Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Naveria.pl

Avenek

Naveria.pl  

212 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy start ?

• 23.01.2014 / 20:00
    • 24.01.2014 / 14:00
    • 24.01.2014 / 18:00
  2. 2. Czy Zagrasz na Serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie: Jeżeli pobraliśmy klienta z strony głównej to trzeba pobrać tę łatke co jest w zapowiedzi, czy wystarczy tylko autopatcher, bądź nie trzeba nic sciagac wystarczy odrazu odpalic gre o 20 i grać?

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie reklamy ..

Zareklamujesz jakoś server ,czy na tej prezentacji się to zakończy ?

Administrator pisał, że jak będzie ponad 400 osób na starcie bądź następnego dnia to płaci 500zł komus za reklame serwera ;) 3mamy kciuki za administracje i życzymy powodzenia przy starcie!!

Opublikowano

To samo co up, bo jest 17 a jest 100+ kont dopiero. O 20:00 cudownego "rozmnożenia" raczej nie będzie. I tak jak pisałeś wyżej. Nie czekaj aż będzie na starcie 400+ bo tego nie będzie na 90% :x Po prostu jest za mała reklama, start dzisiaj i nagle 500osób nie sciągnie clienta w dzień. Już teraz powinieneś wg. ,mnie zainwestować w reklamę. zeby zaczęto nagrywać z serwera już jutro.

Co do forum, jak już chcecie niech zostanie tylko dodajcie zakładke na stronie głównej dot. forum a na forum dodajcie w dziale Naveria.pl, około 10 pod działów, np. handel/zamienię/kupię/dyskusje/propozycję/załoga/skargi/kosz/informacje/wydarzenia/konkursy/gildie/przywitaj się/hyde park/grafika itp itp. Zeby było to rozbudowane bo jak wszedłem w prezke to chciało się grać a jak wbiłęm na forum to odechciało. No ale client już jest tak że czekamy.

Opublikowano

Ja wbije napewno! moglibyscie jeszcze dodac do prezentacji bronie, co z czego sie robi i jak wygladają, ale ja napewno wejde i sprawdze :)

kurwa co to za podszywka >.<

zajebisty serwer, odbugowany (bo my testowaliśmy xD), ciekawy przedewszystkim (nowości te co wszędzie :v) zapraszam serdecznie, GrzywkaJP na propsie!

Opublikowano

Patrzcie na v1reS i Jedynkę, te ... zawsze na wh grają :)

Zapraszam na serwer, mam nadzieję, że wszystko z Aline odbugowane :)

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Zawitamy :3
Nick: Missqa/Misieeek/Aragorn
Serwer jest b.dobry, miejmy nadzieje że nie bd problemów ze startem, powodzenia !

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Po odpaleniu PATCHERA nie idzie odpalic gry,wyskakuje ze program przestał działać :)

Zrób coś z tym , chyba ze tylko ja tak mam..

patcher odpal i nie Ruszaj nim on sie odmuli bo dużo plików ma do spatchowania i dla tego się czasem przywiesi ale przed startem +/- 20 min wrzucę aktualne root napisze o tym na stronie i za 50 min start panowie i panie !

V7bXmc2.png

Opublikowano

Działają :)

Radziłbym napisać temat w Publikacjach, na zapowiedzi nie każdy patrzy, a myślę że tam zobaczy więcej użytkowników.

Jak wszystko dobrze pójdzie widzimy się za 30 minut w grze.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...