Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa na powrot.

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Ostatnio zastanawiam sie czy nie wrocic na sro. Nie chcielibyscie zaczac grac w jakims party 8/8? mozna grac na bocie i sie bawic kilka godzin dziennie, albo grac bez i lac stwory z godzine, bo pewnie dluzej nikomu by sie nie chcialo.

Chetnie bym wrocil na isro, bo z tego co wywnioskowalem to jest tam exp x2, premka, grab pet, reversy, scrolle na 100% expa, wiec mysle ze dla zabawy idealnie.

Piszcie pod tematem i jesli poza mna zglosi sie 7 osob to zaczniemy grac :)

Opublikowano

Silkroad R Serwer merv !! Jestem chętny i przyjemnie się gra ! Co do isro... sciągnij pograj 5min i wróc :) bo nie sądze żeby spodobało ci się grać z 45 graczami ktorzy maja 8x kont :)

Opublikowano

No to moze byc sro-r. Jaki tam jest exp? Wgl jak wyglada tam gra? czyms sie rozni od normalnego silka? O R nie mam zadnych informacji.

W takim razie zmiana planow :) zamiast isro szukam ludzi na sro-r :) jeszcze 6

Opublikowano

ja już gram , wczesniej grałem na serwerze Thebes ale ze wzgledu na liczne dc oraz serwer full zmieniłem na merw i gra sie całkiem super :). Co do SIlkroad r .. Na wstępie dotajesz premium pety i rózne takie bzdety.,. Na 80lvl również dostajesz premium. Czym się rózni od silka globla ? Większy nieco exp , więcej ludzi i nie trzeba farmic

Opublikowano

W sumie też bym na srorze pograł, jakiś tsi gildia i można grać ;p, na mervia jak dobrze pamiętam to mam 45 bladera więc mógł bym trochę pomóc z lvlami( to blader więc :D....)

Są jakieś darmowe boty do srora?

PS.

Ma ktoś klient aktualny na jakimś hostingu bo w z joymax mi dopiero za około 3h pobierze :/

Opublikowano

3 graczy. Polska000 godzil bys sie na bicie kolejnej postaci od 0? Bo lepiej by bylo jakby start kazdy mial taki sam i grac normalnie w pt..

Opublikowano

nie ma problemu :) Serwer Merw.. Thebes troszke jest zajechany przez graczy ciągle dc oraz wbija sie 1-2 h max.. na Merw gra 200 osob mniej czyli 3200 srednio Możemy pisać tu albo w razie czego moje gg 33121208

Opublikowano

W 3 i tak nie zrobimy party niestety.. Przynajmniej bylo by ciezko :D chyba ze wiz war i cler ;p poczekajmy jeszcze troche na ludzi i zobaczymy co nam sie uda :)

Opublikowano

Ale przecież już można zacząć grać bo to nie możliwe żeby znaleść 8 osób które będą grały w tym samym czasie ...

Ja gram wizzardem nick Thrienvor aktualnie 2 lvl jak co ;d

Opublikowano

4 osoby to juz mozna cos zrobic. Podajcie czym chcecie grac to ja sie dostosuje. Bedzie trzeba to nawet bard/clera zrobie :)

Ja mam 30 lv cler/bard wiec nie bedzie potrzebny raczej ;d, to wbijacie czy nie bo ja juz 11 lv ;d

Opublikowano

Jetsem chętny , ostatni raz grałem na serwerze Venus isro. Obecnie to bodajże Aquarius.

Chętnie bym wrócił do starych czasów z dobrą zgraną ekipą, tylko jest problem bo ja pracuje po 12h dziennie więc dopiero jestem w domu od godziny 19:00

ale godzinke czy więcej napewno znajde czas :)

Jaki serwer najkepszy, na jakim gracie ?

Opublikowano

Gramy na serverze merv. Laduj sie szybko na jakies free taxi i gon nas, na razie mamy srednio 30lvl :P zebys sie wpasowal w pt to potrzebujemy wiza, warka, barda.

Nasz aktualny team:

Wizard - Majki
Wizard - Thrienvor
Wizard - ?
Warrior - CampoDiFiori
Warrior - Demonlynx
Cleric - CaptainWindy
Bard - ?
Bard - ?

Party ruszy juz dzisiaj wieczorem, wiec jesli ktos chce dolaczyc to zapraszamy szybko :) 3 miejsca zostaly. Byc moze dwa jesli Linaxis zdecyduje sie na gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...