Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa na powrot.

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec pasek lepszy :) mi to ze 8h expa bardzo pasuje, bo nigdy nie bocilem 24/7 a 8h to max dziennie wiec w sam raz :) a moze i tak nawet za duzo

Opublikowano

Po co 24/7 ? Masz z tego przyjemność ? Puścisz bota 24/7 i po miesięcu jaki ty koks jesteś ? Dlatego 8 h starczy :) bez przesady... Chyba że jesteś typem samotnika co lubi grać sam to polecam isro , jeśli natomiast w gilid pogadać pvp i party to Polecam Silkroad r dokladniej serwer Merw.

Opublikowano

Ja mogłbym katować ale chcialbym grac nukkerem ss znalazloby sie miejsce?

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Party chyba nie wystartuje, bo niestety grajacych osob jest 3 z 5 w tym dwa warki i cler.. Co najwyzej mozemy grac wspolnie, isc do gildii jakiejs, zeby gra leciala lepiej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiekszy niz na isro. Do jakiegos 70lvla wbija sie w jakies 2tyg, albo i krocej jak odpalisz premy i helpery. Jaki dokladnie exp jest to nie wiem ale oceniam ze cos kolo x5

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No Witam.
Wyczytałem część tego tematu, i również bym się pisał.
Tylko ja dopiero zaczął bym tak najszybciej za miesiąc bądź za dwa.
Exp jak się nie mylę to jest 8 godzin (100%) i 4 godziny (50%) coś takiego chyba jak się nie mylę. Łącznie to 12 godzin czyli 1/2 doby.

Jeżeli pisał bym się z wami na napierdalanie to konkret . Bez żadnej lipy że pouciekacie po dwóch miesiącach gry. 
Ekipa ma być naprawdę zgrana, bez żadnych kretynów . Czekam na odpowiedź, strzałeczka .

Poszukuję dobrej, zgranej ekipy do wspólnej gry w Silkroad. Może być to prywatny server, jednakże uwzględniam również globale i te sprawy.
Jeżeli szukasz również tego samego, daj znać :) Dziękuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze? Ponieważ po 2-3 latach przerwy jak zawsze chce wrócić do gry.. szukałem po privach, ale w sumie i tak upadną więc strata czasu trochę. 
Więc.. jak się gra na Sro-R? Szybko lvl leci? Grind ręcznie, czy raczej jakiegoś bota tutaj znajdę i będę mógł szybciej ten lvl dobijać :) 
Mam pytanie jeszcze dot. tych scrolli na cofanie skilli itp, ponieważ docelowo korci mnie blader, ale exp nim jest za wolny, więc chciałem grać bow, a później prawdopodobnie przerobićna bladera. 

I jak z SP, bo z tego co wyczytałem farma na ongach odpada, a nie chcę expić na -9, ponieważ wtedy gra na pewno mi się znudzi.. 
No i ilu polaków znajdę, na tym Merv serwie :)

Opublikowano

Level do 70lvla leci bardzo szybko ze wzgledu na questy ktore daja mase expa i robi sie je milo i przyjemnie.

Do 100 rob nukera albo cos z dobrym dmgem. na 100 dostajesz scrolla na cofanie statow i skilli wiec mozesz przerobic sie na bladera.

Na ongach kiedys bylo latwiej taxi znalezc, teraz juz trudniej, ale tez cos wyszukasz.

Opublikowano

Oki, czyli do 100 lvla cisnąć nukera ze spearem w łapie dla dmg? A u was farma jak wygląda i SP? Farmicie coś, czy sp w miarę wystarcza? I jaki serw polecacie, rozumiem, że bez bota się nie obędzie jak szybko chce 100lvl, bo dziennie mam może z 2-3h na granie.. ale mam zamiar aktywnie, codziennie grać, o ile internet mobilny da radę. Gildię też pewnie znajdę? ;) Ilu was tutaj gra tak na oko? 

Opublikowano

Polakow na servie? 100+ na pewno.. Bot darmowy - CenterBOT. Ja gram solo i na 80lvlu mam 1,5%/h... ale to dlatego ze niestety musze expic bez Crossbow Extreme, bo co 1h jest lagg na serverze, ktorego bym nie przezyl.. ;p

Opublikowano

Gram na Silkroad R server MERV jc pisać nick $Cartmanos 

Poszukuję dobrej, zgranej ekipy do wspólnej gry w Silkroad. Może być to prywatny server, jednakże uwzględniam również globale i te sprawy.
Jeżeli szukasz również tego samego, daj znać :) Dziękuje

Opublikowano

Ja 2 miechy nie grałem bo ponieważ czasu nie było i dalej 46 lv blader ;/, od nastepnego tygodnia mocno nakurwiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, tak gramy, przynajmniej ja. Na servie znajdziesz ponad 100 polaków z tego co widzę po 10 dniach mojej gry :) Gra się na prawdę przyjemnie (aż sam jestem w szoku, że silkroad mnie ponownie przyciągnął i nie zniechęcił przy 30lvlu..). Lvluje sie na prawdę szybko, sam w 10 dni wbiłem 65lv, więc tylko grać :)

Opublikowano

Samemu. Ręcznie do 52lvla, później na zmianę bot/ręcznie, zależy od czasu. Ręcznie nie jestem w stanie wykorzystać 8h staminy, a z racji, że chcę lv szybko wbijać to np 4h staminy której ręcznie nie chce mi się już jechać zjadę na bocie. 

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...