Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Naveria.pl

Avenek

Naveria.pl  

212 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy start ?

• 23.01.2014 / 20:00
    • 24.01.2014 / 14:00
    • 24.01.2014 / 18:00
  2. 2. Czy Zagrasz na Serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klasy wyrównane ?

A dokładnie bronie.. Sztylety maja kosmiczne DMG tak jak miały? wachlarze magiczne również ?

zwiększone są abs po za tym dojdxie nowe eq i na nim już w 100% wyrównam klasy bo teraz to tak jako tako nie jest pvp na 2/3 skile a i nie bijesz się z 5min ;P klasy sa git ale jeszcze nie do końca na nowych setach wyrównam :)

Na mapie od 165 na 100% nie działają mistyki i tak samo 151. DT na 99% też na 134 nie działa chyba że kombinowaliście coś w tych plikach w co wątpie. POTWIERDZONE INFO.

Widze EQ szlachty, potem będzie EQ ognia a następnie?

Czy Azrael ma więcej HP niż Charon i trudniej go ubić? Chciałbym zobaczyć Wartość ataku 2-reki na 165 i sztyletów. Jeżeli jest to co myślę to radzę każdemu, GRAJCIE MENTALEM.

dmg jest 1100 jakoś tak a jednoręka ma 940 chyba jak dobrze pamiętam :)

V7bXmc2.png

Opublikowano

Wbije napewno ale mam 2 pytania.

Jest jakas reklama ? CZy kolejny alien z300 online ?

I drugie pytanie, ten lvl peta nie za duzy ? NA max lvl beda dawac kosmiczne bonusy i bossy na hita padac beda.

aHa aco z dungeonami ? NA easy powinno być 10+

Opublikowano

Zagram na 100% <3

Usunięto zbędne ulepszacze !

Są tylko Perły i Only Perły ! :)))

Dziękuje Ci nockę wale ! <3

Chciałbym żeby było tylko i wyłącznie MAX BONY !

Graaaamy <3 ! :D Jaram się tym serwerem i oczywiście reklamuje !

Opublikowano

Wbije napewno ale mam 2 pytania.

Jest jakas reklama ? CZy kolejny alien z300 online ?

I drugie pytanie, ten lvl peta nie za duzy ? NA max lvl beda dawac kosmiczne bonusy i bossy na hita padac beda.

aHa aco z dungeonami ? NA easy powinno być 10+

napisze nowe :) bo te sa zwalone ;PP dajci mi 7 dni i bd 10 nowych dungeonów :) takich gdzie nigdzie nie ma :) ( jak serw wystartuje bd dodawał )

Daję sobie Jaja Uciąć że nie ma tych bugów co na Aline 2 Były !

Ręczę klejnotami więc raczej warto wbić :) ( Nie ryzykował bym xD )

Pozdrawiam :)

Spoko kiedy tniemy? :P

nigdyyy ! ;PP bo bugów nie ma

Zagram na 100% <3

Usunięto zbędne ulepszacze !

Są tylko Perły i Only Perły ! :)))

Dziękuje Ci nockę wale ! <3

Chciałbym żeby było tylko i wyłącznie MAX BONY !

Graaaamy <3 ! :D Jaram się tym serwerem i oczywiście reklamuje !

jest tak jak chcesz :)

Ps. NIe zwiekszajcie maxlvl, jak juz cos to do 200 max. Zeby to nie byl xenox

zapier** ankietkę :)

V7bXmc2.png

Opublikowano

Jedyne co mi tu się nie podoba to to że serwer był robiony 4dni ? Bo aline startował w sobotę, i mówicie że to pliki aline ale bez bugów. Wierze wam, ale 5dni wystarczyło ?

Czekamy na dungeony ! :} Jest szansa że dodacie jakieś dungeony jeszcze dziś ? Jakieś które są gdzieś indziej, tak "w razie W" żeby było co robić do tamtego czasu.

Powodzenia !

PS. Te forum i strona czemu takie "brzydkie" tzn. strona główna brzydka jak " na te czasy" a forum razem z serwerami cs. Nie lepiej osobno ? W dodatku nie ma działów typu handel/propozycje itp. Wszystko w jednym. Będzie spam i nie porządek jak nw co. Jak już chcecie na tym forum to ok ale zróbcie OSOBNY DZIAŁ (DUŻY!) dla tego serwera. i kilka poddziałów typu handel/propozycje/dyskusje/konkursy/informacje itp itp. Bo szukanie po całym forum miejsca gdzie można napisać temat odnośnie serwera, odpycha.

A forum i strona to podstawa tego aby grało tam dużo ludzi.

Opublikowano

Mam pytanie, czemu ostatnia zbroja dla ninji ( bodajże na najwyższy lvl ) jest zastąpiona grafiką zbroi na 61lvl.
Kiedy cała reszta posiada całkiem inną ?

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Mam pytanie, czemu ostatnia zbroja dla ninji ( bodajże na najwyższy lvl ) jest zastąpiona grafiką zbroi na 61lvl.

Kiedy cała reszta posiada całkiem inną ?

na 54 nie miałem modelu pod ręką a on był tak zje... że powodował C++ jak powłowa innych zbrojek zanim wbijecie 180 podmienię texturki :)

co do serwera dopinam wszystko na ostatni guzik :)

będzie wam się naprawdę fajne grało ale lekko mnie łapie bo 5 piwko walę ;PP

start 20:00 bez poślizgu

zapraszajcie znajomych !

Po za tym zobaczycie po wejściu Aline to tylko "Szkielet serwera" :) Pozdrawiam

V7bXmc2.png

Opublikowano

na 54 nie miałem modelu pod ręką a on był tak zje... że powodował C++ jak powłowa innych zbrojek zanim wbijecie 180 podmienię texturki :)

co do serwera dopinam wszystko na ostatni guzik :)

będzie wam się naprawdę fajne grało ale lekko mnie łapie bo 5 piwko walę ;PP

start 20:00 bez poślizgu

zapraszajcie znajomych !

Po za tym zobaczycie po wejściu Aline to tylko "Szkielet serwera" :) Pozdrawiam

Okej, rozumiem, nie ma sprawy. Ważne że wyłapaliście bug który powodował C++.

Czekam do tej 20, myślę że wystartujecie bez problemu i będzie sporo ludzi.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Co z moim zapytaniem, odnośnie forum ?

Nie ma gdzie pisać, nawet odp. działów żeby napisać coś o eventach czy problemach.

Zróbcie osobne forum, nawet do dzis/jutra możecie zdążyć, narazie takie żeby było, ale żeby były działy i wgl. A potem po stracie jutro/pojutrze to udoskonalać pod względem graficznym.

+ nie ma odnośnika do forum na stronie głównej która jest strasznie uboga, jest tam 5chyba zakładek i grafika z google. Zmiencie to bo serwer fajny ale brakuje strony i forum.

Opublikowano

Nie ma gdzie pisać, nawet odp. działów żeby napisać coś o eventach czy problemach.

Zróbcie osobne forum, nawet do dzis/jutra możecie zdążyć, narazie takie żeby było, ale żeby były działy i wgl. A potem po stracie jutro/pojutrze to udoskonalać pod względem graficznym.

+ nie ma odnośnika do forum na stronie głównej która jest strasznie uboga, jest tam 5chyba zakładek i grafika z google. Zmiencie to bo serwer fajny ale brakuje strony i forum.

Zwracałem o to prędzej uwagę, odrzuca mnie to strasznie od serwera, ale poczekajmy...

Najwyżej przerzuci się jutro na nowy serwer, który startuję :)

Opublikowano

Okej, rozumiem, nie ma sprawy. Ważne że wyłapaliście bug który powodował C++.

Czekam do tej 20, myślę że wystartujecie bez problemu i będzie sporo ludzi.

c++ został zmniejszony o 30% tak na oko ale jak bd grało te 400 Graczy to robię nowego klienta bo nie miałem pojęcia że ten od sheili jest tak spier****

bez problemów a na razie zapowiada się git myslę że jutro będzie więcej jak dziś :)

gdzie bronie 75??

jak z 6/7

mam nadziejje ze nie bedzie tak ze ilesc tam ludzi na serwie i lagi;/

i jak z expem av znowu meka ?

w sklepie bronie nad 6/7 się zastanawiam ale po starcie zrobię ankietę :)

forum takie jest jakie jest kiedyś było pod cs teraz bedzie pod mt2, MC , cs i jako ogólne forum :) Działy albo ja po starcie zrobie albo jak Suzik/ Xanik to oni zrobią :) oni są od forum

takie pytanie odnosnie postaci czy bodym z dobrym eq nie odrazu pro łatwo bez bufa expić ?na nowych mapach ? czy bez bufa nie obejdzie ?

dasz radę

Widze ze caly pack rozszerzenie ma zmienione ;)

niestety tylko to sam nie wiem po co ;P miałem LZO zmienić + pakowac index + indexy ale mi się pakery zje** jak i 80% programów ;P wczoraj to mi nawet win rar nie działał :)

V7bXmc2.png

Opublikowano

Ja zagram :) widze ze bedzie fajna gra :) wszystko sprawnie wykonane dobry client stronka no i juz mozna sie rejestrowac wiec zapraszam :)http://www.Naveria.pl/index.php?page=account&subpage=register&referer_id=262

JEZELI KTOS MA SLABE LACZE TO POLECAM PATCHER

https://mega.co.nz/#!UIQVUCqD!Y-jN1ie8fph85-vnhGMzLkQsi31jPsnhRcikusljHOc

Mozesz nim pobrac calego klienta !

1.robisz folder Naveria.pl

2.wklejach patcher z plikami z folderu

3. odpalasz

4. sciaga patcher sam pliki mozna wylaczyc i wlaczyc on bedzie kontynuował

Opublikowano

Dajcie przynajmniej na stronie głównej serwera odnośnik do forum, bo tutaj zaraz jakiś modek wbiję i usunie link do forum, bo nie można ich dawać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...