Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LazurisMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Pr0miLxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VerDo

Ty tutaj sie skryles Zeusie hahahaha

Na poprzednim serwerze zamienial navi za balmoke(pewien hard ;) cenzura) i ofc sellal to za yangi/zlotowki. Do tego jak pisal, ze jest 200 osob to bylo ledwo 50, a o dawaniu navi za jęczenie nieletnich(ofc tlo seksualne) to juz nwet nie wspomne.

Ano jednak wspomnialem.

I jeszcze ZabQ to reklamuje, beka z typa.

aaaaaaaaaaa to ten verdo od fubu? ddosował mnie kurwix jebany kiedyś, no to teraz ja się zabawie kurwiaku

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konkurs na Game Play serwera.

Witam.

Od dnia 28 stycznia do dnia 9 lutego na serwerze odbywać się będzie konkurs na najlepszy game play z serwera.

Jeźeli masz możliwości , lubisz to robić możesz poświęcić swój czas i nagrać film prezentujący serwer

Co powinien posiadać materiał?

• Trwać +5 minut
  • Ukazywać nowości na serwerze
  • Powinien zostać przetworzony do jakości 720p

Nagrody ?

• 1 Miejsce - SM o wartości 30zł
  • 2 Miejsce - SM o wartości 20zł
  • 3 Miejsce - SM o wartości 10zł

Linki do filmów prosimy wysyłać w postaci linku pod tym tematem.

~Team LazurisMT2.PL

Opublikowano

Witam.

Od dnia 28 stycznia do dnia 9 lutego na serwerze odbywać się będzie konkurs na najlepszy game play z serwera.

Jeźeli masz możliwości , lubisz to robić możesz poświęcić swój czas i nagrać film prezentujący serwer

Co powinien posiadać materiał?

• Trwać +5 minut
  • Ukazywać nowości na serwerze
  • Powinien zostać przetworzony do jakości 720p

Nagrody ?

• 1 Miejsce - SM o wartości 30zł
  • 2 Miejsce - SM o wartości 20zł
  • 3 Miejsce - SM o wartości 10zł

Linki do filmów prosimy wysyłać w postaci linku pod tym tematem na naszym forum.

~Team LazurisMT2.PL

63026776111935096712.png

Opublikowano

Kto ma chęć to niech gra, każdy ma inny gust. Mnie "serwer" rozczarował i to mocno :( a tak fajnie się zapowiadał.

Opublikowano

Fajny serwerek :)

Szkoda tylko , że max lvl 150 , oraz tak mało itemów :)

najpierw wejdź i spróbuj wbić te itemki :p

A później narzekaj ze mało,poziom trudności ulepszania jest dobry, nie patrząc na same % na ulepszenie, a na zdobywanie ulepszaczy.

Expi się przyjemnie,zarabia też yang to tutaj nie jest duży problem jedynie chęci na dropienie i szukanie metina,przy okazji wykonując misję metinologa.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Ile ludzi w godzinach szczytu?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

100? pfff to nie gram

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Do konkursu na Gameplay został zrobiony tylko jeden GP, wiec macie duże szanse na wygranie sm.

Więcej info wyżej :D

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

eloelo,

odrazu nie oszczędzając nicków, piszę, iż grałem na serwerze pod nickiem 'Bandito', i w dniu dzisiejszym z powodów i osobistych i takie jakie wyszły skończyłem gre. Dlaczego, otóż, zaczynając gre na serwerze liczyłem na to, że bedzie sie tu gralo dobrze, ponieważ serwery Pr0miL'a były dobre i wiedziałem na ile go stać. Niestety tak jak poprzedni serwer autorstwa osoby wymienionej wczesniej 'Nathiss', Lazuris powoli schodzi na psy dzięki kochanemu VerDo'wi, który jak większośc wie, faworyzował swoich graczy, a właściwie 'graczki' za ukazanie swoich atutów kobiety (czyt. cycki) xD niestety to nie wszystko :( będąc w dobrym kotakcie z Administracja od początku Lazurisa, kiedy przesiadywałem z nimi a własciwie najwiecej czasu z Panem V. który miał ferie, które przy okazji dziś Ci się kończą więc zapierdalaj kredki strugać chłopek a nie ludzi DDosujesz gdy Cie tylko wkurwią, lub zamiast expić PoLiShMeYaYa :) gracze serwera znają z pewnościa nick dobrze. Nie wiem kto sie domyślił, kto nie oto postać Verdziątka i jego funfla Klebana który jest MOD'em na Tsie L. na to akurat nie mam ss'ów niestety, lecz padały takie podejrzenia, kto teraz wierzy ten wierzy, nie musicie, po prostu serwer i tak padnie dzięki niemu. Mogłem grać dalej, ale po co. Zresztą zmiksował mi całe eq i posuwuał wartościowe itemki ze wzgledu na to że mialem itemka którego nikt nie mogł miec, 'Pieczec Administracyjna', ktora dodawała mi 100k HP xD gdzie standardem na serwerze było ok. 30k. Wkoncu mniejsza konkurencja. Ładnie to uknules wszystko, i wiem ze sie wyprzesz tego wszystkiego, ale chcialbym zobaczyc twoja historię doładowań SM ze strony, bo przeciez miales wszystko z isu :) dzięki za trute w 2 dzień serwera, którą dostałem od Ciebie, szkoda ze ja tylko zmiksowales a nie usunales. Dołączam kilka ciekawych ss'ów, które może was zaciekawią, które są z czasów, gdy jeszcze był spokoj i bylo dobrze miedzy mną a Verdziem. Dołączam ss'y, na ktorych bylem an mapce 125 majac 96lv, ssy pieczatki admin., ORAZ historie doładowań wraz z zakupami w Isie xD (0 zakupionych sm, zakupy wykonane na ok. 50zł, lecz jeszcze kilka fantów dostałem zwyczajnie w grze, np 2xppk, lizak, fryzurka, kolejne ok 30-50zł :)) ale yebać te pieniądze. Ustaliliscie, że możesz grać z Klebanem na 'PoLiShu', ale o faworyzowaniu siebie chyba nie wspomniales. Byl placz ze bm za duzo bije, VerDo nie chcial dodac zielonej roski, moj ziomek go pokonal w pvp na polishu, chwile pozniej 'roska bedzie dodana bo bm nawet PoLiSha składa' xD. Smiech na sali, dossuj ludzi dalej, ciekawe kiedy zmoczysz dupe i pociągną Cie konsekwencje karne, a pełnoletność Ci coraz bliżej, pewnie tez dostane pakieciki po tym poście, ale malo mnie to rusza. Rozpierdalaj Pr0miLowi serwery dalej. Nie mam nic do Ciebie, nawet szacunku Maciuś :) pozdro Pr0miL, to na tyle, elo.

http://zapodaj.net/77c8809cc41c0.bmp.html

http://zapodaj.net/a26837032adf9.bmp.html

http://zapodaj.net/5a6a86d36f0bd.jpg.html

http://zapodaj.net/691953aae5bcc.jpg.html

http://zapodaj.net/30aa597f4c392.png.html

kurwa

Opublikowano

NIEMA VERDO ! ZAPRASZAM NA SERWER ! <3

przeciez ma admina na forum co ty pierdolisz

Opublikowano

A wiec zaczynam Pr0mila poznalem na Nathisie dostalem tam moda potem roota a na koncu GM , znajomosc sie powiekszala lecz promil faworyzowal na serwerze Liska i taka jeszcze 1 dziewczyna wiecie eq ulepki lvl itp . Na poczatku pracy nad serwerem nie chcielismy liska wziasc do testowania ale promil nalegal jak to kolega z reala oczywiscie lisek dostal sm to dlaczego moj znajomy mial nie dostac ? Powiedzialem promilowi zeby sm tez dal koledze ktory gral na PoLisH i ja razm z nim promil zaczal faworyzowac liska oczywiscie lisek dostal passy do GA bez naszej wiedzy o rozdal sb itemki o czym dowiedzielismy sie dopiero dzisiaj z hipnoza wchodzac na jego konto o to SS:

35192939150090652809.jpg

Szkoda ze chciales isc w klamstwo promilu z hipnoza zeby dac mi GA na innym nicku szkoda ja mam swoj honor i nie bd sie bawil w zmiany nickow poszliscie w klamstwie i w to was was zniszczy dobrze o tym wiecie a serwer macie na kradzionych plikach np bronie od bombworka . Wole mowic prawde serwer jest w 100% pod hajs wiem jak jest bo sam go tworzylem serwer jest oplacony na 2 miechy i jest na gownianej maszynie niestety promil wolal posluchac gownianego hipnozy i poszedl w klamstwo mowilem chcecie dac mi GA na innym nicku to zaczniesz wojne nie wezme winy twojej na SB sorki zalatwie pare spraw ktore sa nie zamknite macie dziury strone z mpc forum z dziurami niestety promil chciales szybko strone masz ja dziurwa i sie nie oklamujmy . Wojenka jest i tyle elo dwulicowo szmato elo:)

Sorki za bledy pisalem na wnerwie wiec nawet tego nie sprawdzilem promil postaram sie zeby to nei ustalo tygodnia a wiesz ze jestem do tego zdolny.

Opublikowano

Nawet jeśli pliki " są kradzione " to ON potrafi coś zrobić, a ty tylko z Normiqiem na TSie siedzialeś i miałeś wyjebane w ten serwer. Jestem z szokowany tym co chcieli ci zaproponować ale mimo tego będe tu grał . Serwer pod kase. Jakby serwer był pod kase to by bylo duzo więcej rzeczy. Tyle odemnie. Ja i pare osób będziemy pomagać w reklamie. Także bywaj. Obyśmy się więcej nie spotkali.

PS : Dzięki za bana .

// KKashi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...