Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słoń ( WSRH )

- lukasz -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym raperze ? Moim zdaniem odniósł wielki sukces na polskiej scenie muzycznej. Większość piosenek ma sens i dobrze śpiewa, jak myślicie wyda kolejną płytę ?

Opublikowano

"Chore Melodie", "Wyższa Szkoła Robienia Hałasu" jego najlepsze płyty. Tera jest na niego hejt, bo się wybił, tak samo było z guralem w 05/06 coś takiego. Prawda jest taka, że jakby nie był popularny, ludzie by go nie hejtowali. pis joł

Weteran
Opublikowano

Też uważam, że ma fajne PIOSENKI i bardzo ładnie ŚPIEWA. Płytę pewnie wyda, GIMBOLOGIA 3, potem 4, 5, 6, 7, chuj z numerkami, ważne żeby fajne bluzy z nożyczkami były <3

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Co sądzicie o tym raperze ? Moim zdaniem odniósł wielki sukces na polskiej scenie muzycznej. Większość piosenek ma sens i dobrze śpiewa, jak myślicie wyda kolejną płytę ?

Jest chujowy jak barszcz i rapuje o ruchaniu trupów, to nazywasz tym "sensem" w utworach?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Beka z was typy, oceniacie go tylko po gimbologii II

@Mateq

Jego utwory nie mają mieć sensu, jak tam szukasz sensu to jesteś pojebany krótko mówiąc

Opublikowano

Nie ma to jak mieć chuja w uszach i zero wiedzy we łbie

Udowodnij mi, że słoń jest dobry.

Kochanie, kto jest dla ciebie dobry?

Opublikowano

Jego pro raperzy xD

Laikike1, Eripe, Quebonafide, Rap Addix, Hary, Enson, JNR, Jimson, BRD SRC, Dinal, Kościey, Zioło Zioło, Gedz, Golin, Beeres, Dwa Sławy, Eis, Reno, VNM, Heis, Bisz, PRZ, TDF, 3B itd.

Opublikowano

Każdy z nich ma lepsze flow, teksty i technikę niż te twój suoń, więc z czego beka? Z tego, że nie znasz żadnego z nich?

Ale słoń do " idealne " flow do swoich piosenek więc o co Ci chodzi bo nie rozumie ?

Opublikowano

Ale słoń do " idealne " flow do swoich piosenek więc o co Ci chodzi bo nie rozumie ?

Nie wiem do końca o co ci chodzi, ale jeżeli o to, że słoń ma idealne flow, to weź się kurwa dowiedz pierw co to jest.

Malgorzata.jpg

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

co do fanów słonia, zgadzam się, że to są debile bezmózgie. Ja się kurwa pytam jak można wydziarać sobie jakieś jebane nożyczki ? wtf kurwa xD

Opublikowano

Nie wiem do końca o co ci chodzi, ale jeżeli o to, że słoń ma idealne flow, to weź się kurwa dowiedz pierw co to jest.

Malgorzata.jpg

może i tępe, no ale takie tylko do jednego się nadają xD

SŁON NAJLEPSZY RAPER W GALKTYCE xD

Opublikowano

Słoń tworzy horror rap i nie ma w nim jakiegoś przekazu.

Polecam obejrzenie tego :

Uczeń
Opublikowano

Jest chujowy jak barszcz i rapuje o ruchaniu trupów, to nazywasz tym "sensem" w utworach?

/Horrorcore to literacka fikcja łapiesz?

Jego pro raperzy xD

VNM ssie nawet w porównaniu z Słoniem więc #BEKOWO

Malgorzata.jpg

Jakby ci pizde wystawiły to byś sie pierwszy przyssał pajacu nie ma to jak oceniac ludzi po wygladach c:

maxresdefault.jpgKról jest jeden

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Podoba mi się jedna nuta, jedna. Słoń nie jest dobry :/

Kochanie, kto jest dla ciebie dobry?

Patrz twój awatar.

; )

Opublikowano

No jak uważacie, że vnm jest gorszy od słonia to ja nie mam z wami o czym dyskutować. XDD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

/Horrorcore to literacka fikcja łapiesz?

VNM ssie nawet w porównaniu z Słoniem więc #BEKOWO

Jakby ci pizde wystawiły to byś sie pierwszy przyssał pajacu nie ma to jak oceniac ludzi po wygladach c:

maxresdefault.jpgKról jest jeden

Zgred się wstydzi za takich słuchaczy, potwierdzone info.

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...