Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplaca się

darkphi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jaką jesteś osobą. Jeśli kreatywną i ciekawią cię tego typu gry, to spróbuj :D

Ja zacząłem 2 lata temu, a wcześniej jak mnie ktoś namawiał to odpowiadałem, że kiepska bo na YT widziałem. W końcu pobrałem i gram do dziś. Warto pobrać, zagrać i sprawdzić, czy ci się podoba.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Jeżeli nie lubisz mieć narzucanych ograniczeń jak w większości gier tzn. zrób to, przynieś tamto to minecraft jest dla Ciebie grą idealną. Poza tym do minecrafta istnieje bardzo duża ilość modyfikacje dzięki czemu rozgrywka szybko Ci się nie znudzi.

Opublikowano

Cóż za bezsensowne pytanie :D Minecrafta, jak każdą inną grę można kochać lub nienawidzić. Musisz sam sprobowac, nikt Ci tu nie powie jednoznacznie tak/nie

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

To zależy czy wolisz grać na wyznaczonym terenie, wykonywać tylko z góry określone czynności to nie. Ale jeśli chcesz się dłużej pobawić na własnych zasadach to jest idealny.

Opublikowano

Warto spróbować wszystkiego. Ja gram od 1.2.3 (ściągane z torrentów :D) i bawię się świetnie i od prawie roku mam premium. Oczywiście miałem przerwy około miesięczne, ale potem wracałem i nie mogłem się nadziwić ile się pozmieniało :D

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

Kto zadaje takie bezsensowne pytania? Jeżeli gra ci się spodobała to bardzo się opłaca, nawet możesz założyć swój server na którym bd grał tylko ze znajomymi...

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

To zależy jakie gry lubisz:) Jeżeli lubisz sobie coś pobudować to myślę,że minecraft będzie odpowiednią grą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...