Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Team Builder !

dextigod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Co sądzicie o Team Builder ? Chcielibyście, żeby wszedł do LoL'a? Ja jestem na TAK, ponieważ większość trolli odpuści i lepsze będą rozgrywki ?! Kto na tak, a to na nie ?

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Hej! Co sądzicie o Team Builder ? Chcielibyście, żeby wszedł do LoL'a? Ja jestem na TAK, ponieważ większość trolli odpuści i lepsze będą rozgrywki ?! Kto na tak, a to na nie ?

Trolle zawsze były i będą. Team Builder jedynie polepszy dobieranie, a nie rozgrywkę :)

Opublikowano

@up

Czyli ty na Tak ? ;)

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

@up

Tak, ale jak bedziesz premade to nie ;), dodam jeszcze, że w goldzie i wyzej skończą sie trolle, bo nie chcieli by spaść i stracic Elo i LP ;)

graphic.png

Opublikowano

@up

Czyli ty na Tak ? ;)

Czyli jestem neutralny. Żadna zmiana na lepsze : ]

@up

Tak, ale jak bedziesz premade to nie ;)

Jak jesteś premade to nic się nie zmienia, bo chyba logiczne że każdy zajmuje daną pozycje przed rozpoczęciem.

Wejdzie ci taki gamus jako supp i picknie adc. Nie chce tego systemu.

True.

Opublikowano

Najlepiej żeby dodali dwa sposoby wyboru, ten i ten. Kto bedzie chciał drafta to idze tam, a kto Team Builder to do tego systemu ;)

graphic.png

Opublikowano

@up

Tak, ale jak bedziesz premade to nie ;), dodam jeszcze, że w goldzie i wyzej skończą sie trolle, bo nie chcieli by spaść i stracic Elo i LP ;)

Co ma do tego premade? Wejdziesz z kumplem przykładowo na suppa i mida, a gamus wejdzie ci na topa ale picknie adc.

Teraz też trole traca lp i elo i co?

Opublikowano

Co ma do tego premade? Wejdziesz z kumplem przykładowo na suppa i mida, a gamus wejdzie ci na topa ale picknie adc.

Teraz też trole traca lp i elo i co?

Teraz kumpel i ty widzisz ze gamus pickna adc i nie przyjmujesz teamu.

team builder = wybieranie picków = lepsze picki = więcej % na wina

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja jestem na TAK jak najbardziej może chodź troszkę się ogarną te trolle .. tak wgl moim zadnie powiedzmy za 20 raportów za trolle powinny być bany +/- pół roku ... no może troszke mniej albo

*1 raz miech

*2 raz pół roku

*3 raz perm

skończyło by się raz na zawsze trollowanie i afczenie

.jpg

Opublikowano

Na razie tylko normale i customy, potem pewnie Riot to przeniesie na rankedy, ale w zmienionej wersji, co by mnie dość ucieszyło.
Chociaż prawda taka, że trolle były, będą i nigdy nie znikną.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Ale wy chyba nie wiecie co to jest troll. To osoba podswiadomie przewyższająca nas inteligencja oraz osoba która ma dobre checi oraz chce podnieść trudność naszego meczu, byśmy wyszkolili sie w fachu kerowania. Nie jest sztuka wygrać 5v5, tylko 4v6. Bo tak to jest z trollami, a nie od razu flame itd.

Opublikowano

Wszystko mi jedno. Troll to troll, będzie chciał to i tak zniszczy Ci grę.

Idź na księdza bo to święte słowa .. <3;)

.jpg

Opublikowano

Nie wiem po co to komu.

Jak miało by to zapobiec trollom w soloQ ?

Ja jestem na NIE

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nacja trolli jest tak wielka, ciągle się rozwijają, jest wiele rodzajów, nie da się ich pokonać.

Musieliby (kto?) wprowadzić np. egzekucje, wygnanie na Marsa czy inne kary, co jest nie możliwe.

Opublikowano

Ja mam mieszane uczucia co do tego team buildera. Z jednej strony każdy będzie mógł iść na linię jaką chce, z drugiej strony ludzie będą tylko tworzyc gry, nikt nie będzie chciał dołączać do gier, bo będą chcieli dostać się na mida/topa. Do tego mogą pojawić się strasznie długie kolejki. Podsumowując jeżeli to będzie wyglądać tak jak do tej pory pokazał RIOT to może być lekki nie wypał, co nie zmienia faktu, że jestem na tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...