Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słoń ( WSRH )

- lukasz -

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

No jak uważacie, że vnm jest gorszy od słonia to ja nie mam z wami o czym dyskutować. XDD

No nie mamy bo jestes dwulicowy kiedys pisales ze pl rap to gowno teraz cos tam propsujesz wiec na twoje kobiece zmienne zdanie pluje jadem wiec nie odpisuj pałkersie

Zgred się wstydzi za takich słuchaczy, potwierdzone info.

Zgreda w realu nigdy nie widziales a potwierdzic sobie mozesz to ze jutro do gimnazjum prykasz

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

No nie mamy bo jestes dwulicowy kiedys pisales ze pl rap to gowno teraz cos tam propsujesz wiec na twoje kobiece zmienne zdanie pluje jadem wiec nie odpisuj pałkersie

Zgreda w realu nigdy nie widziales a potwierdzic sobie mozesz to ze jutro do gimnazjum prykasz

Polski rap to gówno poza paroma wyjątkami, a gimbe skończyłem, nawed za pierwszym razem się udało.

Żebym nie wyleciał na bana, to suoń planuje zrobić jakąś edycje kolekcjonerską. Tak informuję, szykujcie hajs.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Pokaż mi gdzie tak pisałem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Co sądzicie o tym raperze ? Moim zdaniem odniósł wielki sukces na polskiej scenie muzycznej. Większość piosenek ma sens i dobrze śpiewa, jak myślicie wyda kolejną płytę ?

Nie znam go, więc taki sławny nie jest.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Wskazówka z miernika beki spierdoliła niemiłosiernie daleko.

http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1390985990

Demonologia, Tede i Paluch pierwsze trzy miejsca? Rasmentalism, VNM i Kękę gdzieś w pizdu daleko? Co to kurwa za ranking. XDDD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Demonologia, Tede i Paluch pierwsze trzy miejsca? Rasmentalism, VNM i Kękę gdzieś w pizdu daleko? Co to kurwa za ranking. XDDD

Kopalnia beki z tego rankingu, płyty.które były 7/10 max i są w topowym zestawieniu... Już nawet na glamrapie był artykuł w którym były wypisane wypelniacze, nieźle trzeba mieć zryty gust żeby się jarać elefantem
Opublikowano

Przecież Słoń sam mówił że wy, jego słuchacze w 90% w ogóle nie kminicie o czym on nawija, ale jest spoko bo klnie (byle by się ilość miernych wersów i marnego flow zgadzała), a raczej zwraca się wulgarnie do wszystkich na około - patrz ten wers: "jaraj się albo pierdol się", wiem że do rapu trzeba mieć dystans, ale jaranie się takimi wersami (a jest ich jeszcze więcej) podkreśla prymitywność słuchacza, no fajne bity od Miksera też robią robotę.

Na przyszłość polecam się odciąć od polskiego rapu albo przynajmniej przerzućcie się na coś lepszego, a nie taki syf pod publikę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...