Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LazurisMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec zaczynam Pr0mila poznalem na Nathisie dostalem tam moda potem roota a na koncu GM , znajomosc sie powiekszala lecz promil faworyzowal na serwerze Liska i taka jeszcze 1 dziewczyna wiecie eq ulepki lvl itp . Na poczatku pracy nad serwerem nie chcielismy liska wziasc do testowania ale promil nalegal jak to kolega z reala oczywiscie lisek dostal sm to dlaczego moj znajomy mial nie dostac ? Powiedzialem promilowi zeby sm tez dal koledze ktory gral na PoLisH i ja razm z nim promil zaczal faworyzowac liska oczywiscie lisek dostal passy do GA bez naszej wiedzy o rozdal sb itemki o czym dowiedzielismy sie dopiero dzisiaj z hipnoza wchodzac na jego konto o to SS:

35192939150090652809.jpg

Szkoda ze chciales isc w klamstwo promilu z hipnoza zeby dac mi GA na innym nicku szkoda ja mam swoj honor i nie bd sie bawil w zmiany nickow poszliscie w klamstwie i w to was was zniszczy dobrze o tym wiecie a serwer macie na kradzionych plikach np bronie od bombworka . Wole mowic prawde serwer jest w 100% pod hajs wiem jak jest bo sam go tworzylem serwer jest oplacony na 2 miechy i jest na gownianej maszynie niestety promil wolal posluchac gownianego hipnozy i poszedl w klamstwo mowilem chcecie dac mi GA na innym nicku to zaczniesz wojne nie wezme winy twojej na SB sorki zalatwie pare spraw ktore sa nie zamknite macie dziury strone z mpc forum z dziurami niestety promil chciales szybko strone masz ja dziurwa i sie nie oklamujmy . Wojenka jest i tyle elo dwulicowo szmato elo:)

Sorki za bledy pisalem na wnerwie wiec nawet tego nie sprawdzilem promil postaram sie zeby to nei ustalo tygodnia a wiesz ze jestem do tego zdolny.

Wiedziałem, że Promila pasy do konta GA ma jego znajomy Lisek i nie dość że ten Lisek sobie dawał itemy to jeszcze dawał też swoim znajomym o czym zapewne Promil nic nie wie, albo wie i cicho siedzi.

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiec zaczynam Pr0mila poznalem na Nathisie dostalem tam moda potem roota a na koncu GM , znajomosc sie powiekszala lecz promil faworyzowal na serwerze Liska i taka jeszcze 1 dziewczyna wiecie eq ulepki lvl itp . Na poczatku pracy nad serwerem nie chcielismy liska wziasc do testowania ale promil nalegal jak to kolega z reala oczywiscie lisek dostal sm to dlaczego moj znajomy mial nie dostac ? Powiedzialem promilowi zeby sm tez dal koledze ktory gral na PoLisH i ja razm z nim promil zaczal faworyzowac liska oczywiscie lisek dostal passy do GA bez naszej wiedzy o rozdal sb itemki o czym dowiedzielismy sie dopiero dzisiaj z hipnoza wchodzac na jego konto o to SS:

35192939150090652809.jpg

Szkoda ze chciales isc w klamstwo promilu z hipnoza zeby dac mi GA na innym nicku szkoda ja mam swoj honor i nie bd sie bawil w zmiany nickow poszliscie w klamstwie i w to was was zniszczy dobrze o tym wiecie a serwer macie na kradzionych plikach np bronie od bombworka . Wole mowic prawde serwer jest w 100% pod hajs wiem jak jest bo sam go tworzylem serwer jest oplacony na 2 miechy i jest na gownianej maszynie niestety promil wolal posluchac gownianego hipnozy i poszedl w klamstwo mowilem chcecie dac mi GA na innym nicku to zaczniesz wojne nie wezme winy twojej na SB sorki zalatwie pare spraw ktore sa nie zamknite macie dziury strone z mpc forum z dziurami niestety promil chciales szybko strone masz ja dziurwa i sie nie oklamujmy . Wojenka jest i tyle elo dwulicowo szmato elo:)

Sorki za bledy pisalem na wnerwie wiec nawet tego nie sprawdzilem promil postaram sie zeby to nei ustalo tygodnia a wiesz ze jestem do tego zdolny.

Kolega grający na Polishu (3 godziny on 21 godzin ty)nic nie zrobił dla bieżącego serwera.

Pliki nie są kradzione a bronie bombworka już były też publikowane na tym forum

O ile pamiętam ty nalegałeś ciągle o item shop i licytowałeś się o swoją stawkę.

"gówniana maszyna" z parametrami większymi od większości serwerów na tym forum

"posluchac gownianego hipnozy" Którego znam od początku i mogę za niego zaręczyć w każdej sytuacji bo jest zaufany

Nie wiedziałem , że posuniesz się do tego stopnia BaoBao w takich chwilach poznaje się prawdziwych.

A ty możesz się dalej łudzić , że zamoczysz przez kabelek.

Opublikowano

Pr0miL znowu jakiś problem xD.

Lisek ten Lisek z sealiana od SivleR'a :D? Dobrze kojarze :D?

Znowu problemy z rozdawaniem eq itd ehh lipa 3mam kciuki Pr0miL mam nadzieje ze nie padniecie :D.

Co do serwera pod hajs nie wiem :D. Myślę tylko że serwer powinien sam na siebie zarabiac a nie ze ktos bedzie caly czas wydawał hajs na serwer który nie zarobi na wlasne utrzymanie :D!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Pr0mil wyrazy wspolczucia.^^

I caly czas mialem racje. VerDo rozdaje(rozdawal) navi za eq na balmorze, rozdaje eq za jęki na ts itp i to nawet NIELETNICH.

Polishmeyaya tez drugi dobry misiek(:D), tak jak Twoj nick mowi Polishmeyaya moj drogi..

zhda.png

Opublikowano

tak się składa, ze to ja jestem tym co daje na serwer $.

Co mogę powiedzieć:

Serwer powinien zarabiać na siebie i na pracę adminów przy nim. Wystarczy zobaczyć jak wygląda IS by się przekonać, że nie lecimy tutaj na hajs. Serwer ma być i będzie od adminów dla graczy i nie inaczej.

A ten VerDo - kłamca, naciągacz i zwyrodnialec. To co on pisał tutaj to dokładna odwrotność tego co dzisiaj on sam mówił promilowi. Jak można naciągać dziewczyny na rozbieranie w zamian za itemki?! Że mu jeszcze nikt za to ryja nie urwał przy samej dupie to się dziwię.

Opublikowano

Wiedziałem, że Promila pasy do konta GA ma jego znajomy Lisek i nie dość że ten Lisek sobie dawał itemy to jeszcze dawał też swoim znajomym o czym zapewne Promil nic nie wie, albo wie i cicho siedzi.

beka z Ciebie wacku, mozesz lizać pento, i mnei tu nei wkurwiaj, promil ma logi, dlatego nie bał się dać mi konta, elo wsiuro

kurwa

Opublikowano

beka z Ciebie wacku, mozesz lizać pento, i mnei tu nei wkurwiaj, promil ma logi, dlatego nie bał się dać mi konta, elo wsiuro

Przekręty, przekręty i przekręty i jak tu ma zwykły gracz ufać takim adminom i polecać grę na serwie - bez komentarza.

Co to za admin, co podaje pasy swoim znajomym - nie ważne, czy im ufa, czy nie, pasów się do konta GA/GM itp nie podaje nikomu.

Oj Lisek, Lisek .... miałam inne zdanie o Tobie :/

Opublikowano

Pr0miL znowu jakiś problem xD.

Lisek ten Lisek z sealiana od SivleR'a :D? Dobrze kojarze :D?

Znowu problemy z rozdawaniem eq itd ehh lipa 3mam kciuki Pr0miL mam nadzieje ze nie padniecie :D.

Co do serwera pod hajs nie wiem :D. Myślę tylko że serwer powinien sam na siebie zarabiac a nie ze ktos bedzie caly czas wydawał hajs na serwer który nie zarobi na wlasne utrzymanie :D!

Serwer nie pod hajs :D

zzsgoj.jpg

Strona - po najniższej linii oporu, najniższa jakość kodu (to wgl. jest zakodowane?) i najniższa cena (Strona robiona przez żuli spod monopolowego za jabola). Za stronę to więcej niż 100 zł nie płacili (Tyle jest warte wasze bezpieczeństwo zdaniem administracji). PS. Tych skryptów używają serwery hamachi.

Forum - Najprawdopodobniej nielegalne nullowane IPB (Zostało zgłoszone, więc się okaże jak faktycznie było). Szkoda im 600 zł było na licencje.

Pliki - Pliki pochodzą z źródła "zaje**ne.pl". Są kradzione, lekko zmodyfikowane i do nich dodane jeszcze więcej kradzionych rzeczy.

System ulepszania - Bronie są kradzione, używają ich bez zgody twórcy Bombwork'a. Tłumacza się tym, że były udostępnione. To, że były udostępnione nie znaczy, że mają do nich prawo. Udostępnione nie były przez twórce i nie wyraził on zgody na używanie ich tutaj. Dodam nawet, że prosił o usunięcie (Jak widać team się nie zastosował). Verdo jeszcze próbował wciskać ludziom kit, że kupił te bronie od BombWork'a (żartowniś).

Pety - Ten biały tygrysek należy do serwera Eternity, został on im podprowadzony bez ich zgody. Chyba nawet Naid prosił o usunięcie, jak widać się nie doczekał.

Hosting - Serwer stoi na jakimś tanim zagranicznym hostingu.

Serwer to gotowce, lub kradziona praca innych.

Administracja zarabia na cudzej pracy nieuczciwie.

Verdo (Były admin) - Totalny kłamca i pedofil (kazał się rozbierać 15 latkom za SM'y i EQ).

Promil - Naczelny złodziej, kradnie cudzą prace i nie chce jej usunąć mimo próśb, a nawet zakazów używania.

Hypnozo (czy jakoś tak) - O nim to zdania nie mam.

Nie polecam serwera.

Serwer byle zarobić na okradaniu innych, czy korzystaniu z gotowców.

@down (dla downa)

Pet i bronie były udostępnione, ale wstawki zostały usunięte, bo autorzy się sprzeciwili.

Ty nie masz prawo używać ani tego peta, ani tych broni.

Gotowców nie ma? Zbroje prosto z epvp jak i większość modeli, questów i mobów.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Podstawka plików terenzo edycja moja. Bronie jak i pet były dawno na mpc forum i sa na wielu serwerach. Nie ma zadnych gotowców etc.

Proszę Moderatora o oczyszczenie tematu ze spamu.

Opublikowano

Podstawka plików terenzo edycja moja. Bronie jak i pet były dawno na mpc forum i sa na wielu serwerach. Nie ma zadnych gotowców etc.

Proszę Moderatora o oczyszczenie tematu ze spamu.

Jaki spam ? To że ludzie piszą prawdę uważasz za spam. Czy może bardziej chcesz się pozbyć nie wygodnych dla ciebie i serwera postów takich jak te poniżej ?

Przekręty, przekręty i przekręty i jak tu ma zwykły gracz ufać takim adminom i polecać grę na serwie - bez komentarza.

Co to za admin, co podaje pasy swoim znajomym - nie ważne, czy im ufa, czy nie, pasów się do konta GA/GM itp nie podaje nikomu.

Oj Lisek, Lisek .... miałam inne zdanie o Tobie :/

Opublikowano

Matesh - a czasami używanie nielegalnie zdobytych plików serwera metina (wszystkie privy) jest złodziejstwem a tym bardziej ingerencja w jego kod (czyt. robienie własnych broni itp.) bez zgody właścicieli i czerpanie z tego pieniędzy ? Pisząc o właścicielach mam na myśli gameforge .

A jeśli jest prawdą to co napisałem, skończmy z tym bo to takie brnięcie w ślepą uliczkę - tak jakbyś chciał na tym forum walczyć z cheaterami.

@down

Co do walki z cheaterami, hmm...

To forum zostało stworzone po to, żeby się dzielić hackami, bugami i innego tego rodzaju nowinkami.

Natomiast nie zostało stworzone po to, żeby się okradać i atakować.

Nie zrozumiałeś ironii.

Proszę przestań szczekać (bynajmniej w tym temacie) jak nierasowy kundel wynoszący się na prawo i lewo co to ja za błędy robię. Wyprzedzając twoją myśl od razu piszę, że twoje wypociny nie są w stylu zwrócenia mi uwagi ale zwrócenia na siebie uwagi. Ok. Miałeś swoje 5 minut a teraz akysz do walki z hrabiami, cyganami i niedoinformowanymi ludźmi marsz - poza ten temat. = ).

I jedno mnie jeszcze zastanawia: czemu tylko Gameforge, G4BOX (Z8Games), OnGame i TEC Interactive kupili licencje na pliki metina?

Opublikowano

Matesh - a czasami używanie nielegalnie zdobytych plików serwera metina (wszystkie privy) jest złodziejstwem a tym bardziej ingerencja w jego kod (czyt. robienie własnych broni itp.) bez zgody właścicieli i czerpanie z tego pieniędzy ? Pisząc o właścicielach mam na myśli gameforge .

A jeśli jest prawdą to co napisałem, skończmy z tym bo to takie brnięcie w ślepą uliczkę - tak jakbyś chciał na tym forum walczyć z cheaterami.

Pliki zostały udostępnione przez Ymir (Wierzenie w bajki, ze wyciekły to głupota).

Po co zostały pliki udostępnione?

Po to, żeby ludzie dawali im pomysły na aktualizacje (przykład: Niebiańskie stalki).

Tak dla twojej informacji Ymir i Webzen nie ścigają od dawna serwerów prywatnych.

Robienie własnych broni jest w 100% legalne, każdy sobie może wymodelować co mu się podoba, model należy do osoby która go stworzyła.

Idąc twoim tokiem myślenia to robienie grafiki do prezentacji też jest nielegalne, bo jest związana z Metinem.

Tym tekstem wygrałeś internet, cytuje:

bardziej ingerencja w jego kod (czyt. robienie własnych broni itp.)

PS. Broni się nie koduje, tylko modeluje, chociaż nie wiem może ty kodujesz...

Czerpanie pieniędzy z modelowania jest legalne, twórca ma w dupie to gdzie bronie trafią (do jakiej gry).

Liczy się tylko to, czy odprowadza od tego podatek, czy nie.

BombWork odprowadza podatek, jest nawet w stanie wystawić fakturę jeżeli ktoś kupuje z firmowego konta.

Właściciel Metin2 to "Gameforge", cóż ja za nowości słyszę.

Ja to zawsze myślałem, że Ymir jest developerem gry (Czyt. twórca) i w sumie od niedawna również Webzen.

Gameforge kupił licencje na stworzenie własnego serwera w oparciu o pliki związane z Metinem.

Ma tylko prawo do używania skryptów, kodu, update, map itd. dostarczanych przez developera.

Metin2 nie jest własnością Gameforge.

Ty albo jesteś heretykiem, albo jesteś tak niedoinformowany, że ja nie wiem po choy się wypowiadasz na tematy ci obce.

Co do walki z cheaterami, hmm...

To forum zostało stworzone po to, żeby się dzielić hackami, bugami i innego tego rodzaju nowinkami.

Natomiast nie zostało stworzone po to, żeby się okradać i atakować.

Logo MPC wygląda tak:

zwpw0m.jpg

Gdyby było tak jak ty piszesz wyglądałoby tak:

9b7acz.jpg

Także jaśnie doinformowany hrabio, jeżeli popierasz złodziejstwo to zapraszam cie na nowo powstałe forum, które powstało z myślą o takich ludziach jak ty, czy promil:

1zx8om.jpg

A tak poważnie kończ waść pan te swoje biadolenie i wstydu sobie oszczędź.

Serwer i tak upadnie, bo ma mało graczy, sporo bugów, stoi na plikach Terenzo (Nie mówię, że robi złe pliki), administracja to złodzieje, administracja wykorzystuje 15 letnie dziewczyny za itemy.

Serwer jest robiony po najmniejszej linii oporu i jak najmniejszymi kosztami (czasowymi i pieniężnymi).

Ja to wgl. się zastanawiam czy na serwerze coś działa tak jak powinno...

Odpowie mi ktoś?

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Serwer nie pod hajs :D

zzsgoj.jpg

Strona - po najniższej linii oporu, najniższa jakość kodu (to wgl. jest zakodowane?) i najniższa cena (Strona robiona przez żuli spod monopolowego za jabola). Za stronę to więcej niż 100 zł nie płacili (Tyle jest warte wasze bezpieczeństwo zdaniem administracji). PS. Tych skryptów używają serwery hamachi.

Forum - Najprawdopodobniej nielegalne nullowane IPB (Zostało zgłoszone, więc się okaże jak faktycznie było). Szkoda im 600 zł było na licencje.

Pliki - Pliki pochodzą z źródła "zaje**ne.pl". Są kradzione, lekko zmodyfikowane i do nich dodane jeszcze więcej kradzionych rzeczy.

System ulepszania - Bronie są kradzione, używają ich bez zgody twórcy Bombwork'a. Tłumacza się tym, że były udostępnione. To, że były udostępnione nie znaczy, że mają do nich prawo. Udostępnione nie były przez twórce i nie wyraził on zgody na używanie ich tutaj. Dodam nawet, że prosił o usunięcie (Jak widać team się nie zastosował). Verdo jeszcze próbował wciskać ludziom kit, że kupił te bronie od BombWork'a (żartowniś).

Pety - Ten biały tygrysek należy do serwera Eternity, został on im podprowadzony bez ich zgody. Chyba nawet Naid prosił o usunięcie, jak widać się nie doczekał.

Hosting - Serwer stoi na jakimś tanim zagranicznym hostingu.

Serwer to gotowce, lub kradziona praca innych.

Administracja zarabia na cudzej pracy nieuczciwie.

Verdo (Były admin) - Totalny kłamca i pedofil (kazał się rozbierać 15 latkom za SM'y i EQ).

Promil - Naczelny złodziej, kradnie cudzą prace i nie chce jej usunąć mimo próśb, a nawet zakazów używania.

Hypnozo (czy jakoś tak) - O nim to zdania nie mam.

Nie polecam serwera.

Serwer byle zarobić na okradaniu innych, czy korzystaniu z gotowców.

@down (dla downa)

Pet i bronie były udostępnione, ale wstawki zostały usunięte, bo autorzy się sprzeciwili.

Ty nie masz prawo używać ani tego peta, ani tych broni.

Gotowców nie ma? Zbroje prosto z epvp jak i większość modeli, questów i mobów.

Tutaj jest client Nexanity z przeróbkami ślepego kolesia bez gustu.

O petach pisałem do innego serwera.

0LsM05U.png

Opublikowano

Do tych wszystkich hejterów :

- Wejdzcie najpierw na ten serwer zanim coś powiecie.

- Wy piszecie te swoje "wypowiedzi" w oparciu o posty innych H@ serwerów którzy próbowali zaszkodzić temu serwerowi wytykająć błedy.

- Jezeli coś nie pasuje czytaj jeszcze raz 1 zdanie.

Opublikowano

Haha :D Nie polecam tutaj gry, nie ogarnięta administracja, server sam w sobie BdB, ale sposób zarządzania? Żenada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...