Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - 10 powodów, dla których warto zagrać

Qlink

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Panie i Panowie!

Popełniłem taki oto klip, mający zaprezentować wszystkim co zieleńszym, z czym się je Minecrafta. Zebrałem dziesięć - moim zdaniem - najlepszych powodów, dla których warto spędzić z Minecraftem trochę czasu i ciekaw jestem, czy macie podobne zdanie :)

Ponad to dajcie znać czy odpowiada Wam taka techniczna oprawa serii (w każdym filmie staram się ją dopracować).

Życzę miłego seansu :D

Opublikowano

Bardzo ciekawy film. Sam grając już od wersji alpha i wiedząc praktycznie wszystko o tej grze, obejrzałem Twój film do końca. Masz bardzo przyjemny głos a jakoś klipu jest na bardzo wysokim poziomie. Mimo, że filmik raczej nikomu się nie przyda ponieważ każdy już ten tytuł zna dość dobrze to jednak znajdzie się garstka ludzi którym pomożesz. Kręć dalej na pewno uda Ci się zdobyć dużą liczbę widzów ! Masz ode mnie suba i życzę powodzenia :)

Edit: Pooglądałem więcej Twoich filmów i jest wszystko ok ale wkurza mnie intro chodzi o tą fale uderzeniową jest za długa i za nudna już po kilku odcinkach ;)

Opublikowano

Fajny film. Ja pierwszy raz grałem w 1.3 beta ale pamiętam ja spędziłem miło ten czas, budowanie, pierwsze spotkanie potworków a szczególnie creepera. Piękne wspomnienia.

xD

Opublikowano

Ouuu zaraz się rozpłacze UP.

Co do MineCraft-a nie wszyscy będą chcieli grać.

Bo inni powiedzą że to "Gówno" a inni że Fajne.

Dla mnie kolega pokazał minecraft-a co prawda PAJRACKIEGO ale minecrafta.

Na początku byłem przeciwny ale myśle zobacze co to za "SHIT".

No i wciągnełem się .

Opublikowano

Ten koleś "Qlink" sam stworzył ten o to filmik który jest 1000x lepszy od filmików od MPC MEDIA TEAM w których pracowało 10 osób nad jednym filmikiem i to jeszcze tydzień.... Minecrafta nie lubie ale ten filmik jest wykonany bosko.

Opublikowano

Oglądało się przyjemnie, masz ciepły, dorosły głos (słuchanie piskliwych głosów 9-cio latków mnie dobijało), dobrze zmontowałeś materiały, nie przynudzałeś. Wielki + za ten film.

Opublikowano

Dzięki Wam wszystkim za ciepłe i konstruktywne komentarze. Przede wszystkim rad jestem, że się podoba, bo to dowód, że są kolejne powody, żeby tworzyć te materiały :)

Powstanie jeszcze kilka mniejszych i większych serii. Na pewno pojawią się poradniki jak robić filmy od strony technicznej i pozagrowa publicystyka, gry komputerowe będą jednak w dalszym ciągu najważniejsze. Niedługo kilka innych materiałów niż "10 powodów".

Co do Minecrafta zaś - uważam, że grę warto nadal promować. Oczywiście, gra jest niesamowicie popularna i być może nawet za dużo osób tworzy filmy na jej temat, mimo wszystko jednak silna, prężna i ciągle odświeżana społeczność to klucz w przypadku każdej gry, która ciągle jest rozwijana. Im więcej osób więc będzie bawić się Minecraftem, tym - myślę - będzie on lepszy, w skali długofalowej :)

Opublikowano

Minecraft najlEpsza gra YouTuberzy na niej zarabiają :DxD

Opublikowano

Dysortografię ale staram się unikać błędów

Opublikowano

Profesjonalny filmik ;)
Ja to wszystko wiem co mówiłeś, ale miło się oglądało.

I mógłbyś mi powiedzieć w jakim programie obrabiałeś filmik ?

graphic.png

Opublikowano

Ziomek powiem Ci jedno - EPIC!

PS.: Jaki mikrofon?

Sinn7 DasMic.1 USB - można go teraz za fajne pieniądze dostać. Do tego odszumiam głos oczywiście, lekko podbijam basy i dodaję kompresor. Ale tak naprawdę mikforon jest najważniejszy :)

Profesjonalny filmik ;)

Ja to wszystko wiem co mówiłeś, ale miło się oglądało.

I mógłbyś mi powiedzieć w jakim programie obrabiałeś filmik ?

Sony Vegas.

Opublikowano

Hej ludzie, chciałem się tylko pochwalić, że dostałem dziś zaproszenie do współpracy od zdecydowanie najlepszego, polskiego kanału o grach - ARHN.EU. Szczerze mówiąc, jeszcze nie wiem jaki ma mieć ona charakter, ale niesamowicie się tym jaram. Gdy tylko będę coś wiedział jeszcze się pochwalę, tym czasem zaś zapowiem tylko, że pracuję właśnie nad krótkim klipem o... UFO :)

Opublikowano

To jest bez sensu. Przeciez jak ktoś nie lubi takich wielki pikseli lub nie lubi MC z jakiegoś powodu, to i tak nie pogra w to nawet jak oglądnie filmik xD

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...