

No i tak na moim servie jest safe +10 daje bron do reki enchantuje do 10 potem szukam cos use item tak czy cos takiego?...

Dziekuje:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram na l2tns.com,gdzie tylko za dotacje mozna enchantowac eq+25. wie ktos moze czy dobrze dziala pod tym l2phx? kiedy go wlaczam loguje ise i jest ok. pakiety odbiera, z tym ze problem tkwi w tym, ze owe pakiety sa nie takie jakich potrzebuje, tz przy zalozeniu broni nie pokazuje use item, ani przy gm shopie multisellchoose. moglby ktos podpowiedziec dlaczego?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ciebie

Zacząłem bawić się tym programikiem no i jakie są tego skutki potrafię robić bron jaka mi się żywnie podoba enchantowac zmieniać właściwości itp ....... no i co dalej

otóż to wszystko jest widoczbe tylko u mnie nie moge tego uzyc (nie wiem jak) i tp no i jak zamkne i otworze ekwipunek znika mi to właśnie to jest ból bo niewiem jak by to zrobic zeby serwer to przyjoł że faktycznie mam tą bron czy co kolwiek

post-65112-1243007319_thumb.jpg

Czy możesz mi powiedzieć jak i co z tym proszę??

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

gram na gravelandzie gracii part 2

oto moje kody

8A 63 A4 09 10 00 00 00 00

78 01 00 00 00 63 A4 09 10 01 00 00 00

78 01 00 00 00 63 A4 09 10 01 00 00 00

02 63 A4 09 10

robilem wszytko chyba co bylo napisane naciskam na enchant i w phx naciskam send

wtedy albo zaklada mi bron albo zdejmuje wklada do wh i dalej nic sie nie dzieje

co mam zrobic pomozcie prosze

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdyby ktoś był tak miły i miał chwilę prosił bym o pomoc moje gg: 8813409

Z góry dziękuje.Proszę pisać nawet jeżeli mnie nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...