Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 4FunMt2 Znikające eq......

FoxIARZ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem wydałem sporo kasy na IS na tym serwerze. Ostatnio kupiłem sobie te pro sztylety na ninje z IS za 15k SM. Po zakupie, przełożyłem je z Is do ekwipunku i wylogowałem się z serwera wszedłem wczoraj. Patrzę a tam nie ma sztyletów w których były 3 kd +9. Nie wiem jak się skontaktować z administracją. Serwer nie posiada forum. Też na postaci wojowniku straciłem 2ręke z kd +9. Proszę o pomoc, serdecznie pozdrawiam :)

Opublikowano

Up nie pierdol głupot....

A więc tak, jest bug na is ale nie ważne jaki ale to nie do tego tematu.

Co do tego eq znikającego, ono wcale nie znika, administrator co jakiś czas usuwa kilka broni graczom z is, tak już tam jest od ponad 3 miesiecy, czasami nawet usuwa wszystkie itemy is mówiąc ze coś sie zjebało z is...

On leci tylko na kase...

Sygna.png

Opublikowano

Nikt nie ma dostępu do mojego konta :) Też właśnie myślę że do administracja usuwa żeby kupować coraz więcej. Czyli broń zniknęła i już jej nie dostane?

Opublikowano

Słyszałem, że bawił się ekwipunkiem graczy, inaczej niewiele jest możliwości by znikło.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Gowno prawda. Czasem przedmioty z IS sie nadpisuja z innymi ID , zwlaszcza jak jest wiele osob na serwerze,serwer jest malo wydajny i mysql jest przeciazone , obciazone itd... Wystepuje lag i ktos przykladowo dropiacy dostaje takie samo ID przedmiotu jak ten kupujacy w IS. Po przelogowaniu przedmiot najczesciej znika albo jemu albo tobie. Jest na to sposob, aby po zakupie wymienic przedmioty u NPC niezwlocznie po zakupie. Natomiast tu o dziwo nie powinien miec problemu z odnalezieniem tego loga iz wlasnie nie byl w stanie stworzyc przedmiotu o tym id dla tego czy tego gracza. Znajac sytuacje z drugiej strony przewaznie w regulaminach jest napisane iz administracja nie odpowiada za znikajace itemki w niewyjasnionych okolicznosciach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...